Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mc_mother napisał(a):
Szarotko- Smucio ma pakiet 60 ogłoszeń, które wykupiła mu Camara i jeszcze kilkanaście od ciotek podhalańskich... ale odzew prawie zerowy:(

I od cioteczki terierkowej:cool3:
Mam nadzieje,ze jest gdzies ten domek dla ciebie sliczny.

Posted

To jest niesprawiedliwe, że nikt go nie chce. A znając życie to gdyby widział...domek by się znalazł w kilka dni... Mimo wszystko trzymam kciuki i wierzę, że znajdzie się dla Smutka odpowiedni domek. Smutasek <3 :loveu:

Posted

co u Smutka?

:p

Smutek…
Można powiedzieć, że od 2 tygodni ma dom ;)
Już po pierwszym telefonie wiedziałam, że na to czekaliśmy. Na taki dom dla naszego Smucia.
[FONT=&quot]Elza zda foto- relację z tego wydarzenia[/FONT] :p

Posted

Miejsca, które dotąd oglądaliśmy dla Smutonia wygladały mniej więcej tak:

Naprawdę trudno mi odgadnąć co kierowało ludźmi, którzy oszukiwali nas podczas rozmów telefonicznych...

Dziś Smuti już wie, że warto było czekać !
Na allegro wypatrzyła go Pani Renata, właścicielka przemiłej i uroczej podhalanki Buby.

Nowa rodzinka poznała białaska poprzedniej niedzieli. On nie miał wątpliwości- przylgnął do Agnieszki od razu.
Oto pamiątkowe zdjęcie:

W poniedziałek Ani@ wybrała się z wizytą przedadopcyjną, której wynik był w dużej mierze do przewidzenia.

W czwartek zawieźliśmy Smucia na miejsce. :-)

Pani Renata ze łzami w oczach powitała nowego członka rodziny, potem Buba pozwoliła mu wejść na swój teren i było tak:

Posted

Muszę podziękować Camarze i Elzie za wielkie zaangażowanie w znalezienie domu dla Smutasa
Świetna robota !
Na forum może to wydawać się łatwe ... pyk i jest domek
ale tak naprawdę do wiele czasu spędzonego przed komputerem, za kierownicą samochodu i ze słuchawką przy uchu !

Kasiu dzięki za danie Smutaskowi DT !

a dom Smutador ma z najwyższej półki - pełen ciepła i miłości do zwierząt i ludzi !
Pani Renato dziękuję !
I gratuuluję nowego wspaniałego psiaka !

Posted

Oj, ani@- akurat na dogo ludzie dobrze wiedzą co to znaczy znaleźć dom ;)

Pani Renacie składam wielki ukłon i podziękowanie:)
Mam nadzieję, że będziecie razem szczęśliwi:)

Uważam, że wielkie podziękowania należą się oprócz osób wymienionych przez anię także Rita60 za zawiadomienie nas o Smutasku, pomoc w zabraniu ze schronu, ogłoszenia i wsparcie.
Dziękuję Kochana:)

Posted

Bosze ale wiadomosc:multi:,tak sie ciesze malenki/ oczy mi sie spociły:oops:/badz szczesliwy i zycze ci,zeby ten domek juz był taki na zawsze.
Dzieki dziewczyny.

Posted

Nie wnerwiaj mnie [B]Toyota[/B]! :eviltong:

Tu patrz na ekspres:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190629-cudna-podhalanka-w-starogardzkim-schronie-juz-w-DOMU!/page2?p=15281431#post15281431[/url]

:razz:

Wszystko można, byle razem. A Ciebie już o transport nie mogę prosić, i dobrze wiesz dlaczego. :placz: