Patikujek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Neli (3504) jest wesołom i bardzo żywiołową sunią mającą wręcz bzika na punkcie biegania za patykami, kamieniami, itp:evil_lol: . Sunia ma około 3 lat, jest wysterylizowana, do schroniska została przygarnięta gdy biegała w jego okolicy w bardzo chłodny i deszczowy dzień, nikt nie mógł patrzeć jak sunia marznie mokra na dworze więc zabrano ją do schroniska było to 13 sierpnia 2004r i tak już została do teraz. Nikt ze zwiedzających nie zwrócił nigdy szczególenj uwagi na Nelisie, choć ona nie da się nie zauważyć:evil_lol: , gdy tylko ktoś przechodzi obok jej boksu ona zaczyna głośno szczekać. Neli przydałby się domek z ludźmi którzy brali by ją na długie spacery podczas których mogłaby się wybiegać i wyszaleć ponieważ to istny wulkan energii:lol: Kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu-Biskupicach ul Bytomska 133 tel. 0 32 271 47 97 lub ze mną: tel.0 513 139 349 e-mail. patikujek@o2.pl gg. 2903843 Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Psycholku zmykaj na pierwszą stronę!!! Quote
Mysia_ Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Szalona i wesolutka Neli chce mieć swój dom... :razz: Quote
Mysia_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Czy nawet młoda, przyjacielska, wesola sunia nie ma szansy na domek??? :-( Quote
Patikujek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Do góry oszołomku!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 jak ja uwielbiam takie szalone psy! a jeszcze jak kochaja aportowanie to pelnia szczescia! szukamy dla niej rownie fajnego czlowieka! Przeciez to gotowy material na psa pracujacego! Quote
Mysia_ Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 sunia nie ma w sobie cienia agresji, za to ma w sobie mnóstwo pozytywnej energi :razz: Quote
Patikujek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 brazowa1 napisał(a):jak ja uwielbiam takie szalone psy! a jeszcze jak kochaja aportowanie to pelnia szczescia! szukamy dla niej rownie fajnego czlowieka! Przeciez to gotowy material na psa pracujacego! Masz rację z tym psem pracującym ja już kiedyś powiedziałam z koleżanką, żę dla niej rajem by było obiedence i flyball ona kocha bieganie za piłką czy czymkolwiek co tylko można żucić, i naprawdę jest napalona gdy coś sie do ręki bierze:evil_lol: Quote
Recommended Posts