Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sankja napisał(a):
no własnie...dlatego proponuję zostawić namiary na Andzike :)

Sankja - z kim, jak z kim, ale z Tobą to muszę się zgodzić ... ;)
Podobno, jak ktoś kocha to poczeka - pocztę będę mieć aktywną, odsłucham po powrocie. Mogę Ci zostawić hasło do maila, będziesz ogarniasz, jakby ktoś napisał - pasi ? ;)

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sankja']maila można dać na info@bernardyn.com.pl a telefon Twój. Tylko ładuj go codziennie bo normalnie telefony będą się urywać :D

Ale ten telefon jest służbowy i przez dwa tygodnie smażenia się na egipskiej plaży nie zamierzam go odpalać nawet na moment ;)

Posted

bico napisał(a):
to allegro już jest wyróżnione?
mogę dorzucić 14 zł na wyróżnienie, w razie co, proszę o pw z kontem.

Allegro nie jest wyróżnione, bo przegapiłam twojego posta. Nie wiem czy teraz to się da jakoś zmienić?
Spróbuję, a jeśli nie to najwyżej wystawie aukcję drugi raz z wyróżnieniem. Pozdrawiam

Posted

Konto do wpłat :

Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie:

ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015
nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001

Posted

Sankja napisał(a):
Czy Debra jest sterylizowana? Czy schronisko może ją wysterylizować teraz, niedługo? (obniży to koszta jej utrzymania i wydania do DS)

Debra miała być dzisiaj sterylizowana, Romka pisała :)

Posted

[quote name='nika28']Konto do wpłat :

nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001

Dopisałam nr konta w piątym poście. Nika, czy ktoś będzie kontrolował wpłaty i informował ile i od kogo wpłynęło?

Posted

Witamy

Dziękujemy za całą akcję z hotelikiem dla naszej Derby. Sunia jest b. kochana, zasługuje na zainteresowanie... Mamy nadzieję, że hotelik będzie dla niej "trampoliną" do prawdziwego, stałego i kochającego domu.

Dziękujemy ogromnie WSZYSTKIM WPŁACAJĄCYM za każdą poszczególną wpłatę na utrzymanie suczki w hotelu.

Wyrażamy oczywiście zgodę na zabranie Derby do hotelu oraz udostępniamy konto Koła ŁTOnZ w Głownie do wpłat.
Nika podała już niezbędne dane, ale powtórzę je:

nr konta:
42 8787 0000 0000 1052 2000 0001
z dopiskiem "hotel dla Derby".

Pierwsze wpłaty już odnotowaliśmy. Gdy uzbiera się pełna miesięczna kwota, przekażemy ją do hotelu.

Suczka jest już po sterylizacji.

Pozdrawiam serdecznie
Kasia
Koło ŁTOnZ w Głownie
www.przytulisko.glowno.pl

Posted

no i super!

Dziewczyny, ja bym ją już zabierała ze schronu do hotelu. Niech tam już siedzi. deklaracje się dozbiera.... Co to za hotel? Czy karma już jest w cenie?ile w ogóle kosztuje miesięcznie ten płatny wolnotariat?

Posted

Sankja napisał(a):
no i super!

Dziewczyny, ja bym ją już zabierała ze schronu do hotelu. Niech tam już siedzi. deklaracje się dozbiera.... Co to za hotel? Czy karma już jest w cenie?ile w ogóle kosztuje miesięcznie ten płatny wolnotariat?

Hotelik bardzo dobry niedaleko Łowicza,koszt chyba 300zł,ktoś już o tym pisał.W pierwszych postach są namiary.Nie wiem czy hotelik zgodzi się wziąć Debrę bez wszystkich deklaracji stałych ,trzeba zapytać.

Posted

[quote name='PrzytuliskoGlowno']Witamy

Dziękujemy za całą akcję z hotelikiem dla naszej Derby. Sunia jest b. kochana, zasługuje na zainteresowanie... Mamy nadzieję, że hotelik będzie dla niej "trampoliną" do prawdziwego, stałego i kochającego domu.

Dziękujemy ogromnie WSZYSTKIM WPŁACAJĄCYM za każdą poszczególną wpłatę na utrzymanie suczki w hotelu.

Wyrażamy oczywiście zgodę na zabranie Derby do hotelu oraz udostępniamy konto Koła ŁTOnZ w Głownie do wpłat.
Nika podała już niezbędne dane, ale powtórzę je:

nr konta:
42 8787 0000 0000 1052 2000 0001
z dopiskiem "hotel dla Derby".

Pierwsze wpłaty już odnotowaliśmy. Gdy uzbiera się pełna miesięczna kwota, przekażemy ją do hotelu.

Suczka jest już po sterylizacji.

Pozdrawiam serdecznie
Kasia
Koło ŁTOnZ w Głownie
www.przytulisko.glowno.pl
Pani Kasiu,bardzo dziękujemy o to chodziło!

Posted

Romka napisał(a):
Hotelik bardzo dobry niedaleko Łowicza,koszt chyba 300zł,ktoś już o tym pisał.W pierwszych postach są namiary.Nie wiem czy hotelik zgodzi się wziąć Debrę bez wszystkich deklaracji stałych ,trzeba zapytać.

Koszt 300 zł...
Trochę się boję zabrać ją bez pełnych deklaracji, ale jeśli uważacie że można, to mogę zawieźć ją do hotelu za tydzień.

Posted

A po co ma siedzieć w schronie? jej pobyt w hotelu zmusi towarzystwo do deklaracji... (nika, powysyłaj PW do osób, które mają mało postów. Częśc z nich nie pisze na dogo a druga cześc nie jest jeszcze zapasiona deklaracjami :)

Nika, umiesz ogłoszenia robić? wakacje masz? :) No to siup bazarek ogłoszeniowy. 50 portali za 15 Zł.

Romka, jakieś majtki za małe masz? Stanik? bluzkę? no to siup bazarek ubraniowy!

mam jeszcze pomysł na bazarek usługowy. Wyznaczona do tego osoba, taka która siedzi przed kompem zbiera zdjęcia do bazarku, robi go i prowadzi deklarując, że codziennie będzie 10 podbić i spam na wątkach (np. dziennie 5 wątków - ilość kliknięć i śmieci ustalona). Bazarek wystawiony jest na np tydzień i kosztuje np 20 zł. Przy pięciu bazarkach siedzisz i podbijasz strony przez tydzień :) no i śmiecisz dogo :p no albo procent z bazarku.

Posted

__Lara napisał(a):
Ja za darmo zrobie ogłoszenia ;)

dla Debry tak :) ale mi chodzi o to, żeby bazarek na nią zrobić ogłoszeniowy. może we dwie z nika28 go ogarniecie (we dwie będzie łatwiej). Trochę kasy by na debrę diablicę wpadło :)

Posted

Sankja napisał(a):

Nika, umiesz ogłoszenia robić? wakacje masz? :) No to siup bazarek ogłoszeniowy. 50 portali za 15 Zł.

Dobry pomysł :)
Zaraz sobie wypiszę wszystkie strony ogłoszeniowe, jutro powinien być bazar :)

Wysłałam PW do chyba 300 osób... Dzisiaj jeszcze coś powysyłam, mam nadzieję że ktoś zajrzy...