Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łpek musi mieć kołmierz do czasu całkowitego zagojenia się rany.
To zielone co miał na pysiu , na początku , to z rany.To był moment, przed założeniem kołmierza , już sobie grzebał.
To , co wystaje z rany , to dren.

Posted

arjuna napisał(a):
agaga jak duża ma byc ta klatka? w granicach dł. 60, 70 czy może ok.100. mogę też kupić ze skosem-do auta.

ps. karma acana może być?
acana jak najbardziej :)
co do klatki, to wstrzymaj się do jutra, poproszę anię z poznania, żeby zmierzyła swoje auto, bo to ona głównie wozi nasze psiaki

Posted

Basia&Safi napisał(a):
musze zerbac sie do kupy i wystawic kolejny bazarek a jest co ;P
super, czekamy :)
ja w końcu też musze się zebrać i wystawić bazarek na nasze psiska

Posted

[quote name='oska1983']co tam u misiaczka?
jakąś godzinę temu rozmawiałam z mariamc. u łapka świetnie, jutro będzie miał wyjmowany dren(albo dzisiaj miał...przez ten upał już nie pamiętam!) w każdym razie rana czysciutka, pięknie się goi, na dniach będą zdejmowane szwy i co za tym idzie kołnierz ;0
psiak jest mega wesoły i kochany. danusia codziennie zmienia mu posłanko, ma czyściutko jak w szpitalu :)
jak tylko bedą zdjęcia bez kołnierza, ruszamy z ogłoszeniami!!!

ja w związku z tym BARDZO PROSZĘ O JAKIŚ ŁADNY TEKST DO OGŁOSZEŃ :) :) :)

Posted

oska1983 napisał(a):
co tam u misiaczka?

Łapek jest wspaniałym psiakiem, Danusia nie może się go nachwalić - taki jest słodziutki :)

Rana pięknie się zagoiła, a niuniek nawet podczas wyjmowania drenu z ranki, uśmiechał się całym pyskiem :)

No i wspaniale sobie radzi na 3 łapkach, bryka i biega jak jego czworonożni koledzy ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Rana pięknie się zagoiła, a niuniek nawet podczas wyjmowania drenu z ranki, uśmiechał się całym pyskiem :)

aaa! czyli jednak dzisiaj mu wyjmowali!:evil_lol:

Posted

na całe szczęście te psiaki bullwate mają wyższy próg bólu niż inne psiaki, więc dzielny chłopak jest:)

nasza Kasia14 jest dobra w tekstach ale niestety/stety:) teraz jest na wywczasach:) ja jestem antytalent pisarski niestety

Posted

Nasz Powiatowy przyjacielsko rywalizuje dyr Sanepidu.Dzięki tej rywalizacji dostaliśmy z Piwu 15l Rapicidu.
U nas ma być czyściej i sterylniej niż w szpitalu.
U Łapusia goi się jak"na psie"
W przyszłym tygodniu przejdzie juz do boksu z wybiegiem.