rita60 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Piekny...Jeszcze poprosze o miejscowosc/wojewodztwo/jest to niezbedne:roll: Quote
rita60 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 -alegratka.pl -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -adopcjeorg -nasipupile -psiamania.pl -kokosy.pl -CafeAnimal -kupsprzedaj.pl -przylepa.pl -OLX -ofertka.pl -wybierzmiska Powodzenia sliczny:lol: Quote
mc_mother Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Marta67 napisał(a):mam dla Smutaska bannerek :D podlinkowany już ;) trochę chyba nie dopracowany ale na początek chyba może być? ;) Dziękujemy za banerek- śliczny jest:) Rita60- dziękuję za ogłoszenia:) Bez Twojej pomocy Smucio dalej tkwiłby w schronie:) Nie wiem jak to możliwe, że nie zorientowali się, że on nie widzi, tym bardziej, że prosiłam o konsultację tego oka i wet je podobno oglądał:crazyeye: Quote
rita60 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 mc_mother napisał(a):Dziękujemy za banerek- śliczny jest:) Rita60- dziękuję za ogłoszenia:) Bez Twojej pomocy Smucio dalej tkwiłby w schronie:) Nie wiem jak to możliwe, że nie zorientowali się, że on nie widzi, tym bardziej, że prosiłam o konsultację tego oka i wet je podobno oglądał:crazyeye: WIESZ CO,JUZ NIC NIE MOW,BO JAK SIE DOWIEDZIALAM,TO AZ GOTUJE SIE WE MNIE:angryy:WIEM,ZE TO BEZ ZNACZENIA I PEWNIE I TAK BYSCIE PIESKA WZIELI,ALE TAK NIE MOZNA:shake: Quote
mc_mother Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 I tak mieliśmy szczęście, że to bezpłatny DT... Bo gdybyśmy go zabierały do hotelu to dopiero by nas zrujnowało:( Wiadomo, że niewidomy pies nie wyadoptuje się tak szybko jak zdrowy... Quote
rita60 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 mc_mother napisał(a):I tak mieliśmy szczęście, że to bezpłatny DT... Bo gdybyśmy go zabierały do hotelu to dopiero by nas zrujnowało:( Wiadomo, że niewidomy pies nie wyadoptuje się tak szybko jak zdrowy... Mam jednak nadzieje,ze ktos go pokocha......szkoda,ze nie umiem robic allegro,ale moze poprosze jakas cioteczke. Quote
mc_mother Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Allegro już się robi:) Camara mu robi. Quote
rita60 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 mc_mother napisał(a):Allegro już się robi:) Camara mu robi. No to w porzadku,teraz czekamy na dobry domek:lol: Quote
rita60 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dziewczyny dostałam maila w sprawie Smutasku,komu przeslac na PW ? Zastanawia mnie tylko jedno pytanie:roll: Czy ta ślepota nie jest zaraźliwa? (mam innego piesia) :crazyeye: Quote
mc_mother Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 możesz do mnie:) Co z tymi ślepaczkami:crazyeye: Mnożą się... Edit: Ja myslałam, że masz kolejnego niewidomego podopiecznego... a to pytanie z e-maila :D :D :D Uśmiałam się:D Quote
Camara Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Smutek to bardzo miły pies. I ładny. To duże atuty. Ale to jednak duży pies a dużym i zdrowym psom trudno znaleźć dom, a co dopiero ślepkowi :shake: ale się nie poddamy :p DT - owszem, jest bezpłatne, ale jeżeli mógłby ktoś poratować jakimś bazarkiem na karmę to byłybyśmy wdzięczne dozgonnie ;) zapowiada się dłuuuuuugie tymczasowanie a nasz podhalański fundusz ostatnio skurczył się do rozmiarów mikro :-( Allegro... robi się! Quote
Marta67 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 co to za pytanie czy ślepota jest zaraźliwa? :crazyeye: Quote
mc_mother Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 :evil_lol: Myślałam, że to jakiś żart:diabloti: Ale pomailowałyśmy i okazało się, że to rodzice kazali córce dopytać się o stan zdrowia psiaka i czy faktycznie łagodny. No i się dopytała:evil_lol: Poważnie się zastanawiają nad adopcją. Podałam nr tel. do camary. Mają zadzwonić.. Quote
Marta67 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 och to super :D Smutasek może domek znajdzie ;) ja kiedyś adoptuję podhalana, jak domek zbudujemy :) takie cudo powinno mieć kochający domek ;) Quote
mc_mother Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 To buduj szybciutko, bo domków dla białasów jak na lekarstwo ostatnio... A białasów w potrzebie ciągle przybywa:( Quote
Aimez_moi Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Mam nadzieje, że już radosny....:):) witaj slicznosci....:) Quote
Saphira Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Znalazłam taką informację : To ważne !!!!!!!!!!!!!!! Nie wydawać psa tym osobom !!! " Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx... Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA. W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach. Dom sprawia wrażenie idealnego. Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. " Quote
ilon_n Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 rita60 napisał(a):Dziewczyny dostałam maila w sprawie Smutasku,komu przeslac na PW ? Zastanawia mnie tylko jedno pytanie:roll: Czy ta ślepota nie jest zaraźliwa? (mam innego piesia) :crazyeye: pytanie genialne!! :lol: chociaż jak się zbierze statystyki, to trudno inaczej to tłumaczyć .. :roll: wiadomo chociaż na jakim podłożu Smutasek stracił wzrok? i czy miał go kiedykolwiek? Quote
rita60 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szarotka napisał(a):Dobrze, ze Patynce sie udalo ............. Mniej szczescia miał malenki z Łodzi:-( Witaj Smutasku....... Quote
Recommended Posts