Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='salibinka']Mogę zrobić tę wizytę (znam ES:angryy:), ale w połowie tygodnia najwcześniej i - jesli nie będzie to ES, muszę wiedzieć, o czym mam z tymi kobietami rozmawiać. Czy zakładacie jednak adopcję Waszej suczki do Krakowa, jesli wizyta będzie ok. (piszesz "chyba zrezygnujemy"), czy też nie - czy sprawdzamy dom i ew. proponujemy psy lokalne. Jesli się zdecydujecie, proszę o informacje - na pw + dane tych kobiet + jak najwięcej info o Waszej suczce (szczególnie, jesli czegoś nie ma na jej wątku) oraz kontakt do osoby odpowiedzialnej za jej adopcję. Proszę też o decyzję w miarę szybko, muszę zaplanowac przyszły tydzień.[/QUOTE]

Ten dom juz nieaktualny, dziwnym trafem dzisiaj kobieta zadzwonila, ze jej mama miala wylew i rezygnuja (byc moze to jest prawda, a byc moze ta kobieta czyta watek do ktorego linka ewa dala wyzej i zobaczyla ze domyslamy sie ze to ona)

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='0ooCzarNaoo0']Ten dom juz nieaktualny, dziwnym trafem dzisiaj kobieta zadzwonila, ze jej mama miala wylew i rezygnuja (byc moze to jest prawda, a byc moze ta kobieta czyta watek do ktorego linka ewa dala wyzej i zobaczyla ze domyslamy sie ze to ona)[/QUOTE]

Podaj mi na pw numer tej osoby.

Posted

Dostałam PW z numerami - oba się zgadzają. To ona. Czyli niestety znowu szuka psa!!. Cholera. Dobrze, że Wy byłyście czujne.
Okazuje się, ze wbrew tez temu, co mówili w jej miejscu pracy, nadal tam musi pracować, bo numer z pracy też się zgadza.

Posted

[quote name='salibinka']Dostałam PW z numerami - oba się zgadzają. To ona. Czyli niestety znowu szuka psa!!. Cholera. Dobrze, że Wy byłyście czujne.
Okazuje się, ze wbrew tez temu, co mówili w jej miejscu pracy, nadal tam musi pracować, bo numer z pracy też się zgadza.

Ani ale zobacz jak ona umie manipulowac ludzmi ,wszyscy mysla ze ona taka kochana a my takie zełzy i robimy jej koło pióra.Aniu trzeba by znou zadzwonic do pracy i powiedziec ze znou wydzwania o psy z pracy ,chyba namowie pania Ole.
Beata

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Ani ale zobacz jak ona umie manipulowac ludzmi ,wszyscy mysla ze ona taka kochana a my takie zełzy i robimy jej koło pióra.Aniu trzeba by znou zadzwonic do pracy i powiedziec ze znou wydzwania o psy z pracy ,chyba namowie pania Ole.
Beata

Ciotki ona chyba czyta dogo. bo po wpisach na tym watku nagle zadzwonila, ze jej mama miala wylew- pewnie to kit, bo przeczytala, ze domyslamy sie ze to ona...

• 4 months later...
Posted

Po raz kolejny okazuje się, że prawa zwierząt traktowane są w naszym kraju jak zbiór śmieci.
Fundacja azyl poinformowaa mnie, że:
"Prokurator sprawę umorzył, traktowana była jako wykroczenie a na policji uznano, że ona [E.S] jest zupełnie niewinna. Technik [który uśpił Ninkę na zlecenie E.S.] otrzymał jako karę "środek wychowawczy" w postaci upomnienia".

Jutro odbędzie się posiedzenie sądu w przedmiocie rozpoznania zażalenia na postanowienie prokuratora o umorzeniu.

• 3 months later...
Posted

Ja też słyszałam z dość pewnego źródła, że ta pani ma znów psa.
Ta pani chodziła do znanego mi gabinetu weterynaryjnego. Zapewne już się tam nie pojawi, bo kiedy w tym gabinecie nie chcieli jej uśpić psa, a potem wynikła ta cała afera (udało jej się uśpić sunie gdzie indziej) pani się już tam nie pojawiła.

Posted

Boże kochany czemu pozwalasz takim potworom chodzić po ziemi, jak mogę w czymś pomóc to cioteczki piszcie , to straszne co ona robi , powinno sie z nia to zrobic co ona robi z tymi psiaczkami mniej zla by bylo na tym swiecie ,

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

a wiadomo, które gabinety usypiają jej psy? Można napisać do małopolskiej izby weterynaryjnej z informacją, że są takie gabinety żeby je sprawdzili.
A przed tą babą trzeba wszystkich przestrzegać. Moge dostać jakieś jej namiary na pw?

• 7 months later...