Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
Debrunia wyszła niedawno z budki,bo u nas bardzo padało.Jest bardzo grzeczna nie szczerzy ząbków na pieski, chodzi przy mnie.Powoli się przyzwyczai Nika28 założyłam tą opaskę nic się nie martw.Zdjęcia fajne!!!ja też porobię to wyśle na wątek.

Wspaniale! :) :) :)

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martini77']A jak wyglada sytuacja z deklaracjami?? Wciaz brakuje 155zl?? No to jak bedzie z zaplata za hotelik w przyszlym miesiacu i nastepnych?

P. Zosia wpłaciła na Debrę 335 zł (wszystko co przyszło na konto).

Skan opłaty.

Później policzę ile brakuje deklaracji stałych, bo na pewno brakuje.

Posted

Dziewczyny nie było mnie tydzień a tu takie zmiany!Bardzo się cieszę ,ze Debra juz w hoteliku.U Sylwiaso będzie miała dobrze.Widać ,ze uszka jeszcze opuszczone ale na jednym(na tym na którym patrzy w obiektyw)to wygląda tak jak Debra ze zdjęcia na stronie przytuliska.Czyli cudnie.Będę u naszej Florci to będę miała okazję poznać Debrę.
As-ko czy w allegro nie mozna by zmienić ,ze Debra jest w typie niemieckiego teriera myśliwskiego albo jagdteriera?Ludzie jak szukaję psiaków to wrzucają w wyszukiwarkę konkretną rasę.Moze miałby większą szansę?Jak z jej ogłoszeniami?Sprawdzcie jak są nieaktywne zamówię!

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny nie było mnie tydzień a tu takie zmiany!Bardzo się cieszę ,ze Debra juz w hoteliku.U Sylwiaso będzie miała dobrze.Widać ,ze uszka jeszcze opuszczone ale na jednym(na tym na którym patrzy w obiektyw)to wygląda tak jak Debra ze zdjęcia na stronie przytuliska.Czyli cudnie.Będę u naszej Florci to będę miała okazję poznać Debrę.
As-ko czy w allegro nie mozna by zmienić ,ze Debra jest w typie niemieckiego teriera myśliwskiego albo jagdteriera?Ludzie jak szukaję psiaków to wrzucają w wyszukiwarkę konkretną rasę.Moze miałby większą szansę?Jak z jej ogłoszeniami?Sprawdzcie jak są nieaktywne zamówię!

Postaram się zmienić.

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny jest pewna nieściśłość,można zamówić ogłoszenia za 10zł a poniżej juz za 15zł.Chyba,ze zle czytam!

Ojej ,przepraszam :oops:
Mała pomyłka-cena 10zł to cena właściwa

Posted

Romka napisał(a):
Bardzo chętnie zamówię ale najpierw sprawdżcie mi czy one są jeszcze aktywne .Niedawno były zamawiane.

Nie były wstawione linki na watek, nie wiem...

Debrunia, i widzisz jak masz fajnie u cioci Sylwii :loveu:

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Wpłaciłam 15 zł na konto TOZ z pierwszej strony, myślę, że jutro pieniążki dotrą :)

Edit: oczywiście pomyłka, wiadomo, że do jutra nie dotrą, bo jutro niedziela:p
Będą pewnie w poniedziałek.

Czy moja wpłata dotarła, bo w wykazie na 1. stronie nie ma mnie...
Wpłata powinna dojść już ponad tydzień temu :roll:

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Czy moja wpłata dotarła, bo w wykazie na 1. stronie nie ma mnie...
Wpłata powinna dojść już ponad tydzień temu :roll:

Strona pierwsza nie jest zaktualizowana, bo Andzike nie ma... Jak wróci to dopiszemy, bo raczej doszła.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Oj Boróweczko musisz koniecznie przyjechac do nas do Łowicza to my Cię z Debrunią ukochamy-zobaczysz!!!!!!!

Sylwusia , z chęcią bym przyjechała ,ale niestety daleko ten Łowicz :eviltong::-(
4 wrześnie zaliczam już jazdę do Wawy (sprawy nie związane z psiakami akurat ,ale już wyprawa :diabloti:).
Może kiedyś ,kiedyś się wybiorę ;)

Posted

nika28 napisał(a):
Nie były wstawione linki na watek, nie wiem...

Debrunia, i widzisz jak masz fajnie u cioci Sylwii :loveu:

Nika w poście 62 są linki dalej trzeba poszukać linków do 2 części ogłoszeń!Nie sprawdziłaś dokładnie!