Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Bo trzeba zdjęcia wklejać .:)

nie mam czasu za bardzo, staram się raczej pomóc psom, które nie mają domków, niż marnować czas na wklejanie zdjęć na imageshacka, gdzie trzeba je zmniejszyć i dopiero na wątek, wole pomóc tym, które potrzebuja a Kora sobie poradzi, więc zdjęcia sporadycznie będą...

Posted

limonka97 napisał(a):
co słychać u Koruni??
:)

a nic, żyjemy sobie :)
zostałyśmy zakwalfikowane do kalendarza do gazety "mój pies". będziemy miały sesję, nie wiem czy próbną czy już, ale będzie :) dzwoniła do mnie Pani z redakcji i powiedziała ;) bo był konkurs, wysłałam trzy zdjęcia no i mamy :)
Kora ostatnio miała dziwne strachy przed ulicą i autobusem, ale poszliśmy dziś łąką na pętlę przy TESCO i wsiadłyśmy ;) Korcia już się chyba nie będzie bała :)
postaram się dać dziś zdjęcie nowe :)

trochę rozmazane, ale mi i tak się podoba :)
niestety popsuł się aparat i zdjęcia wszystkie na razie są nieodzyskiwalne :( zobaczymy może coś da się z tym zrobić :lol:

wybaczcie, że jest pionowo zamiast poziomo ale coś nie wyszło :lol:

• 1 month later...
Posted

no to już opowiadam i zaraz pójde Kore obfocić ;)
no to tak... Kora sobie żyje, ma jakieś problemy z wychodzeniem. po cieczce zaczęła się bać autobusów, samochodów ogólnie ruchu ulicznego. jej wychodzenie ogranicza się do siusiu / kupa, jeśli wychodzi z nią jedna osoba to trzeba wziąć ją na ręce i zanieść do parku to chodzi a jak dwie to idzie prawie normalnie ;)
byłyśmy na sesji zdjęciowej bo Korcia jest jednym z psów z przyszłorocznego kalendarza z gazety Mój Pies, będzie w kiosku koło 24 listopada pewnie, już jest w przedsprzedaży na stronie internetowej ;)
sterylki jeszcze nie będzie gdyż rodzice boją sie, że się rozchoruje jak jest już zimno i powiedzieli, że zrobimy jak będzie ciepło prawdopodobnie przed Wielkanocą bo wtedy jest wolne i można pilnować. jak kastrowliśmy kota było już chłodno i tylko kawałek na dworzu był w transporterku i się rozchorował potem, więc w sumie ich rozumiem... tata zaczął histeryzować, że będą ciąć JEGO ukochanego pieska i co będzie jak jej krzywdę zrobią. no po prostu gęba mi opadła bo to tata był przeciwny psu a teraz to jego pupilek ukochany ;)
dobra ide zrobić fote :D

Posted

limonka97 napisał(a):
Kora jest piękna!!
ciachajcie ciachajcie ! :)

dziękujemy ;)
będziemy ciachać nie martw się już ja tego dopilnuje ;) ale prawdopodobnie jeszcze jedna cieczka przejdzie bo do wiosny już pewnie się trafi... ale przeżyjemy ;)

• 3 weeks later...
Posted

Bonsai napisał(a):
Czerwiec wita maj! Co tam u Was gwiazdy? ;) TŻ zrobił Wam kilka fotek na wybiegu, daj maila to prześlę. :)

no właśnie. :D a potem do galerii :diabloti:

• 7 months later...