Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::loveu:witajcie..o matenko toc to cudenko sznaucerkowe jest , piekna sunia!finansowa klapa u mnie , ale wysle cioteczkom sznaucusiowym wateczek niuni:bye::thumbs::thumbs:pieknotko aby los cie uczynil wlascicielka panci na zawsze , na wieki!

Posted

Wpadłam i ja, z powodu wyjazdu wakacyjnego nie pomogę finansowo niestety, ale czy Debra ma allegro? Jeśli nie to mogę zrobić, nie będzie ono jakieś super fantazyjne ale będę się starała :)
A może banerek też potrzebny?

Posted

as_ko napisał(a):
Wpadłam i ja, z powodu wyjazdu wakacyjnego nie pomogę finansowo niestety, ale czy Debra ma allegro? Jeśli nie to mogę zrobić, nie będzie ono jakieś super fantazyjne ale będę się starała :)
A może banerek też potrzebny?

Allegro nie ma, banerka też :(
Jeśli mogłabyś zrobić, to byłoby super :)
Postaram się jutro napisać jakiś nowy tekst, bo ze starego zero odzewu... Chyba musi być bardziej chwytający za serce...

Posted

Boróweczko dziękuję Ci bardzo!!!dokładam stałą do hoteliku obojętnie gdzie on będzie 10zł Psinka uciekaj ze schronu jak najszybciej.Pieniążka przekażę Romce!!!

Posted

mogę zasponsorować wyróżnione allegro, tylko ktoś je musi wcześniej zrobić:oops:

i dorzucę 20 zł jednorazowo do zbiórki na hotel...:oops::-(

w razie co proszę o info o koncie i allegro na pw

Posted

No to tak :

lika1771 - 30 zł/mies.
Andzike - 20 zł/mies.
sylwiaso - 10 zł/mies.
bico - 20 zł/jednorazowo
li1 - 10 zł/mies.
kmurdz - 15 zł/mies.
ranias - 5 zł/mies.
coronaaj - 25 zł/mies.
martini77 - 10 zł/mies.
Aliszcze - 20 zł/mies.

Miała jeszcze dołożyć coś kameralna, i ja dokładam 20 zł jednorazowo na razie.

Czyli mamy 145 zł deklaracji miesięcznie + 40 zł jednorazowo.

No, jeszcze trochę i Debra będzie mogła pojechać do hoteliku :loveu:

Posted

Witam :)
Dziękuję nika28 za zaproszenie na wątek :loveu:
Przykro mi, ale niestety finanse u mnie kiepskie :shake: nie mogę się zadeklarować :-(
Taka ładna ta sunieczka, dlaczego jej nikt nie chce echhhhh.....

Posted

Podrzućcie jakiś bazarek ogłoszeniowy to zamówię ogłoszenia.Czy zdjęcia juz wybrane?I NAJWAŻNIEJSZE czy przytulisko juz potwierdziło mozliowść wpłaty na koto przytuliska datków na Debrę?

Posted

[quote name='Romka']Podrzućcie jakiś bazarek ogłoszeniowy to zamówię ogłoszenia.Czy zdjęcia juz wybrane?I NAJWAŻNIEJSZE czy przytulisko juz potwierdziło mozliowść wpłaty na koto przytuliska datków na Debrę?

Romka, wszystkie zdjęcia są na pierwszej stronie, nowych nie ma :(
Ja bym dała to ze strony przytuliska i kilka tych moich z pierwszej.
Chyba że jeszcze trochę poczekamy, a ja spróbuję porobić jej nowe zdjęcia jak będę w przytulisku.

Tu jest bazarek ogłoszeniowy : http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-%29

Przytulisko nie potwierdziło jeszcze... Jutro będę już w domu to zadzwonię do p. Zosi.