Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Danusia ma coś ostatnio dobrą rękę do adopcji, to jest aż nieprawdopodobne :loveu: - więc proponuję .... zawieźć jej wszystkie bullki czekające na dom :eviltong::diabloti::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Danusia ma coś ostatnio dobrą rękę do adopcji, to jest aż nieprawdopodobne :loveu: - więc proponuję .... zawieźć jej wszystkie bullki czekające na dom :eviltong::diabloti::evil_lol:

To ja juz pakuje swoje :diabloti:

A Lapus jest taki radosny, ciesze sie, ze znalazl dom :) To daje wiare, ze mozna :)

Posted

piechcia15 napisał(a):
czy ten entuzjazm oznacza, że domek się zdecydował na niego?? i Łapek ma juz nowy dom?Bo nie padła tu chyba ostateczna decyzja??
piękny on jest i te usiska jakie kochane:)

Mariamc napisała już po dodaniu zdjęć, że ŁAPEK MA DOM! ;)

Posted

cieszę się, że pies ma dom.

rozumiem, że karma dla łapka została w schronisku? jeśli tak, prosze, by została spożytkowana przez innego bullowatego.

czy klatka już doszła?

Posted

Arjuno, na pewno doszła, mam awizo na paczkę, ale nie zdążyłam jej odebrać, miałam nieprzyjemny incydent samochodowy, tzn. eksplodowały mi poduszki i nie byłam w stanie już później odebrać, zaraz jutro rano jadę na pocztę :)

Posted

wow ale numer:) takiej ekspresowej adopcji chyba jeszcze nie było w przypadku psa "innego":):):) jestem w szoku, a Łapek pewnie w jeszcze większym:) nie dziwię im się, że podbił ich serca...ten nakrapiany uśmiechnięty pychol każdego serce rozweseli:) super akcja:)
faktycznie trzeba wszystkie bullowate do mariamc wyeksmitować:)

Posted

Łapusiowa karma została w schronisku i czeka na Hektora,wychudzonego bulla ze schroniska w Toruniu.
U mnie się nic nie marnuje,wszystko jest dla psów.
Dziękuję.