Biedronka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 W schronisku w Zamościu przebywa młoda suczka - "beagle" na długich nogach. :roll: Sunia jest nieśmiała, mimo to garnie sie do człowieka. W schronie wśród typowych burków wygląda jak nie na swoim miejscu. Szkoda jej. Może ktoś zechciałby ją stamtąd zabrać????? Proszę..... Quote
evita. Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 1. Na www.ojej.pl znalazłam takie ogłoszenia: Z chęcią zaopiekuję się psem rasy Beagle, trafi on w troskliwe ręce, do rodziny 4-osobowej (z dzieckiem 12 lat), mieszkanie M3 tel: (071) 799 87 14 kom: 606 68 47 86 GG: 5251428 Wrocław 2. www.euro-biznes.pl Kupię/przyjmę labradora bdz beagla Po stracie bliskiej mi osoby bardzo chciałabym przyjąć lub kupić za symboliczną kwote szczeniaka labradora/beagla będe Będe wdzięc gosiaw14@op.pl [SIZE=2]3. www.alegratka.pl [SIZE=3] Region: Łódzkie Kupie lub przyjme na innych warunkach PSA-BEAGLA wiek obojetny. Zapewniam dabre warunki bytowe dla osa. Dobre i obfite jedzenie{bez ograniczen} duzy teren do wybiegu oraz dozywotni wspolny los. Oczekuje na propozycje pod numerem tel : 0 888 201 171 lub metaboxpl@wp.pl 4. Beagle na receptę ! Niezbędny w celach rehabilitacyjnych dziecka po operacji. Mile widziany prezent lub niezbyt wygórowana cena.Tęsknie za poprzednikiem... Nazwisko:KarolinaTelefon:508242980Email:karola_46@o2.plMiasto:ŁomżaWojewództwo:podlaskie Quote
Biedronka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 I co, nie podoba wam się niedoszła beaglusia :-(. Domku, domku... Quote
Biedronka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Pisałam do osób z ogloszeń, ale albo już mają psa albo sunia beaglopodobna nie interesuje ich. Poza tym ostatnio nie mialam czasu tu zaglądać, a teraz widzę, że beaglusia spadła na "samo dno" :-( Naprawdę nikt nie chcę mieszańca beagla????? Suczki w zamojskim schronisku są sterylizowane na ich koszt jeśli tylko znaidzie się ktoś chętny do adopcji. Może to jest jakaś zachęta... Quote
brazowa1 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Wiecie,jak ktos chce za friko,bez wyrzeczen,bez wysilku, rasowego beagla,a nasza "biglusia" im sie nie podoba,to niech spada!Nie zasluguje na psa. Mala jest piekna i do gory!!! Quote
AlmaMater Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Biedronka, załatw zdjęcia psa - to zwiekszy jego szanse na adopcję. Spróbuj skontaktowac się z zamojskimi mediami - może zgodza się na bezpłatne ogłoszenie, a może uda ci się załatwić stałą rubrykę. Quote
Biedronka Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 AlmaMater - dobra myśl ze stałą rubryką Zdjęcia postaram się załatwić jak najszybciej. Zrobiła bym to już wcześniej, ale oczywiście nie pomyślałam :oops: ... ale jestem ciemna :roll: Quote
AlmaMater Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Biedronka napisał(a):... ale jestem ciemna :roll: Nie jesteś ciemna, tylko dopiero się uczysz :) Mam wątpliwości, czy reklamować sunię jako beagla. Beagle są małe, a ta sunia jest dość duża: ktoś, kto chce małego pieska, jej nie weźmie. Nie znam się dobrze na rasach, ale to mi wygląda na jakiegoś psa myśliwskiego. Ona jest jakaś taka ogarowata (?) Wypowiedzcie się, dogomaniacy. Quote
anetta Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ona mi wyglada na mieszanke z foxhoundem :cool: Przepiekna jest!!! :smhair2: Dalam ja na forum Zamoscia :) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=100&w=42319676 Quote
Biedronka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 No rzeczywiście wielkością to ona beagle'a co prawda nie przypomina, ale pyszczek i łaty są trochę "beaglowate". Quote
Biedronka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 anetta - dzięki, że dałaś ją na to forum. Może znajdzie się ktoś chętny. A zdjęć jeszcze niestety nie mam. Quote
Kluska4 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Biedronko a nie dałoby się tak przy okazji zrobić też fotek boksiowi?:roll: Na stronie schroniska jest zdjęcie młodego bokserka. Dzwoniłam do schronu parę dni temu, ponoć boksiu jest tam nadal. Może udałoby się znaleźć również jemu nowy dom, ale bez lepszych fotek będzie trudno:shake: Ja niestety z okolic Śląska, więc nie bardzo mam jak. Wiec jakbyś tak mogła...................:loveu: Quote
Biedronka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Kluska4 - jak tylko będę w schronisku to postaram się zrobić zdjęcia również boksiowi. Chcę to zrobić jak najszybciej, ale w tej chwili nie mam jak i kiedy. Quote
eurydyka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jest rasa przypominajaca beagle wlasnie takie wysokie, ona ma swoja nazwe, widzialam wczoraj we francuskiej ksiazce ras mysliwskich Quote
masienka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:AmericanFoxhound.jpg faktycznie jak foxhound:lol: Quote
xxxx52 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 wys. do 72 cm psy ,suczki do68 cm,sa to psy mysliwskie.Byc moze ta inna domieszka innej rasy uczynila pieska przyjacielem innych malych zwierzatek,ale to nalezy sprawdzic. Quote
Biedronka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Oto jedyne zdjęcie jaki udało mi się wykonać beaglusi. Potem uciekła do boksu :P Quote
Biedronka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Kluska4']Biedronko a nie dałoby się tak przy okazji zrobić też fotek boksiowi?:roll: Na stronie schroniska jest zdjęcie młodego bokserka. Dzwoniłam do schronu parę dni temu, ponoć boksiu jest tam nadal. Może udałoby się znaleźć również jemu nowy dom, ale bez lepszych fotek będzie trudno:shake: Ja niestety z okolic Śląska, więc nie bardzo mam jak. Wiec jakbyś tak mogła...................:loveu: Boksio siedział w głębi boksu i za żadne skarby świata nie chciał wyjść. I co w takiej sytuacji robić??? Może następnym razem uda mi się zrobić mu zdjęcia... Quote
Kluska4 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hmmmmmmm to szkoda. Ale dziękuję, że o nim pamiętałaś. Może rzeczywiście uda się następnym razem. Prawdę mówiąc miałam cichą nadzieję, że już go ktoś adoptował. :shake: Quote
Biedronka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Kluska4 napisał(a):Hmmmmmmm to szkoda. Ale dziękuję, że o nim pamiętałaś. Może rzeczywiście uda się następnym razem. Prawdę mówiąc miałam cichą nadzieję, że już go ktoś adoptował. :shake: Ja też miałam taką nadzieję, ale niestety... Quote
Recommended Posts