Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neli (3504) jest wesołom i bardzo żywiołową sunią mającą wręcz bzika na punkcie biegania za patykami, kamieniami, itp:evil_lol: . Sunia ma około 3 lat, jest wysterylizowana, do schroniska została przygarnięta gdy biegała w jego okolicy w bardzo chłodny i deszczowy dzień, nikt nie mógł patrzeć jak sunia marznie mokra na dworze więc zabrano ją do schroniska było to 13 sierpnia 2004r i tak już została do teraz. Nikt ze zwiedzających nie zwrócił nigdy szczególenj uwagi na Nelisie, choć ona nie da się nie zauważyć:evil_lol: , gdy tylko ktoś przechodzi obok jej boksu ona zaczyna głośno szczekać. Neli przydałby się domek z ludźmi którzy brali by ją na długie spacery podczas których mogłaby się wybiegać i wyszaleć ponieważ to istny wulkan energii:lol:

Kontakt:
Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu-Biskupicach
ul Bytomska 133
tel. 0 32 271 47 97

lub ze mną:
tel.0 513 139 349
e-mail. patikujek@o2.pl
gg. 2903843

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jak ja uwielbiam takie szalone psy! a jeszcze jak kochaja aportowanie to pelnia szczescia!

szukamy dla niej rownie fajnego czlowieka!

Przeciez to gotowy material na psa pracujacego!

Posted

brazowa1 napisał(a):
jak ja uwielbiam takie szalone psy! a jeszcze jak kochaja aportowanie to pelnia szczescia!

szukamy dla niej rownie fajnego czlowieka!

Przeciez to gotowy material na psa pracujacego!

Masz rację z tym psem pracującym ja już kiedyś powiedziałam z koleżanką, żę dla niej rajem by było obiedence i flyball ona kocha bieganie za piłką czy czymkolwiek co tylko można żucić, i naprawdę jest napalona gdy coś sie do ręki bierze:evil_lol: