Diuna B. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 A co z pseudolecznicą tak ochoczo uśmiercającą psy? Poniosą jakieś konsekwencje? Quote
luisien Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 serce mi pękło, biedna biedna sunia:-(:-(:-( bardzo współczuję.. Quote
fufu Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Diuna B. napisał(a):A co z pseudolecznicą tak ochoczo uśmiercającą psy? Poniosą jakieś konsekwencje? Eutanazji w tej lecznicy dokonuje technik weterynarii. A technik weterynarii nie ma uprawnień do wykonania eutanazji, może to zrobić jedynie lekarz. Dążymy do tego, żeby technik, który pozbawił życia Ninkę i inne zwierzęta poniósł konsekwencje. Quote
ossa98 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Dążymy do tego, żeby technik, który pozbawił życia Ninkę i inne zwierzęta poniósł konsekwencje. I bardzo dobrze, wszyscy, ktorzy uczestniczyli w tym procederze powinni poniesc konsekwencje! Quote
Agmarek Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ossa98 napisał(a):I bardzo dobrze, wszyscy, ktorzy uczestniczyli w tym procederze powinni poniesc konsekwencje! Popieram !!! Quote
wawer Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 O rany! I takie rzeczy robią ci, którzy śmieją się zaliczać do służby weterynaryjnej w cywilizowanym kraju? Czy to się kiedyś skończy? Quote
brazowa1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 przeczytalam. Bardzo współczuję schroniskowym opiekunkom Ninki,to straszne. Quote
epe Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dziś ukazał się artykuł w Wyborczej na ten temat : http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8305855,Adoptowala_i_usypiala_psy__W_piec_lat_piec_zwierzat.html Myślę,ze konsekwencje lecznica na Brodowicza poniesie! Quote
kameralna Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='epe']Dziś ukazał się artykuł w Wyborczej na ten temat : http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8305855,Adoptowala_i_usypiala_psy__W_piec_lat_piec_zwierzat.html Myślę,ze konsekwencje lecznica na Brodowicza poniesie! Zaraz przeczytam. Quote
Agmarek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kameralna napisał(a):Zaraz przeczytam. Ja przeczytałam ten artykuł i mam nadzieję że wszystkie wymienione w nim osoby poniosą konsekwencje :angryy: poza tym jaka tam jest reklama dla lecznicy Uch... !!! BEZCENNA !!! Jestem przekonana że stracili sporą część "pacjentów". Ja nie chciałabym leczyć psa w lecznicy gdzie panuje "bezprawie". Quote
Akrum Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 też przeczytałam. dobrze, że coraz więcej się mówi o takich sprawach, o krzywdzie psiaków, itp.. Quote
kameralna Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja też odnotowałam, że prasa i główne stacje telewizyjne poświęciły więcej uwagi niż w latach ubiegłych tematowi cierpienia zwierząt. To dobrze. Ale, żeby zmienić mentalność Polaków trzeba jeszcze więcej artykułów i programów. Quote
salibinka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Komentarze do artykułu o Muzułmanach i małżeństwach z psami - powalające... Ale kropla drąży kamień... Quote
Agmarek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ja nie czytam komentarzy, bo mi od razu ciśnienie skacze... Zawsze się trafi jakiś d***l co głupoty wypisuje. Quote
viola005 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 odwiedzilam polecona przez epe strone i przeczytalam artykul oraz wiekszosc komentarzy - rzeczywiscie, mozna zaczac zabijac, porazajacy portret naszego nieszczesnego gatunku - notabene za wszystko to zlo, bezdusznosc, okrucienstwo i glupote, przez ktore cierpia zwierzeta, odpowiemy i zaplacimy Quote
viola005 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 fufu napisał(a):Eutanazji w tej lecznicy dokonuje technik weterynarii. A technik weterynarii nie ma uprawnień do wykonania eutanazji, może to zrobić jedynie lekarz. Dążymy do tego, żeby technik, który pozbawił życia Ninkę i inne zwierzęta poniósł konsekwencje. bardzo Wam zycze, aby Wasze wysilki przyniosly oczekiwane rezultaty dla tego technika weterynarii jest zarezerwowany specjalnie cieply kacik w piekle Quote
kpina Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jest gdzies w necie strona polecajaca lekarzy, rowniez weterynarii, moze tam sie wpisywac w ramch reklamy? Quote
Cajus JB Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/weterynarz Quote
kasia8579 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 po przeczytaniu historii Ninki - rozpłakałam się i nie mogę przestać płakać , ja bym to babsko na dożywocie dała!!! Trzeba być naprawdę psychicznym żeby uśpić sprawnego , zdrowego ... pieska.. Brak mi słów!!! ;( Ninka [*] Quote
Ruth Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Mam nadzieję, że sprawa będzie miała pomyślne i sprawiedliwe zakończenie. Szkoda tylko, ze czasami w tym kraju sprawiedliwość jest interpretowana w dość dziwny sposób... Z całych sił trzymam kciuki, żeby to babsko poniosło w pełni odpowiedzialność za swoje czyny. Quote
otita Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Muszę napisać bo pęknę z bezsilności za chwilę! Nie miej wyrzutów fufu, nie mogłaś się domyślić, że trafiłaś na psychopatkę! Trzymaj się, jesteśmy z Tobą , a Twojej psiuńki już nic nie boli i już się niczego nie boi! Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ilekroć czytam ten wątek to chciałabym kogoś mocno uderzyć z bezsilności.. Jak ja pomyślę o tym,jak się psino bałaś to mi się chce wyć... Sprawiedliwości dla tej psiny-Boże słyszysz mnie!!! E/W Quote
maggie_z Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Podnoszę do góry Wszyscy wolontariusze powinni poznać ten temat. Naprawdę czuję zawstydzenie, że taki potwór mieszka w moim mieście. Brak mi słów. Zaznaczam wątek i czekam, jak się sprawa rozstrzygnie. Quote
Recommended Posts