Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
Agatko, teraz NASZA kolej na obfocenie piesków :mad:!

no tak, zapomniałam ;)
ale wiesz, ja w lipcu sie raczej nie wyrwę. muszę trochę popracować.

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :(

Posted

agaga21 napisał(a):
no tak, zapomniałam ;)
ale wiesz, ja w lipcu sie raczej nie wyrwę. muszę trochę popracować.

Agata, Ty nie marudź, nie dość że jesteś pracownikiem dekady :eviltong::diabloti:, to jeszcze tu wynajdujesz powody różne różniste :evil_lol:

W sierpniu nie zapomnijcie o mnie - ja na pewno przyjadę (no chyba, że "mąż mnie nie puści" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Agata, Ty nie marudź, nie dość że jesteś pracownikiem dekady :eviltong::diabloti:, to jeszcze tu wynajdujesz powody różne różniste :evil_lol:

W sierpniu nie zapomnijcie o mnie - ja na pewno przyjadę (no chyba, że "mąż mnie nie puści" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
proszę sie tu ze mnie nie śmiać!:mad: dziś byłam całe pół dnia w pracy(tj. 3,5 godziny):p:p

Posted

agaga21 napisał(a):
proszę sie tu ze mnie nie śmiać!:mad: dziś byłam całe pół dnia w pracy(tj. 3,5 godziny):p:p

To teraz koniecznie przez resztę tygodnia musisz odpocząć :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):

Agatko, natychmiast proszę pracować mniej :mad:! To przecież szoku możesz dostać jak tak od razu skoczysz na głęboką wodę, od pół godzinki musisz zaczynać i powoluuuuutku dochodzić do tych 3,5 godzin, kto to widział tak nagle :crazyeye::diabloti:?????

Posted

Agatko, natychmiast proszę pracować mniej :mad:! To przecież szoku możesz dostać jak tak od razu skoczysz na głęboką wodę, od pół godzinki musisz zaczynać i powoluuuuutku dochodzić do tych 3,5 godzin, kto to widział tak nagle :crazyeye::diabloti:?????

spokooojnie, pierwszego dnia przyjechałam do pracy na kawę:diabloti::diabloti:

aga, oczywiscie, że w sierpniu o tobie nie zapomnimy ;)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Oj dziewczyny wy nie rozumiecie, Agata po prostu za jednym razem wyrobiła normę na tydzień :evil_lol:
:eviltong::eviltong::eviltong:
skąd wiedziałaś?:diabloti:

ale pooffowałyście dziewczyny u łapka!:crazyeye: wstyd:diabloti:

Posted

Jadziem ;), ale dopiero koniec lipca albo w sierpniu, to zależy czy Pracownik Dekady wyrwie się w lipcu :evil_lol::diabloti:.

ania, ty przestań sie ze mnie nabijać, bo ja przez to twoje pisanie znów nie byłam w pracy ani dziś ani wczoraj:-o:-o

danusiu, dziekujemy za zdjecia słodziaka:loveu:
czy znasz już kwotę jaka mamy do uregulowania za operację i leczenie?

Posted

agaga21 napisał(a):
ania, ty przestań sie ze mnie nabijać, bo ja przez to twoje pisanie znów nie byłam w pracy ani dziś ani wczoraj:-o:-o

:roflt::roflt:
No, to jak już wczoraj i dzisiaj nie byłaś to nie opłaca się już iść jutro i pojutrze :evil_lol::diabloti:!

Posted

No, to jak już wczoraj i dzisiaj nie byłaś to nie opłaca się już iść jutro i pojutrze !

Mówiłam że norma na tydzień wyrobiona :lol:

A zgadnijcie kto jutro Łapkowego młodzieńca i inne potworki odwiedzi :razz: