__Lara Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 sylwiaso napisał(a):Debrunia wyszła niedawno z budki,bo u nas bardzo padało.Jest bardzo grzeczna nie szczerzy ząbków na pieski, chodzi przy mnie.Powoli się przyzwyczai Nika28 założyłam tą opaskę nic się nie martw.Zdjęcia fajne!!!ja też porobię to wyśle na wątek. Wspaniale! :) :) :) Quote
ranias Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jak fajnie się ogląda zdjęcia szczęśliwego piesia- ten uśmiechnięty pycholek :loveu: Quote
martini77 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A jak wyglada sytuacja z deklaracjami?? Wciaz brakuje 155zl?? No to jak bedzie z zaplata za hotelik w przyszlym miesiacu i nastepnych? Quote
nika28 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='martini77']A jak wyglada sytuacja z deklaracjami?? Wciaz brakuje 155zl?? No to jak bedzie z zaplata za hotelik w przyszlym miesiacu i nastepnych? P. Zosia wpłaciła na Debrę 335 zł (wszystko co przyszło na konto). Skan opłaty. Później policzę ile brakuje deklaracji stałych, bo na pewno brakuje. Quote
nika28 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 No, kilka dni w hoteliku i Debra już odżyła ! :loveu: Bardzo miło patrzeć na takie zdjęcia ! :loveu: Teraz tylko domek potrzebny. Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dziewczyny nie było mnie tydzień a tu takie zmiany!Bardzo się cieszę ,ze Debra juz w hoteliku.U Sylwiaso będzie miała dobrze.Widać ,ze uszka jeszcze opuszczone ale na jednym(na tym na którym patrzy w obiektyw)to wygląda tak jak Debra ze zdjęcia na stronie przytuliska.Czyli cudnie.Będę u naszej Florci to będę miała okazję poznać Debrę. As-ko czy w allegro nie mozna by zmienić ,ze Debra jest w typie niemieckiego teriera myśliwskiego albo jagdteriera?Ludzie jak szukaję psiaków to wrzucają w wyszukiwarkę konkretną rasę.Moze miałby większą szansę?Jak z jej ogłoszeniami?Sprawdzcie jak są nieaktywne zamówię! Quote
as_ko Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny nie było mnie tydzień a tu takie zmiany!Bardzo się cieszę ,ze Debra juz w hoteliku.U Sylwiaso będzie miała dobrze.Widać ,ze uszka jeszcze opuszczone ale na jednym(na tym na którym patrzy w obiektyw)to wygląda tak jak Debra ze zdjęcia na stronie przytuliska.Czyli cudnie.Będę u naszej Florci to będę miała okazję poznać Debrę. As-ko czy w allegro nie mozna by zmienić ,ze Debra jest w typie niemieckiego teriera myśliwskiego albo jagdteriera?Ludzie jak szukaję psiaków to wrzucają w wyszukiwarkę konkretną rasę.Moze miałby większą szansę?Jak z jej ogłoszeniami?Sprawdzcie jak są nieaktywne zamówię! Postaram się zmienić. Quote
Borówka16 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Romka']Sprawdzcie jak są nieaktywne zamówię! Jak chciałabyś gdzieś zamówić ogłoszenia to zapraszam tutaj ;) http://www.dogomania.pl/threads/191834-Bazarek-ogłoszeniowy-na-LOLĘ-od-alkoholika-pomóż-i-Ty-!-Zamów-66-ogłoszeń-za-10zł-! Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Bardzo chętnie zamówię ale najpierw sprawdżcie mi czy one są jeszcze aktywne .Niedawno były zamawiane. Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Borówka16']Jak chciałabyś gdzieś zamówić ogłoszenia to zapraszam tutaj ;) http://www.dogomania.pl/threads/191834-Bazarek-ogłoszeniowy-na-LOLĘ-od-alkoholika-pomóż-i-Ty-!-Zamów-66-ogłoszeń-za-10zł-! Dziewczyny jest pewna nieściśłość,można zamówić ogłoszenia za 10zł a poniżej juz za 15zł.Chyba,ze zle czytam! Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny jest pewna nieściśłość,można zamówić ogłoszenia za 10zł a poniżej juz za 15zł.Chyba,ze zle czytam! Ojej ,przepraszam :oops: Mała pomyłka-cena 10zł to cena właściwa Quote
ranias Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 sylwiaso napisał(a):Jestem Debrunia! Jestem taka piękna i taka słodka. Pokochaj mnie !!! Quote
nika28 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Romka napisał(a):Bardzo chętnie zamówię ale najpierw sprawdżcie mi czy one są jeszcze aktywne .Niedawno były zamawiane. Nie były wstawione linki na watek, nie wiem... Debrunia, i widzisz jak masz fajnie u cioci Sylwii :loveu: Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 nika28 napisał(a): Debrunia, i widzisz jak masz fajnie u cioci Sylwii :loveu: Ciocia Sylwia sprawia ,że każdy psiak jest u niej szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
Bamboo ® Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bamboo ® napisał(a):Wpłaciłam 15 zł na konto TOZ z pierwszej strony, myślę, że jutro pieniążki dotrą :) Edit: oczywiście pomyłka, wiadomo, że do jutra nie dotrą, bo jutro niedziela:p Będą pewnie w poniedziałek. Czy moja wpłata dotarła, bo w wykazie na 1. stronie nie ma mnie... Wpłata powinna dojść już ponad tydzień temu :roll: Quote
nika28 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bamboo ® napisał(a):Czy moja wpłata dotarła, bo w wykazie na 1. stronie nie ma mnie... Wpłata powinna dojść już ponad tydzień temu :roll: Strona pierwsza nie jest zaktualizowana, bo Andzike nie ma... Jak wróci to dopiszemy, bo raczej doszła. Quote
sylwiaso Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Oj Boróweczko musisz koniecznie przyjechac do nas do Łowicza to my Cię z Debrunią ukochamy-zobaczysz!!!!!!! Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 sylwiaso napisał(a):Oj Boróweczko musisz koniecznie przyjechac do nas do Łowicza to my Cię z Debrunią ukochamy-zobaczysz!!!!!!! Sylwusia , z chęcią bym przyjechała ,ale niestety daleko ten Łowicz :eviltong::-( 4 wrześnie zaliczam już jazdę do Wawy (sprawy nie związane z psiakami akurat ,ale już wyprawa :diabloti:). Może kiedyś ,kiedyś się wybiorę ;) Quote
Romka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 nika28 napisał(a):Nie były wstawione linki na watek, nie wiem... Debrunia, i widzisz jak masz fajnie u cioci Sylwii :loveu: Nika w poście 62 są linki dalej trzeba poszukać linków do 2 części ogłoszeń!Nie sprawdziłaś dokładnie! Quote
kameralna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jak się cieszę, że u Debry wszystko się tak dobrze się układa :). Quote
shani Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Śliczne zdjęcia :loveu: Naprawdę widać, że Debra jest baaardzo szczęśliwa. :) Quote
Recommended Posts