Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Mam chyba dobrą wiadomość :)
Wczoraj zadzwoniła do mnie przemiła Pani z Bielska-Białej. Chciałaby zaadoptować beaglusię. Narazie udzieliłam Jej wszystkich informacji. które udało mi się uzyskać od Państwa Margol. Pani z BB, właściwie Państwo, ponieważ jest jeszcze mąż i studiująca córka :), mają dom i kota i chcą, by suńka była kolejnym członkiem ich rodziny :) Nie chcę popadać w euforię, ale naprawdę wydaje mi się, że byłoby to wymarzone miejsce dla tego pieska.
Wczoraj Państwo Margol "sprawdzali" jak psinka zachowuje się poza kojcem, była łagodna, wesoła, opierała się łapkami prosząc o pieszczoty :) Był też test reakcji na kota :) I wypadł pozytywnie :) Zero agresji, jedynie ciekawość.
Jeżeli Pani się zdecyduje, to może być tylko kłopot z transportem między Zamościem a Bielskiem, ewentualnie między Zamościem a Krakowem, bo do Bielska mogę suńkę pociągiem zawieźć.

Będzie dobrze? Jak myślicie?

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Był telefon :loveu:

Państwo z BB nie mogą się Beaglusi już doczekać :loveu:

Pozostaje problem transportu - pilnie proszę o pomoc w tej sprawie!

Posted

Jest dom :multi: jest dom :multi:

Potrzebny tylko transport!!! Trasa Zamość - Bielsko-Biała
lub
Zamość - Kraków
Mogę ją z Krakowa zawieźć do Bielska. Byle tylko ktoś ją do mnie dowiózł...

Posted

Zapomnieli o Beaglusi, chyba...
Proszę o pomoc, byłam w tym miesiącu już w Zamościu, płacę cały bilet i po raz drugi nie wydolę finansowo - mam zobowiązania. Proszę o pomoc, dowiezienie do jakiegoś miasta, w miarę możliwości jak najbliżej Krakowa. Może jakiś student będzie jechał, dzienny bądź zaoczny, z Zamościa?

Pozdrawiam.

Posted

:laola: ojejku wreszcie takie nowiny a Ty tu sama się cieszysz??
ja tak po cichutku sledze ta slicznotkę....jak znajde ja na pwp
i ogromnie sie ciesze ze wreszcie jej los sie odmieni!

zmien tytuł ze transport potrzebny i wrzuc na watek transportowy, niestety zamosć jest mi dość odległy....:roll:

Posted

Nie kogłam znalexć na miau tej informacji, poprosiłam Biedronkę o pomoc.

Natomiast jakby nic nie dało się znaleźć, to we wtorek Państwo M. mogliby suńkę przywieźć do Krk.

Nie mam netu w domu, więc do poniedziałku.

Posted

Biedronko, Pan Jarek to chyba dzisiaj będzie wyjeżdżał z Zamościa z tą sunią. Jutro koło południa mam ją odebrać i teraz przydałby się transport we wtorek do Bielska. Będę jeszcze rozmawiać z mężem, może się zgodzi by sunia pomieszkała u nas do soboty/niedzieli i transport w ten weekend. Trzecia możliwośc to taka, że kupię jej kaganiec i sama zawiozę pociągiem do Bielska. Jeżeli będziesz miała informację z miau dzisiaj przed południem jeszcze, to bardzo proszę, daj szybko znać na gg.

Perfi, chyba Cię trochę wykorzystamy :-?