Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy po....
Ocena bdb bez lokaty:cool1: .
Ale co!W końcu to debiut!!!I konkurencja była duża.Perła miała sędzine w...i jak ja oceniała to ta "se"siadła i sie zaczęła drapać:cool1: .Ale w krakowie damy popalić!Fotki niebawem.

Posted

Było nie az tak źle,całkiem,całkiem...zaufałam osobie która kompletnie nie korzystała z moch wzkazówek(zreszta mogłam sie tego spodziewać)dlatego teraz Perłe wystawiac będe ja!.Jak było napisałam w skrócie w poprzednm poscie.Cóż:angryy: :angryy: :angryy: ...dogo wcina posty.

Posted

Oj nareszcie...a kto wystawiał Perłe? Bo następnym razem (jak wystawiać ty będziesz) będziesz tylko w konkursie "Młody prezenter"...ale zawsze trzeba od czegoś zacząć...:D ja nigdy nie byłam na wystawie...:roll:

Posted

A dlaczego w młodym prezenterze? Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że nie trzeba mieć 18 lat aby normalnie wystawiać psa.

Bo przypomina mi się dziewczynka z chartem afganskim, która wystawiała go normalnie w klasie.

A jaki Perła dostała opis?

Posted

Witaj Paulinko:)

Perła dostała taką ocene(bdb).

"Roczna suka.Mocniejsza.Typowa sucza głowa.Grzbiet przedłużony w biodrach.Postój dobry.B.dobra w ruchu.Brak tresury ringowej"
:mdlejeFakt jak sędzina oceniała to Perła nie chciała w ogóle stac "w pozie"I jeszcze ją rozrproszył jakiś mały pies bo na ring wlazł(jak ona stała przy ocenianiu).Ale przecież to pierwszy raz tak więc;) ...
Następny raz Kraków.

Posted

To szukaj mnie tam ;) chyba też będe, ale bez psa (a chciałabym :() jednak w mojej okolicy i w rodzinie w ogóle to jest tylko jeden pies rod....jest dużo takich, ale tylko jedną rodzine z takim psem znam...reszte to kundelki i psy nierasowe...

Posted

A cicho bądz Wiolka!!! :eviltong: Ja mam rasowego kundelka...:p a sąsiedzi psa nierasowego (mieszańca z pseudo-hodowli) :roll:

Posted

Ale twoje są zdrowe i przypominają w większym stopniu rasowe...:) a "dobermanka" z pseudo-hodowli...jest chora na coś tam a właściciele nie poszli do weta z tym tylko tą białą sierść pastą do butów zasłonili...:roll: a psina ma dopiero 4 lata więc nie siwieje!

Posted

haska_12 napisał(a):
:shake: Pasta do butów? :shake:

tak...:roll: teraz to już chyba poszła do weta, bo ta dobermanka to się zrobiła prawie cała biała...a była czarna podpalana :roll: i teraz ma połowe białej sierści...

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...