nika28 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Romka']Jeśli będziemy zbierać pieniądze to proszę,zeby robiła to osoba dorosła i całość koordynowała.Do niej będziemy robic wpłaty a ona przekaże całośc na konto hoteliku.Bęzie też osoba odpowiedzialną za psa,gdyby była taka konieczność.Taka skrzynka kontaktowa,jak zawsze! I takiej osoby szukamy. Kopiuję to co napisałam na wątku Głowna : Hotelik mi nie odpisał, a ja chwilowo jestem bez telefonu, 300 km od Łodzi. Kogoś kto zbierał by deklaracje na razie nie ma, ja odpadam. No i musimy mieć pełne deklaracje. Nie chcę mieć później sytuacji że sunia musi wracać do schronu, bo okaże się że nie ma pieniążków. Quote
Andzike Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Słuchajcie, jeśli coś to ja mogę deklaracje zbierać (dorosła juz od jakiegoś czasu jestem...;) ), ale za 14/08 znikam na 2tyg, więc nie wiem jak to wtedy ogarnąć... Póki co, tylko my trzy jesteśmy na tym wątku, więc raczej z kasą i tak krucho... :( Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A nie mogłaby tego robic jakaś dziewczyna z Głowna?My nie jesteśmy miejscowe.Kto moze to robić w Głownie,Nika daj namiary! Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 nika28 napisał(a):I takiej osoby szukamy. Kopiuję to co napisałam na wątku Głowna : Hotelik mi nie odpisał, a ja chwilowo jestem bez telefonu, 300 km od Łodzi. Kogoś kto zbierał by deklaracje na razie nie ma, ja odpadam. No i musimy mieć pełne deklaracje. Nie chcę mieć później sytuacji że sunia musi wracać do schronu, bo okaże się że nie ma pieniążków. Hotelik pewnie czeka na deklaracje,wtedy coś postanowi.Porozsyłamy wątek jak pozostałe dziewczyny wyrażą zgodę na zabranie Debry do hoteliku.Zaraz zmieni się w starą radosna Debre jak tylko będzie poza przytuliskiem. Quote
nika28 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Andzike, kochana jesteś :loveu: Porozsyłam jutro wątek, dzisiaj już padam. Quote
nika28 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Romka napisał(a):A nie mogłaby tego robic jakaś dziewczyna z Głowna?My nie jesteśmy miejscowe.Kto moze to robić w Głownie,Nika daj namiary! Z Głowna... ? Pomyślę i zapytam, ale p. Zosia ma chyba za dużo na głowie, a ja jestem jedyną wolontariuszką. Quote
Andzike Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Zmieniłam tytul, trzeba zacząć akcję spamującą... Quote
nika28 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dzięki wielkie Andzike, zaczynam rozsyłać wątek. Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 jaka cudna psinka:loveu:Jestem na zaproszenie niki28:) Na razie pomóc finansowo nie mogę,ale podnoszę! Quote
Javena Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Tez jestem na zaproszenie Niki. Narazie poczytam ,finansowo dołek. Ja również wysyłałam takie zaproszenia dla maleńkiego szczeniaczka. No cóz,ile by nas nie było,zawsze mało.Biduli coraz więcej.Moze okoł 15-go uda mi sie coś wysłac. Narazie podnosze. http://www.dogomania.pl/threads/188212-Male%C5%84ka-drobinka-w-strasznym-stanie-w-kojcu!Katar-biegunka-kaszel!Potrzebne-wsparcie/page7 Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Oooo :) Ile nowych nicków :) Cioteczki, dzięki za przybycie :) Wyciągniemy Debrę ze schronu :D Quote
nika28 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dziękuję że zajrzałyście :) Niestety nie mamy miejsca w hoteliku :( UMilki wszystkie miejsca zajęte :( Dalej szukam... Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 nika28 napisał(a):Dziękuję że zajrzałyście :) Niestety nie mamy miejsca w hoteliku :( UMilki wszystkie miejsca zajęte :( Dalej szukam... Na razie nie mamy żadnych deklaracji, więc aż tak bardzo się nie pali :( najpierw musi być jakaś kasa, bo zostaniemy na lodzie :( Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dzieki za zaproszenie....... psiunia cudna.....:) wieczorkiem poczytam....:) Quote
lika1771 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cioteczki jestem deklaruje 30 zł, a tu nowy hotelik, nie wiem jeszcze czy sa tylko kojce czy pieski beda przebywac tez w domu http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka Quote
kameralna Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cudowna szorstkowłosa dziewczynka! Wesprę choć jakimś pieniążkiem. Kto mi prześle nr konta? Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 __Lara napisał(a):Czy Debra ma dużo ogłoszeń? Lara,Debra miała całkiem niedawno ogłoszenia zamówione na bazarku na wrzesińskie psiaki.Powinny byc jeszcze aktualne.Osobiście zamawiałałam,gdzieś to jest na początku wątku Debry. Quote
nika28 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='lika1771']Cioteczki jestem deklaruje 30 zł, a tu nowy hotelik, nie wiem jeszcze czy sa tylko kojce czy pieski beda przebywac tez w domu http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka No i mamy pierwszą deklarację ! :loveu: Dziękuję lika1771 ! Miesięczna czy jednorazowa ? Zaraz napiszę do tego hoteliku. Kameralna :loveu:, na razie wstrzymamy się z numerem konta, bo jeszcze dokładnie musimy ustalić na jakie konto wpłacać :) __Lara, pewnie niektóre ogłoszenia wygasły, ale większość jest. Odzewu żadnego. Debra jest w schronisku chyba od jakiś 2-3 lat i nigdy nie było na nią chętnego domku ponoć :( Quote
Recommended Posts