0ooCzarNaoo0 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='salibinka']Mogę zrobić tę wizytę (znam ES:angryy:), ale w połowie tygodnia najwcześniej i - jesli nie będzie to ES, muszę wiedzieć, o czym mam z tymi kobietami rozmawiać. Czy zakładacie jednak adopcję Waszej suczki do Krakowa, jesli wizyta będzie ok. (piszesz "chyba zrezygnujemy"), czy też nie - czy sprawdzamy dom i ew. proponujemy psy lokalne. Jesli się zdecydujecie, proszę o informacje - na pw + dane tych kobiet + jak najwięcej info o Waszej suczce (szczególnie, jesli czegoś nie ma na jej wątku) oraz kontakt do osoby odpowiedzialnej za jej adopcję. Proszę też o decyzję w miarę szybko, muszę zaplanowac przyszły tydzień.[/QUOTE] Ten dom juz nieaktualny, dziwnym trafem dzisiaj kobieta zadzwonila, ze jej mama miala wylew i rezygnuja (byc moze to jest prawda, a byc moze ta kobieta czyta watek do ktorego linka ewa dala wyzej i zobaczyla ze domyslamy sie ze to ona) Quote
salibinka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='0ooCzarNaoo0']Ten dom juz nieaktualny, dziwnym trafem dzisiaj kobieta zadzwonila, ze jej mama miala wylew i rezygnuja (byc moze to jest prawda, a byc moze ta kobieta czyta watek do ktorego linka ewa dala wyzej i zobaczyla ze domyslamy sie ze to ona)[/QUOTE] Podaj mi na pw numer tej osoby. Quote
salibinka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dostałam PW z numerami - oba się zgadzają. To ona. Czyli niestety znowu szuka psa!!. Cholera. Dobrze, że Wy byłyście czujne. Okazuje się, ze wbrew tez temu, co mówili w jej miejscu pracy, nadal tam musi pracować, bo numer z pracy też się zgadza. Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='salibinka']Dostałam PW z numerami - oba się zgadzają. To ona. Czyli niestety znowu szuka psa!!. Cholera. Dobrze, że Wy byłyście czujne. Okazuje się, ze wbrew tez temu, co mówili w jej miejscu pracy, nadal tam musi pracować, bo numer z pracy też się zgadza. Ani ale zobacz jak ona umie manipulowac ludzmi ,wszyscy mysla ze ona taka kochana a my takie zełzy i robimy jej koło pióra.Aniu trzeba by znou zadzwonic do pracy i powiedziec ze znou wydzwania o psy z pracy ,chyba namowie pania Ole. Beata Quote
adkaaaaa5 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Ani ale zobacz jak ona umie manipulowac ludzmi ,wszyscy mysla ze ona taka kochana a my takie zełzy i robimy jej koło pióra.Aniu trzeba by znou zadzwonic do pracy i powiedziec ze znou wydzwania o psy z pracy ,chyba namowie pania Ole. Beata Ciotki ona chyba czyta dogo. bo po wpisach na tym watku nagle zadzwonila, ze jej mama miala wylew- pewnie to kit, bo przeczytala, ze domyslamy sie ze to ona... Quote
0ooCzarNaoo0 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dobrze że skumałam fakty co za zołza jedna dalej robi swoje... Quote
rita60 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ano dobrze cioteczko......brawo za czujność:razz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Iv_ napisał(a):Ta kobieta jest chora :shake::shake: Chora psychicznie ale bardzo cwana Quote
bumel Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czy ktoś mógłby mi podać na priva nr tel. komórkowego. Quote
Igiełka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 bumel napisał(a):Czy ktoś mógłby mi podać na priva nr tel. komórkowego. podłączam się pod pytanie, mam taką samą prośbę Quote
salibinka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Nie mamy nr komórki, mamy numery stacjonarne - są podane w możliwej do zidentyfikowania części na CK. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ja tez mam tylko na stacjonarny do niej i do jej pracy... Quote
salibinka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Po raz kolejny okazuje się, że prawa zwierząt traktowane są w naszym kraju jak zbiór śmieci. Fundacja azyl poinformowaa mnie, że: "Prokurator sprawę umorzył, traktowana była jako wykroczenie a na policji uznano, że ona [E.S] jest zupełnie niewinna. Technik [który uśpił Ninkę na zlecenie E.S.] otrzymał jako karę "środek wychowawczy" w postaci upomnienia". Jutro odbędzie się posiedzenie sądu w przedmiocie rozpoznania zażalenia na postanowienie prokuratora o umorzeniu. Quote
rita60 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No to pięknie:angryy:niech szlag takie prawo:mad: Quote
salibinka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Tam znowu jest pies! Nie wiadomo skąd i od kogo. Quote
kaja555 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 kurcze, to długo nie pożyje, nie można tam wetów wszystkich o niej ostrzec? Quote
0ooCzarNaoo0 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 salibinka napisał(a):Tam znowu jest pies! Nie wiadomo skąd i od kogo. Biedna psina...i pomysleć ze moja tymczasowiczke Żabke franca chciala wziasc do siebie:( Quote
keria Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ja też słyszałam z dość pewnego źródła, że ta pani ma znów psa. Ta pani chodziła do znanego mi gabinetu weterynaryjnego. Zapewne już się tam nie pojawi, bo kiedy w tym gabinecie nie chcieli jej uśpić psa, a potem wynikła ta cała afera (udało jej się uśpić sunie gdzie indziej) pani się już tam nie pojawiła. Quote
Ela&Puch Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Boże kochany czemu pozwalasz takim potworom chodzić po ziemi, jak mogę w czymś pomóc to cioteczki piszcie , to straszne co ona robi , powinno sie z nia to zrobic co ona robi z tymi psiaczkami mniej zla by bylo na tym swiecie , Quote
Malgoska Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 a wiadomo, które gabinety usypiają jej psy? Można napisać do małopolskiej izby weterynaryjnej z informacją, że są takie gabinety żeby je sprawdzili. A przed tą babą trzeba wszystkich przestrzegać. Moge dostać jakieś jej namiary na pw? Quote
Raczyna Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 wziąć psa na spacer i łazić za nią... co tam słychać w tej sprawie Quote
Recommended Posts