agaga21 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ania z poznania napisał(a):Agatko, teraz NASZA kolej na obfocenie piesków :mad:! no tak, zapomniałam ;) ale wiesz, ja w lipcu sie raczej nie wyrwę. muszę trochę popracować. Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 nooo do sierpnia to my nie będziemy czekać na fotki:) Quote
agaga21 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ania z poznania napisał(a):Ale sierpień masz wolny :eviltong:! no w sierpniu to musi nam się udać . Quote
pinkmoon Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 My też będziemy się chyba niedługo wybierać :loveu: Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :( Quote
agnieszka32 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agaga21 napisał(a):no tak, zapomniałam ;) ale wiesz, ja w lipcu sie raczej nie wyrwę. muszę trochę popracować. Agata, Ty nie marudź, nie dość że jesteś pracownikiem dekady :eviltong::diabloti:, to jeszcze tu wynajdujesz powody różne różniste :evil_lol: W sierpniu nie zapomnijcie o mnie - ja na pewno przyjadę (no chyba, że "mąż mnie nie puści" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
agaga21 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agnieszka32 napisał(a):Agata, Ty nie marudź, nie dość że jesteś pracownikiem dekady :eviltong::diabloti:, to jeszcze tu wynajdujesz powody różne różniste :evil_lol: W sierpniu nie zapomnijcie o mnie - ja na pewno przyjadę (no chyba, że "mąż mnie nie puści" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)proszę sie tu ze mnie nie śmiać!:mad: dziś byłam całe pół dnia w pracy(tj. 3,5 godziny):p:p Quote
agnieszka32 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agaga21 napisał(a):proszę sie tu ze mnie nie śmiać!:mad: dziś byłam całe pół dnia w pracy(tj. 3,5 godziny):p:p To teraz koniecznie przez resztę tygodnia musisz odpocząć :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agaga21 napisał(a):proszę sie tu ze mnie nie śmiać!:mad: dziś byłam całe pół dnia w pracy(tj. 3,5 godziny):p:p Agatko, natychmiast proszę pracować mniej :mad:! To przecież szoku możesz dostać jak tak od razu skoczysz na głęboką wodę, od pół godzinki musisz zaczynać i powoluuuuutku dochodzić do tych 3,5 godzin, kto to widział tak nagle :crazyeye::diabloti:????? Quote
agaga21 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ania z poznania napisał(a):Agatko, natychmiast proszę pracować mniej :mad:! To przecież szoku możesz dostać jak tak od razu skoczysz na głęboką wodę, od pół godzinki musisz zaczynać i powoluuuuutku dochodzić do tych 3,5 godzin, kto to widział tak nagle :crazyeye::diabloti:????? spokooojnie, pierwszego dnia przyjechałam do pracy na kawę:diabloti::diabloti: aga, oczywiscie, że w sierpniu o tobie nie zapomnimy ;) Quote
pinkmoon Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Oj dziewczyny wy nie rozumiecie, Agata po prostu za jednym razem wyrobiła normę na tydzień :evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 pinkmoon napisał(a):Oj dziewczyny wy nie rozumiecie, Agata po prostu za jednym razem wyrobiła normę na tydzień :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: skąd wiedziałaś?:diabloti: ale pooffowałyście dziewczyny u łapka!:crazyeye: wstyd:diabloti: Quote
ania z poznania Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Agatko, my po prostu dbamy o Ciebie, żebyś szoku nie dostała z nadmiaru pracy :evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ania z poznania napisał(a):Agatko, teraz NASZA kolej na obfocenie piesków :mad:! czyli jadziecie do Szczecinka? Quote
ania z poznania Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jadziem ;), ale dopiero koniec lipca albo w sierpniu, to zależy czy Pracownik Dekady wyrwie się w lipcu :evil_lol::diabloti:. Quote
mariamc Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
piechcia15 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 alez on ma piękny ten pycholek taki nakrapiany:) a czy on ma tam jakiś dren w tej nodze?czy to szwy mu tak odstają, na tym zdjęciu przy kratach?:) Quote
agaga21 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ania z poznania napisał(a):Jadziem ;), ale dopiero koniec lipca albo w sierpniu, to zależy czy Pracownik Dekady wyrwie się w lipcu :evil_lol::diabloti:. ania, ty przestań sie ze mnie nabijać, bo ja przez to twoje pisanie znów nie byłam w pracy ani dziś ani wczoraj:-o:-o danusiu, dziekujemy za zdjecia słodziaka:loveu: czy znasz już kwotę jaka mamy do uregulowania za operację i leczenie? Quote
ania z poznania Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 agaga21 napisał(a):ania, ty przestań sie ze mnie nabijać, bo ja przez to twoje pisanie znów nie byłam w pracy ani dziś ani wczoraj:-o:-o :roflt::roflt: No, to jak już wczoraj i dzisiaj nie byłaś to nie opłaca się już iść jutro i pojutrze :evil_lol::diabloti:! Quote
pinkmoon Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 No, to jak już wczoraj i dzisiaj nie byłaś to nie opłaca się już iść jutro i pojutrze ! Mówiłam że norma na tydzień wyrobiona :lol: A zgadnijcie kto jutro Łapkowego młodzieńca i inne potworki odwiedzi :razz: Quote
Recommended Posts