Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diuna B. napisał(a):
A co z pseudolecznicą tak ochoczo uśmiercającą psy?
Poniosą jakieś konsekwencje?

Eutanazji w tej lecznicy dokonuje technik weterynarii. A technik weterynarii nie ma uprawnień do wykonania eutanazji, może to zrobić jedynie lekarz.
Dążymy do tego, żeby technik, który pozbawił życia Ninkę i inne zwierzęta poniósł konsekwencje.

Posted

Dążymy do tego, żeby technik, który pozbawił życia Ninkę i inne zwierzęta poniósł konsekwencje.

I bardzo dobrze, wszyscy, ktorzy uczestniczyli w tym procederze powinni poniesc konsekwencje!

Posted

kameralna napisał(a):
Zaraz przeczytam.

Ja przeczytałam ten artykuł i mam nadzieję że wszystkie wymienione w nim osoby poniosą konsekwencje :angryy: poza tym jaka tam jest reklama dla lecznicy Uch... !!! BEZCENNA !!!
Jestem przekonana że stracili sporą część "pacjentów". Ja nie chciałabym leczyć psa w lecznicy gdzie panuje "bezprawie".

Posted

Ja też odnotowałam, że prasa i główne stacje telewizyjne poświęciły więcej uwagi niż w latach ubiegłych tematowi cierpienia zwierząt. To dobrze. Ale, żeby zmienić mentalność Polaków trzeba jeszcze więcej artykułów i programów.

• 2 weeks later...
Posted

odwiedzilam polecona przez epe strone i przeczytalam artykul oraz wiekszosc komentarzy - rzeczywiscie, mozna zaczac zabijac, porazajacy portret naszego nieszczesnego gatunku - notabene za wszystko to zlo, bezdusznosc, okrucienstwo i glupote, przez ktore cierpia zwierzeta, odpowiemy i zaplacimy

Posted

fufu napisał(a):
Eutanazji w tej lecznicy dokonuje technik weterynarii. A technik weterynarii nie ma uprawnień do wykonania eutanazji, może to zrobić jedynie lekarz.

bardzo Wam zycze, aby Wasze wysilki przyniosly oczekiwane rezultaty
dla tego technika weterynarii jest zarezerwowany specjalnie cieply kacik w piekle

• 1 month later...
Posted

po przeczytaniu historii Ninki - rozpłakałam się i nie mogę przestać płakać , ja bym to babsko na dożywocie dała!!! Trzeba być naprawdę psychicznym żeby uśpić sprawnego , zdrowego ... pieska.. Brak mi słów!!! ;( Ninka
[*]

Posted

Mam nadzieję, że sprawa będzie miała pomyślne i sprawiedliwe zakończenie. Szkoda tylko, ze czasami w tym kraju sprawiedliwość jest interpretowana w dość dziwny sposób... Z całych sił trzymam kciuki, żeby to babsko poniosło w pełni odpowiedzialność za swoje czyny.

• 2 weeks later...
Posted

Muszę napisać bo pęknę z bezsilności za chwilę! Nie miej wyrzutów fufu, nie mogłaś się domyślić, że trafiłaś na psychopatkę! Trzymaj się, jesteśmy z Tobą , a Twojej psiuńki już nic nie boli i już się niczego nie boi!

Guest Elżbieta481
Posted

Ilekroć czytam ten wątek to chciałabym kogoś mocno uderzyć z bezsilności..
Jak ja pomyślę o tym,jak się psino bałaś to mi się chce wyć...
Sprawiedliwości dla tej psiny-Boże słyszysz mnie!!!
E/W

• 3 weeks later...
Posted

Podnoszę do góry Wszyscy wolontariusze powinni poznać ten temat. Naprawdę czuję zawstydzenie, że taki potwór mieszka w moim mieście. Brak mi słów. Zaznaczam wątek i czekam, jak się sprawa rozstrzygnie.