Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Jeśli będziemy zbierać pieniądze to proszę,zeby robiła to osoba dorosła i całość koordynowała.Do niej będziemy robic wpłaty a ona przekaże całośc na konto hoteliku.Bęzie też osoba odpowiedzialną za psa,gdyby była taka konieczność.Taka skrzynka kontaktowa,jak zawsze!

I takiej osoby szukamy.

Kopiuję to co napisałam na wątku Głowna :

Hotelik mi nie odpisał, a ja chwilowo jestem bez telefonu, 300 km od Łodzi.
Kogoś kto zbierał by deklaracje na razie nie ma, ja odpadam.
No i musimy mieć pełne deklaracje. Nie chcę mieć później sytuacji że sunia musi wracać do schronu, bo okaże się że nie ma pieniążków.

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, jeśli coś to ja mogę deklaracje zbierać (dorosła juz od jakiegoś czasu jestem...;) ), ale za 14/08 znikam na 2tyg, więc nie wiem jak to wtedy ogarnąć...
Póki co, tylko my trzy jesteśmy na tym wątku, więc raczej z kasą i tak krucho... :(

Posted

nika28 napisał(a):
I takiej osoby szukamy.

Kopiuję to co napisałam na wątku Głowna :

Hotelik mi nie odpisał, a ja chwilowo jestem bez telefonu, 300 km od Łodzi.
Kogoś kto zbierał by deklaracje na razie nie ma, ja odpadam.
No i musimy mieć pełne deklaracje. Nie chcę mieć później sytuacji że sunia musi wracać do schronu, bo okaże się że nie ma pieniążków.

Hotelik pewnie czeka na deklaracje,wtedy coś postanowi.Porozsyłamy wątek jak pozostałe dziewczyny wyrażą zgodę na zabranie Debry do hoteliku.Zaraz zmieni się w starą radosna Debre jak tylko będzie poza przytuliskiem.

Posted

Romka napisał(a):
A nie mogłaby tego robic jakaś dziewczyna z Głowna?My nie jesteśmy miejscowe.Kto moze to robić w Głownie,Nika daj namiary!

Z Głowna... ? Pomyślę i zapytam, ale p. Zosia ma chyba za dużo na głowie, a ja jestem jedyną wolontariuszką.

Posted

nika28 napisał(a):
Dziękuję że zajrzałyście :)

Niestety nie mamy miejsca w hoteliku :(
UMilki wszystkie miejsca zajęte :(
Dalej szukam...

Na razie nie mamy żadnych deklaracji, więc aż tak bardzo się nie pali :( najpierw musi być jakaś kasa, bo zostaniemy na lodzie :(

Posted

__Lara napisał(a):
Czy Debra ma dużo ogłoszeń?

Lara,Debra miała całkiem niedawno ogłoszenia zamówione na bazarku na wrzesińskie psiaki.Powinny byc jeszcze aktualne.Osobiście zamawiałałam,gdzieś to jest na początku wątku Debry.

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczki jestem deklaruje 30 zł, a tu nowy hotelik, nie wiem jeszcze czy sa tylko kojce czy pieski beda przebywac tez w domu http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka

No i mamy pierwszą deklarację ! :loveu: Dziękuję lika1771 ! Miesięczna czy jednorazowa ?
Zaraz napiszę do tego hoteliku.
Kameralna :loveu:, na razie wstrzymamy się z numerem konta, bo jeszcze dokładnie musimy ustalić na jakie konto wpłacać :)

__Lara, pewnie niektóre ogłoszenia wygasły, ale większość jest. Odzewu żadnego. Debra jest w schronisku chyba od jakiś 2-3 lat i nigdy nie było na nią chętnego domku ponoć :(