Andzike Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Sankja napisał(a):no własnie...dlatego proponuję zostawić namiary na Andzike :) Sankja - z kim, jak z kim, ale z Tobą to muszę się zgodzić ... ;) Podobno, jak ktoś kocha to poczeka - pocztę będę mieć aktywną, odsłucham po powrocie. Mogę Ci zostawić hasło do maila, będziesz ogarniasz, jakby ktoś napisał - pasi ? ;) Quote
Sankja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 maila można dać na info@bernardyn.com.pl a telefon Twój. Tylko ładuj go codziennie bo normalnie telefony będą się urywać :D Quote
Andzike Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='Sankja']maila można dać na info@bernardyn.com.pl a telefon Twój. Tylko ładuj go codziennie bo normalnie telefony będą się urywać :D Ale ten telefon jest służbowy i przez dwa tygodnie smażenia się na egipskiej plaży nie zamierzam go odpalać nawet na moment ;) Quote
bico Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='as_ko']Allegro Debry: http://allegro.pl/show_item.php?item=1178029918 Mam nadzieję że się nadaje. ;) to allegro już jest wyróżnione? mogę dorzucić 14 zł na wyróżnienie, w razie co, proszę o pw z kontem. Quote
as_ko Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 bico napisał(a):to allegro już jest wyróżnione? mogę dorzucić 14 zł na wyróżnienie, w razie co, proszę o pw z kontem. Allegro nie jest wyróżnione, bo przegapiłam twojego posta. Nie wiem czy teraz to się da jakoś zmienić? Spróbuję, a jeśli nie to najwyżej wystawie aukcję drugi raz z wyróżnieniem. Pozdrawiam Quote
ranias Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Debra wygląda jak 2 moje psiaki w jednym :lol: Quote
nika28 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Konto do wpłat : Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie: ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015 nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001 Quote
Romka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No to można wpłacać!DZIĘKUJEMY!Oczywiście z dopiskiem na Debrę! Quote
nika28 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Romka']Oczywiście z dopiskiem na Debrę! Myślę że może być z dopiskiem na hotelik dla Debry :) Quote
Sankja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Czy Debra jest sterylizowana? Czy schronisko może ją wysterylizować teraz, niedługo? (obniży to koszta jej utrzymania i wydania do DS) Quote
nika28 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Sankja napisał(a):Czy Debra jest sterylizowana? Czy schronisko może ją wysterylizować teraz, niedługo? (obniży to koszta jej utrzymania i wydania do DS) Debra miała być dzisiaj sterylizowana, Romka pisała :) Quote
lika1771 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nika28 napisał(a):Debra miała być dzisiaj sterylizowana, Romka pisała :) Trzymamy kciuki za malutką Quote
Andzike Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='nika28']Konto do wpłat : Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie: ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015 nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001 Dopisałam nr konta w piątym poście. Nika, czy ktoś będzie kontrolował wpłaty i informował ile i od kogo wpłynęło? Quote
PrzytuliskoGlowno Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Witamy Dziękujemy za całą akcję z hotelikiem dla naszej Derby. Sunia jest b. kochana, zasługuje na zainteresowanie... Mamy nadzieję, że hotelik będzie dla niej "trampoliną" do prawdziwego, stałego i kochającego domu. Dziękujemy ogromnie WSZYSTKIM WPŁACAJĄCYM za każdą poszczególną wpłatę na utrzymanie suczki w hotelu. Wyrażamy oczywiście zgodę na zabranie Derby do hotelu oraz udostępniamy konto Koła ŁTOnZ w Głownie do wpłat. Nika podała już niezbędne dane, ale powtórzę je: Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie:ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015 nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001 z dopiskiem "hotel dla Derby". Pierwsze wpłaty już odnotowaliśmy. Gdy uzbiera się pełna miesięczna kwota, przekażemy ją do hotelu. Suczka jest już po sterylizacji. Pozdrawiam serdecznie Kasia Koło ŁTOnZ w Głownie www.przytulisko.glowno.pl Quote
Sankja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 no i super! Dziewczyny, ja bym ją już zabierała ze schronu do hotelu. Niech tam już siedzi. deklaracje się dozbiera.... Co to za hotel? Czy karma już jest w cenie?ile w ogóle kosztuje miesięcznie ten płatny wolnotariat? Quote
Romka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Sankja napisał(a):no i super! Dziewczyny, ja bym ją już zabierała ze schronu do hotelu. Niech tam już siedzi. deklaracje się dozbiera.... Co to za hotel? Czy karma już jest w cenie?ile w ogóle kosztuje miesięcznie ten płatny wolnotariat? Hotelik bardzo dobry niedaleko Łowicza,koszt chyba 300zł,ktoś już o tym pisał.W pierwszych postach są namiary.Nie wiem czy hotelik zgodzi się wziąć Debrę bez wszystkich deklaracji stałych ,trzeba zapytać. Quote
Romka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='PrzytuliskoGlowno']Witamy Dziękujemy za całą akcję z hotelikiem dla naszej Derby. Sunia jest b. kochana, zasługuje na zainteresowanie... Mamy nadzieję, że hotelik będzie dla niej "trampoliną" do prawdziwego, stałego i kochającego domu. Dziękujemy ogromnie WSZYSTKIM WPŁACAJĄCYM za każdą poszczególną wpłatę na utrzymanie suczki w hotelu. Wyrażamy oczywiście zgodę na zabranie Derby do hotelu oraz udostępniamy konto Koła ŁTOnZ w Głownie do wpłat. Nika podała już niezbędne dane, ale powtórzę je: Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie:ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015 nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001 z dopiskiem "hotel dla Derby". Pierwsze wpłaty już odnotowaliśmy. Gdy uzbiera się pełna miesięczna kwota, przekażemy ją do hotelu. Suczka jest już po sterylizacji. Pozdrawiam serdecznie Kasia Koło ŁTOnZ w Głownie www.przytulisko.glowno.pl Pani Kasiu,bardzo dziękujemy o to chodziło! Quote
nika28 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Romka napisał(a):Hotelik bardzo dobry niedaleko Łowicza,koszt chyba 300zł,ktoś już o tym pisał.W pierwszych postach są namiary.Nie wiem czy hotelik zgodzi się wziąć Debrę bez wszystkich deklaracji stałych ,trzeba zapytać. Koszt 300 zł... Trochę się boję zabrać ją bez pełnych deklaracji, ale jeśli uważacie że można, to mogę zawieźć ją do hotelu za tydzień. Quote
Sankja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A po co ma siedzieć w schronie? jej pobyt w hotelu zmusi towarzystwo do deklaracji... (nika, powysyłaj PW do osób, które mają mało postów. Częśc z nich nie pisze na dogo a druga cześc nie jest jeszcze zapasiona deklaracjami :) Nika, umiesz ogłoszenia robić? wakacje masz? :) No to siup bazarek ogłoszeniowy. 50 portali za 15 Zł. Romka, jakieś majtki za małe masz? Stanik? bluzkę? no to siup bazarek ubraniowy! mam jeszcze pomysł na bazarek usługowy. Wyznaczona do tego osoba, taka która siedzi przed kompem zbiera zdjęcia do bazarku, robi go i prowadzi deklarując, że codziennie będzie 10 podbić i spam na wątkach (np. dziennie 5 wątków - ilość kliknięć i śmieci ustalona). Bazarek wystawiony jest na np tydzień i kosztuje np 20 zł. Przy pięciu bazarkach siedzisz i podbijasz strony przez tydzień :) no i śmiecisz dogo :p no albo procent z bazarku. Quote
ranias Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Wpłaciłam dla suni 25zł- to są moje deklaracje za okres sierpień- grudzień.Fajnie, że malutka po sterylce, może to ułatwi znalezienie domku:lol: Quote
Sankja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 __Lara napisał(a):Ja za darmo zrobie ogłoszenia ;) dla Debry tak :) ale mi chodzi o to, żeby bazarek na nią zrobić ogłoszeniowy. może we dwie z nika28 go ogarniecie (we dwie będzie łatwiej). Trochę kasy by na debrę diablicę wpadło :) Quote
nika28 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Sankja napisał(a): Nika, umiesz ogłoszenia robić? wakacje masz? :) No to siup bazarek ogłoszeniowy. 50 portali za 15 Zł. Dobry pomysł :) Zaraz sobie wypiszę wszystkie strony ogłoszeniowe, jutro powinien być bazar :) Wysłałam PW do chyba 300 osób... Dzisiaj jeszcze coś powysyłam, mam nadzieję że ktoś zajrzy... Quote
Aliszcze Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 widzę, że jest już numer konta, jutro wpłacę swoją deklarację :) dziś dostałam wypłatę, także luzik :D Quote
Recommended Posts