grazyna9915 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 W kwietniu br świat małej Figi się zawalił. Jej spokojny dom z ukochaną Panią przepadł na zawsze. Jej Pani zmarła, a ona trafiła za kraty. Pierwsze dni były dla niej prawdziwym koszmarem. Nie jadła, nie piła, nie chciała wyjść z budy. By przeprowadzić sunię z jednego boksu do drugiego, trzeba było robić to na siłę. 12 czerwca br. sunia wyszła na pierwszy spacerek, chociaż słowo wyszła jest trochę przesadzone. Sparaliżowaną strachem sunię trzeba było nieść na rękach. Na szczęście szybko się przekonała, że tym razem nie będzie szczepiona, czy sterylizowana. Tym razem była głaskana i przekupywana parówkami. Na pierwszym spacerku sunia dala poznać się z jak najlepszej strony:grzeczna, usłuchana, pieszczotliwa. Kocha głaskanie po brzuszku i smaczne parówki. Niestety na spacerek może liczyć tylko jeden raz na tydzień, a ona bardzo potrzebuje ciepłej osoby, która pokochałaby ją na zawsze. Sunia jest pięknym psiakiem, niestety tylne nóżki są nienaturalnie wykrzywione i sunia lekko utyka. Mimo tej niedogodności Figa nieźle sobie radzi, jednak czy ktoś zechce pieska, który nie jest idealny? Sunia ma ok. 4-ech lat, w schronisku została, zaszczepiona, wysterylizowana i zachipowana. Teraz PILNIE potrzebuje kochającego domu. Jeżeli zdarzyłby się cud i ktoś zechciałby ją przytulić na zawsze to proszę zapamiętać jej nr ewidencyjny 3571 Adres schroniska to:Tychy ul. Przejazdowa 101 Nr telefonu: 605-897-607 W razie potrzeby można też dzwonić do mnie:601-294-064 [video=youtube;izdF0gF3YWc]http://www.youtube.com/watch?v=izdF0gF3YWc[/video] Quote
Mada:) Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Maleńka jest cudowna!! Idealny piesek towarzyszący!! Dziś wrzucę kolejne dwa filmiki Figi. Quote
Eliza2866 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 T0 przykre że musiała na zawsze pożegnać swoją Panią. Teraz jeśli ma marzenie to jest to na pewno ktoś do kogo będzie znowu mogła się przytulić.Życzę Fidze spełnienia marzeń z całego serca. Quote
AlfaLS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mam nadzieję że sunia znajdzie jeszcze don - taki na zawsze ;). Pisze do Cioteczki po banerki ;). Quote
polubek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 a penie że zawitam jak napisałaś to mnie macie tyszaki? jak mogę zostawić samopas ******** figa zabieraj banerki Quote
polubek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ale dooopy dałam i nc mi nie piszecie że złe banerki ale ciotki z was Quote
Mada:) Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Czemu złe? Ja nie zauważyłam!? :O Dziękuję za banerki!! :) Quote
katik Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Piękna malutka, taką ma sympatyczną mordkę. Oby jak najszybciej znalazła nowy dom. Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 figunia pokaż pysiolka ciocia livka jak wróci z urlopu i wujek nikuś to mam nadzieję że zajrzą do ciebie osobiście im wyślę pw Quote
grazyna9915 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Figunia z tak ładnymi banerkami musisz znaleźć domek!!! Quote
Mada:) Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 UWAGA!: Figę można będzie zobaczyć, pogłaskać na żywo! I oczywiście adoptować!! :) Zapraszamy na akcję adopcyjną do hipermarketu Real w Tychach, która odbędzie się JUTRO od godziny 10,00 do 18.00 Figa będzie prosiła o dom!! Quote
AlfaLS Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Mada:) napisał(a):UWAGA!: Figę można będzie zobaczyć, pogłaskać na żywo! I oczywiście adoptować!! :) Zapraszamy na akcję adopcyjną do hipermarketu Real w Tychach, która odbędzie się JUTRO od godziny 10,00 do 18.00 Figa będzie prosiła o dom!! Mam nadzieję, ze ktoś jutro zobaczy Figę i mocno ją pokocha, tak mocno że da jej DOM:loveu: Quote
polubek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 no to połowa obietnicy dotrzymana teraz jeszcze czekamy na cioteczkę Quote
AlfaLS Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nikus napisał(a):Jestem Polubek Ty męczyduszo:lol: zapisuję... polubek napisał(a):no to połowa obietnicy dotrzymana teraz jeszcze czekamy na cioteczkę Polubek nikomu nie podaruje jak widać :diabloti:. Quote
Livka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 polubek napisał(a):no to połowa obietnicy dotrzymana teraz jeszcze czekamy na cioteczkę Druga połówka się melduje ! ;) Figusia śliczna może ktoś ją dziś wypatrzy - trzymam kciuki i czekam na wieści :cool3: Quote
Livka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 AlfaLS napisał(a):A ja coś wiem ;) :multi::multi::multi: To mów, mów ... błagam! Quote
Mada:) Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 TAAAAAAK!!!! :) Dziś na akcji adopcyjnej Figa znalazła, miejmy nadzieję, że cudowny domek! :) Quote
Recommended Posts