ilon_n Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!! Dziękuję http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony. Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu. Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu. Quote
rita60 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Chodz na spacer z cioteczka slodki bialasku........ Quote
Aimez_moi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Kochanie.....pokazujemy sie wszystkim....:) Quote
mc_mother Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Uwaga, uwaga! Kciuki zaciskamy:) Na ogłoszenie rita60 w e-metro zgłosiła się jakaś obiecująca osoba! Pod koniec tygodnia ma być spotkanie:) Żeby chociaż Smuciowi się udało... Quote
rita60 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mc_mother napisał(a):Uwaga, uwaga! Kciuki zaciskamy:) Na ogłoszenie rita60 w e-metro zgłosiła się jakaś obiecująca osoba! Pod koniec tygodnia ma być spotkanie:) Żeby chociaż Smuciowi się udało... Oby,kciuki zacisniete:thumbs: Quote
Saphira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 I co tam u Smutaska ? Jest nadzieja na adopcję ? Quote
Aimez_moi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kochaniutki ....mam nadzieje, że już nie smutny ....pokazuj się....:) Quote
mc_mother Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Saphira napisał(a):I co tam u Smutaska ? Jest nadzieja na adopcję ? W niedzielę się okaże :) Mam nadzieję, że tak :) Quote
rita60 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 mc_mother napisał(a):W niedzielę się okaże :) Mam nadzieję, że tak :) Ło matko,w niedziele,jak ja utrzymam te kciuki:cool3: Quote
mc_mother Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Musisz się sprężyć:evil_lol: Może taśmą okleimy? :diabloti: Ojjj, żeby się wszystko udało! Niewidomy psiak w takim tempie znajdujący domek to rzadkość:roll: Ale Smucio jest tak piękny i łagodny, że się nie dziwię:) Quote
rita60 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 mc_mother napisał(a):Musisz się sprężyć:evil_lol: Może taśmą okleimy? :diabloti: Ojjj, żeby się wszystko udało! Niewidomy psiak w takim tempie znajdujący domek to rzadkość:roll: Ale Smucio jest tak piękny i łagodny, że się nie dziwię:) Juz pal licho,wytrzymam:evil_lol:byle tylko Smutasek znalazł domek:roll:czuje sie w jakis sposob odpowiedzialna za niego,głupie co:oops: Quote
ilon_n Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ojoj.. Ciężko pisać na klawiaturze z zaciśniętymi kciukami, ale dam radę .. Czekam na same dobre wieści jutro :) Quote
mc_mother Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 rita60 napisał(a):Jczuje sie w jakis sposob odpowiedzialna za niego,głupie co:oops: Wcale nie głupie! Ja też się czuję odpowiedzialna, chociaż opiekuję się tylko wirtualnie:cool3: Telefonicznie, telepatycznie:cool3: I nawet psa na żywo nie widziałam... Pomogłaś nam w wyciągnięciu Smucia ze schronu- to się liczy:) I z Twojego ogłoszenia jest potencjalny domek :) Quote
Saphira Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 To ja poproszę o takie ogloszenie dla Juranda:lol: Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Saphira napisał(a):To ja poproszę o takie ogloszenie dla Juranda:lol: Nie ma sprawy:lol:ale zauwazyłam,ze Cafe Animal bierze ogłoszenia do Metra,ktore sa krotkie i wystawiane przed południem. Nie wiem,czy to reguła,ale te moje tak sie załapuja. Quote
mc_mother Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Martwię się o Wasze kciuki:diabloti: Wizyta dopiero po południu:razz::evil_lol: Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 mc_mother napisał(a):Martwię się o Wasze kciuki:diabloti: Wizyta dopiero po południu:razz::evil_lol: Pieknie:evil_lol:zostałam bez paznokci,teraz kciuki.........mam tylko nadzieje,ze warto było. Quote
Recommended Posts