modliszka84 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 agaga to gdzie Ty pracujesz? ja też tak chce :placz: Quote
Asior Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 modliszka84 napisał(a):agaga to gdzie Ty pracujesz? ja też tak chce :placz: ha, do tego agata sypia z szefem :megagrin: Quote
piechcia15 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 no pięknie co ja to słyszę!!!!! gdzie to sie zgłasza..???do jakich władz:evil_lol::evil_lol: kolejna sexafera:) i to na dogo:diabloti::diabloti:Agata wstydź się:) modliszka, czy nadal potwierdzasz, że tez tak chcesz :eviltong::eviltong: widzisz jakim to kosztem okupione :evil_lol::evil_lol: czyli jutro odwiedziny??:cool3::cool3: Quote
agaga21 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asior napisał(a):ha, do tego agata sypia z szefem :megagrin:ty wariatko!:evil_lol::evil_lol: nie z szefem tylko z kierownikiem:eviltong::eviltong::eviltong: p.s. kierownik to mój mąż ;) Quote
Asior Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 agaga21 napisał(a): p.s. kierownik to mój mąż ;) no i po coś powiedziała, była by fajna plota :p Quote
pinkmoon Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tak, jutro odwiedziny :) W kolejce do wymiziania: Choko, Halo, Łapek, Dan, Dagi, Simens na odległość :D, o którymś jeszcze zapomniałam? :diabloti: Quote
furciaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wariatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 baster i lusi napisał(a):A teść szefem?zgadza się :) Asior napisał(a):no i po coś powiedziała, była by fajna plota :p ah, bo to już było ;) pinkmoon napisał(a):Tak, jutro odwiedziny :) W kolejce do wymiziania: Choko, Halo, Łapek, Dan, Dagi, Simens na odległość :D, o którymś jeszcze zapomniałam? :diabloti: super, czekamy na świetne foty zatem :) :) Quote
ania z poznania Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 pinkmoon napisał(a):Tak, jutro odwiedziny :) W kolejce do wymiziania: Choko, Halo, Łapek, Dan, Dagi, Simens na odległość :D, o którymś jeszcze zapomniałam? :diabloti: O Tysonku!!! Tysonka to zabierzcie na baaaaardzo długi spacer, żeby nie miał już później siły na wycieczki po Szczecinku! Quote
pinkmoon Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A noo, faktycznie! Jak mogłam zapomnieć! Ucałujemy w nosek od cioci Ani :loveu: Quote
arjuna Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 dajcie adres do wysyłki. nawiązała ze mną kontakt Pani, która pragnie zasponsorować psu preparat na kleszcze, witaminy, karmę. Quote
agaga21 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 arjuna napisał(a):dajcie adres do wysyłki. nawiązała ze mną kontakt Pani, która pragnie zasponsorować psu preparat na kleszcze, witaminy, karmę. arjuno, dziękujemy pięknie :) bardzo nam pomagasz. łapuś jest w szczecinku. podaję ci adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT ul.Rybacka 7 78-400 Szczecinek z dopiskiem DLA ŁAPKA ;) Quote
pinkmoon Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Łapek jest absolutnie przekochany! Cud miód i malina :) taki typ, który każdego zaliże i zacałuje na śmierć :) Bardzo wdzięczny, radosny, otwarty psiak, garnie się całym sobą do człowieka. Wpatrzony w ludzi, pcha się na kolana, przy tym jest żywy, wesoły, świetnie daje sobie radę na trzech łapkach (mamy zdjęcia i filmik). Fiks się zakochała :loveu: Quote
pinkmoon Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ja miziałam, Fiks fotografowała, więc musimy poczekać aż obrobi zdjęcia :) Quote
Fiks Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Tak, zakochałam się :loveu: Łapek to cukiereczek :loveu: Quote
agaga21 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 słodziak! dziewczyny, wielkie dzięki za zdjęcia i informacje. Quote
ania z poznania Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/szczecinek/lapek/lapek2.jpg Słodzizna z Łapka! Quote
piechcia15 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 szkoda, że w tym kołnierzu:( ale i tak jest przepiękny!!! te usiska są kosmiczne:) myślę że można by mu juz skonstruować jakieś wzruszające allegro:) może poruszy czyimś sercem:( a czy wiadomo jaki łapek jest do innych psów?miał kontakt? Quote
Recommended Posts