egradska Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mam owczarka z odzysku, jest u mnie kilkanascie miesiecy i zrobil juz wielkie postepy w socjalizacji, jednak w dalszym ciagu mogę go zostawić tylko u bardzo odpowiedzialnych opiekunów. W ub. roku mieliśmy to szczęście, że trafiła nam się idealna rodzina zastępcza i miałam gdzie zostawić Maxa podczas wyjazdów (latem pracuje jako pilot wycieczek turystycznych), niestety w tym roku prywatne sprawy opiekunów uniemożliwiają nam taką opcję. W związku z tym szukamy kogoś, kto mógłby się odpłatnie zająć Maxiem (ma 3 lata, wykastrowany, po szkoleniu, ale bywa zwariowany i NIE ZNOSI MAŁYCH DZIECI). Niestety, za innymi psami z reguły też nie przepada i trzeba uwazac. Max szybko się męczy, ma mniejszą lewą komorę serca, więc nie wymaga przesadnie długich aktywności fizycznych, za to uwielbia wykonywanie komend. Mam wyjazd od 1 do 11. 7. i szukam dla niego odpowiedzialnego opiekuna na ten czas. Gdybyście mieli jakiś pomysł, proszę o kontakt, GG 4042233. Hotel to ostateczność, w ub roku Max wrocil chory i pokaleczony z takiego przybytku. Mieszkamy w Rudzie SLaskiej Quote
Recommended Posts