Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I kolejna, zwykła historia, jakich większość w schroniskach...

Psiak kochający ludzi spędza dnie, tygodnie, miesiące za kratami w nadziei, że wreszcie Jego los się odmieni.

Bigi jest taki śliczny i tak bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem.

Wśród dziesiątków psów łatwo zwrócić na Niego uwagę - tak bardzo prosi o Miłość...

Niektórzy mówią, że jest podobny do beagla - jedynego w swoim rodzaju, bo złotego :)

Z pewnością bylby rownie kochanym, skorym do zabaw przyjacielem.

Jest bardzo miły, wesoły, ciekawy świata, swojego Człowieka napewno pokochałby całym sercem.

Brakuje Mu kontaktu z człowiekiem, miłości, możliwości wybiegania się, zabaw.

To jeszcze taki psi dzieciak - ma zaledwie 1,5 roku.

Bigi jest w Schronisku As
w Jamrozowiźnie - gmina Kłomnice - koło Czestochowy

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki wesoły, kochany psiak musi się strasznie męczyć za kratami...

Bardzo to widać, kiedy porównuje się zdjęcia Bigiego na trawce i w boksie..
Bidula

Posted

Na stronie schroniska pojawiły się daty - moment trafienia psiaka do schroniska

Bigi jest w schronisku od 19 stycznia 2010

To już pół roku...:(

Posted

Poprosiłam Mariusza żeby jednak daty wróciły, ich brak jest mylący. Odwiedzający stronę myślą, że dany piesek ma obecnie np 2 lata a on mógł do schroniska trafić 3 lata temu więc ma np 5. Z datami jest łatwiej, łatwiej też zidentyfikować jakiegoś psa w razie problemów itd.
I smutno się nie raz robi jak człowiek pomyśli ile dany pies już siedzi:(

Posted

Witam!! Bigi jest przepiękny:)Moja znajoma szuka psa w typie Beagla wieczorem prześlę jej fotki z opisem na @ :)MOże się zakocha:)Ona koniecznie chce psinkę ze schroniska:)

Posted

No ale w typie jest:) a o takim wspominała, zresztą nie wytrzymałam i posłałam jej link do wątku(znajoma nie jest na dogo) zobaczę co powie:) jeżeli jej się spodoba (a bardzo bym chciała bo mnie podoba się bardzo) to dogadamy szczegóły:)

Posted

CYTAT Z@ :Dzień dobry Pani Sabino taki piesio mi sie podoba i takiego bym chciał najlepiej jak by był szczeniakiem ale jak niebędzie to niech będzie już duży.
PATRYK WOJDYŁA

wysłałam link do wątku i dostałam taką odpowiedź od syna znajomej,w poniedziałek mają dać ostateczną odp.ponaglam ich bardzo bo jak widzę Bigiego za tymi kratami to ech.............nie pisałam bo nie chcę robić zamieszania póki nie jestem 100% pewna,ale Bigi się spodobał,jest nadzieja:)

Posted

To trzymam kciuki :)

Wiadomo, że to poważna decyzja, pewnie różne psiaki do wyboru.

Ale cudnie by było

Zawsze można powiedzieć Patrykowi - zgodnie z prawdą - że dorosły pies ma takie plusy, że nie gryzie swoimi ostrymi ząbkami, nie rozszarpuje wszystkiego naokoło, nie sika co 5 minut na dywan.
A ten akurat po pół roku za kratami pewnie odwdzięczy się niesamowitą miłością.
W zasadzie to taki nastolatek psi :)

Posted

Dokladnie:) a mogę zapewnić że u nich będzie miał bardzo dobrze,(jak by co) zresztą mieszkam niedaleko i miałabym wszystko na oku;) A Bigi mnie też się spodobał:):)i odległość, jaką trzeba by przejechać po chłopaka nie jest duża:)

Posted

W najbliższym tygodniu Nikus ma jechać z 2 suniami z tego samego schroniska do hoteliku u Kasi pod Bielskiem Białą - jakby co :) to może łatwiej by było podjechać po Niego tam właśnie?
a jak nie to w każdej chwili jest do odebrania, tylko trzeba by było wcześniej dać znać, żeby wiedzieli w Schronisku, że jedzie