Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arjuna']wiem, że klatka miała być do 60 wysokości, ale trafiła mi sie super okazja, z której skorzystałam
http://allegro.pl/item1148409861_klatka_dla_psa.html

jest o 2 cm za wysoka, wiec jeśli do auta nie wejdzie, to dajcie znać-kupię inną.

mam nadzieję że się zmieści :) :)
ani dziś nie widzę na dogo, może do pl wraca, pewnie jutro sprawdzi czy sie klateczka zmiesci.
dzięki wielkie arjuno :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
No przecież jestem, nie widać mnie?????
ja cię nie widziałam aniu od kilku godzin a siedze przy kompie od popołudnia dzisiaj :)
szkoda, że właśnie nie wracasz do domu bo ja od jutra mam cały tydzien wolny i bysmy mogły się spotkać:placz:

edit:
chyba mi upał doskwiera:mdleje:, przecież widziałam cię u nas w galerii:oops::oops: i nawet do ciebie pisałam:evil_lol:

Posted

A ja cały czas też byłam, dziwne, to pewnie przez mój słaby internet. No niestety jeszcze tydzień muszę się przemęczyć :placz:! Też bym się chciała już z Wami spotkać......

"chyba mi upał doskwiera, przecież widziałam cię u nas w galerii i nawet do ciebie pisałam"
Byłam ciekawa kiedy na to wpadniesz :eviltong::evil_lol:!

Posted

agaga21 napisał(a):
:mdrmed::mdrmed:coś się "kroi":cool3::cool3:

matko serio???a ja tu lzy wylewam ze psiakowi bez lapki to nigdy chalupy nie znajdziemy:mad:

Posted

łapus nawet jeszcze nie ma ogłoszeń:evil_lol:
wieczorem mariamc robi wizytę przed adopcyjną w szczecinku :cool3:
jeśli da radę to wstawi jeszcze łapusia fotki bez kołnierza dziś porobione. trzymamy wszyscy kciuki za łapeczka :)