Biedronka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 W górę! No zobaczcie, czy nie śliczna :cool3: Quote
robkowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jest śliczna, tylko czemu tak długo na domek czeka:-( Quote
gayka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 nie wierzę , że nikt nie chce takiej słodkiej suni!!! gdzies jest domek, gdzies jest!! Quote
robkowa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia z Dogomanii dla swoich znajomych szuka beagla, wyslalam już jej linka, oby im się spodobała Trzymam kciuki Quote
MoniŚ Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Mi przypomina gończego fińskiego, sami zobaczcie -> http://images.google.pl/images?hl=pl&q=go%C5%84czy%20fi%C5%84ski&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&sa=N&tab=wi Śliczna zamojska sunia! Trzymam mocno kciuki! Quote
Pestka111 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Witam Mam chyba dobrą wiadomość :) Wczoraj zadzwoniła do mnie przemiła Pani z Bielska-Białej. Chciałaby zaadoptować beaglusię. Narazie udzieliłam Jej wszystkich informacji. które udało mi się uzyskać od Państwa Margol. Pani z BB, właściwie Państwo, ponieważ jest jeszcze mąż i studiująca córka :), mają dom i kota i chcą, by suńka była kolejnym członkiem ich rodziny :) Nie chcę popadać w euforię, ale naprawdę wydaje mi się, że byłoby to wymarzone miejsce dla tego pieska. Wczoraj Państwo Margol "sprawdzali" jak psinka zachowuje się poza kojcem, była łagodna, wesoła, opierała się łapkami prosząc o pieszczoty :) Był też test reakcji na kota :) I wypadł pozytywnie :) Zero agresji, jedynie ciekawość. Jeżeli Pani się zdecyduje, to może być tylko kłopot z transportem między Zamościem a Bielskiem, ewentualnie między Zamościem a Krakowem, bo do Bielska mogę suńkę pociągiem zawieźć. Będzie dobrze? Jak myślicie? Quote
Pestka111 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 I jeszcze :) Test z kotem :) I pozdrawiam Quote
Pestka111 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Był telefon :loveu: Państwo z BB nie mogą się Beaglusi już doczekać :loveu: Pozostaje problem transportu - pilnie proszę o pomoc w tej sprawie! Quote
Pestka111 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Jest dom :multi: jest dom :multi: Potrzebny tylko transport!!! Trasa Zamość - Bielsko-Biała lub Zamość - Kraków Mogę ją z Krakowa zawieźć do Bielska. Byle tylko ktoś ją do mnie dowiózł... Quote
Pestka111 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Zapomnieli o Beaglusi, chyba... Proszę o pomoc, byłam w tym miesiącu już w Zamościu, płacę cały bilet i po raz drugi nie wydolę finansowo - mam zobowiązania. Proszę o pomoc, dowiezienie do jakiegoś miasta, w miarę możliwości jak najbliżej Krakowa. Może jakiś student będzie jechał, dzienny bądź zaoczny, z Zamościa? Pozdrawiam. Quote
Ambra Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :laola: ojejku wreszcie takie nowiny a Ty tu sama się cieszysz?? ja tak po cichutku sledze ta slicznotkę....jak znajde ja na pwp i ogromnie sie ciesze ze wreszcie jej los sie odmieni! zmien tytuł ze transport potrzebny i wrzuc na watek transportowy, niestety zamosć jest mi dość odległy....:roll: Quote
brazowa1 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ponosze,bo pilne! Zmiana tytulu potrzebna. Quote
Pestka111 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Przydałby się transport na trasie Stalowa Wola - Kraków! Quote
Perfi Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 na miau oferuja transport: lublin - krakow stalowa wola - wroclaw moze akurat? Quote
Biedronka Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Cudowna wiadomość :lol: Zawsze mnie nie ma w najodpowiedniejszej chwili. Zaraz zmieniam tytuł. Przepraszam, że dopiero teraz :oops: Choruję, wybaczcie. Quote
Pestka111 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Nie kogłam znalexć na miau tej informacji, poprosiłam Biedronkę o pomoc. Natomiast jakby nic nie dało się znaleźć, to we wtorek Państwo M. mogliby suńkę przywieźć do Krk. Nie mam netu w domu, więc do poniedziałku. Quote
Perfi Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 a my mozemy do bielska :) jutro jedziemy, kolejny raz za 2 tyg... jesli bedzie gardlowa sprawa mozemy za tydzien... Quote
Biedronka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Napisałam do tej osoby z miau. Teraz już tylko pozostaje czekać na odpowiedź. Oby się udało...:modla: Quote
Pestka111 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Biedronko, Pan Jarek to chyba dzisiaj będzie wyjeżdżał z Zamościa z tą sunią. Jutro koło południa mam ją odebrać i teraz przydałby się transport we wtorek do Bielska. Będę jeszcze rozmawiać z mężem, może się zgodzi by sunia pomieszkała u nas do soboty/niedzieli i transport w ten weekend. Trzecia możliwośc to taka, że kupię jej kaganiec i sama zawiozę pociągiem do Bielska. Jeżeli będziesz miała informację z miau dzisiaj przed południem jeszcze, to bardzo proszę, daj szybko znać na gg. Perfi, chyba Cię trochę wykorzystamy :-? Quote
Pestka111 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Biedronko, co to za śliczny nosek???:loveu: Quote
Recommended Posts