argusiowa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 jestem i ja , niestety finansowo jestem juz zablokowana, ale chociaz podrzucę wątek. Jaka ona podobna do naszego Antosia:) tylko bardziej kudłata :) Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Argusiowa ona bardziej podobna do moje Romki,charakterek ten sam."Kocha suczki",uwielbia spacerki i bródka Romciowa.:lol: Quote
Nadziejka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 :crazyeye::loveu:witajcie..o matenko toc to cudenko sznaucerkowe jest , piekna sunia!finansowa klapa u mnie , ale wysle cioteczkom sznaucusiowym wateczek niuni:bye::thumbs::thumbs:pieknotko aby los cie uczynil wlascicielka panci na zawsze , na wieki! Quote
__Lara Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Gonia13 napisał(a):No własnie... Kasa... żeby tak trafić szóstkę w lotka.... Tego sobie życzy każdy dogomaniak... Quote
as_ko Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Wpadłam i ja, z powodu wyjazdu wakacyjnego nie pomogę finansowo niestety, ale czy Debra ma allegro? Jeśli nie to mogę zrobić, nie będzie ono jakieś super fantazyjne ale będę się starała :) A może banerek też potrzebny? Quote
nika28 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 as_ko napisał(a):Wpadłam i ja, z powodu wyjazdu wakacyjnego nie pomogę finansowo niestety, ale czy Debra ma allegro? Jeśli nie to mogę zrobić, nie będzie ono jakieś super fantazyjne ale będę się starała :) A może banerek też potrzebny? Allegro nie ma, banerka też :( Jeśli mogłabyś zrobić, to byłoby super :) Postaram się jutro napisać jakiś nowy tekst, bo ze starego zero odzewu... Chyba musi być bardziej chwytający za serce... Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 I zdjęcia powinny być super do ogłoszeń,ja mogę zapłacić za ogłoszenia.I weżcie koniecznie zdjęcie ze strony przytuliska ,jest super. Quote
agusiazet Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Śliczna suczka, ale niestety ja już więcej stałych deklaracji nie udźwignę niestety, przepraszam! Quote
sylwiaso Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Boróweczko dziękuję Ci bardzo!!!dokładam stałą do hoteliku obojętnie gdzie on będzie 10zł Psinka uciekaj ze schronu jak najszybciej.Pieniążka przekażę Romce!!! Quote
as_ko Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Banerek gotowy, za allegro wezmę się jutro żeby było porządnie zrobione :) Quote
bico Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 mogę zasponsorować wyróżnione allegro, tylko ktoś je musi wcześniej zrobić:oops: i dorzucę 20 zł jednorazowo do zbiórki na hotel...:oops::-( w razie co proszę o info o koncie i allegro na pw Quote
Sankja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Debrze potrzebne sa ogloszenia. Debra prosi o porzadny pakiecik :( Quote
li1 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja na razie deklaruje tylko 10zl miesiecznie. W razie czego, mam super hotelik u psiakiGabi dla Debry. Quote
Nadziejka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 cioteczki wczoraj pisialam do malawaszki , ale sie nie udalo , zapchana skrzynka chyba , probujcie . Niunia cudo :thumbs: Quote
kmurdz Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 witajcie, dorzucam 15 miesiecznie dla slicznotki. wyslijcie info na maila, jak bedzie juz zbiorka. pozdrawiam! Quote
Sankja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 i jeszcze raz maleńka do góry. Szczęście powoli się do Ciebie uśmiecha :) Quote
nika28 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No to tak : lika1771 - 30 zł/mies. Andzike - 20 zł/mies. sylwiaso - 10 zł/mies. bico - 20 zł/jednorazowo li1 - 10 zł/mies. kmurdz - 15 zł/mies. ranias - 5 zł/mies. coronaaj - 25 zł/mies. martini77 - 10 zł/mies. Aliszcze - 20 zł/mies. Miała jeszcze dołożyć coś kameralna, i ja dokładam 20 zł jednorazowo na razie. Czyli mamy 145 zł deklaracji miesięcznie + 40 zł jednorazowo. No, jeszcze trochę i Debra będzie mogła pojechać do hoteliku :loveu: Quote
Sankja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 no to wskakuj maleńka po jeszcze troszkę deklaracji! prosimy o pomoc! Quote
Iv_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam :) Dziękuję nika28 za zaproszenie na wątek :loveu: Przykro mi, ale niestety finanse u mnie kiepskie :shake: nie mogę się zadeklarować :-( Taka ładna ta sunieczka, dlaczego jej nikt nie chce echhhhh..... Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Podrzućcie jakiś bazarek ogłoszeniowy to zamówię ogłoszenia.Czy zdjęcia juz wybrane?I NAJWAŻNIEJSZE czy przytulisko juz potwierdziło mozliowść wpłaty na koto przytuliska datków na Debrę? Quote
Sankja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 tu po taniości: http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=190525&goto=newpost Quote
nika28 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Romka']Podrzućcie jakiś bazarek ogłoszeniowy to zamówię ogłoszenia.Czy zdjęcia juz wybrane?I NAJWAŻNIEJSZE czy przytulisko juz potwierdziło mozliowść wpłaty na koto przytuliska datków na Debrę? Romka, wszystkie zdjęcia są na pierwszej stronie, nowych nie ma :( Ja bym dała to ze strony przytuliska i kilka tych moich z pierwszej. Chyba że jeszcze trochę poczekamy, a ja spróbuję porobić jej nowe zdjęcia jak będę w przytulisku. Tu jest bazarek ogłoszeniowy : http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-%29 Przytulisko nie potwierdziło jeszcze... Jutro będę już w domu to zadzwonię do p. Zosi. Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Sankja']tu po taniości: http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=190525&goto=newpostń Zamówiłam post 15!Kontakt w sparwie ogłoszeń do Nika28 ja poprosiłam tylko o nr konta Quote
Recommended Posts