mc_mother Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 No właśnie... domku nam trzeba... Quote
Szarotka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No tak a jak Smuteczek stoi z ogloszeniami ??? Quote
mc_mother Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Szarotko- Smucio ma pakiet 60 ogłoszeń, które wykupiła mu Camara i jeszcze kilkanaście od ciotek podhalańskich... ale odzew prawie zerowy:( Quote
rita60 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 mc_mother napisał(a):Szarotko- Smucio ma pakiet 60 ogłoszeń, które wykupiła mu Camara i jeszcze kilkanaście od ciotek podhalańskich... ale odzew prawie zerowy:( I od cioteczki terierkowej:cool3: Mam nadzieje,ze jest gdzies ten domek dla ciebie sliczny. Quote
natalie1988 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 To jest niesprawiedliwe, że nikt go nie chce. A znając życie to gdyby widział...domek by się znalazł w kilka dni... Mimo wszystko trzymam kciuki i wierzę, że znajdzie się dla Smutka odpowiedni domek. Smutasek <3 :loveu: Quote
Camara Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 co u Smutka? :p Smutek… Można powiedzieć, że od 2 tygodni ma dom ;) Już po pierwszym telefonie wiedziałam, że na to czekaliśmy. Na taki dom dla naszego Smucia. [FONT="]Elza zda foto- relację z tego wydarzenia[/FONT] :p Quote
ElzaMilicz Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Miejsca, które dotąd oglądaliśmy dla Smutonia wygladały mniej więcej tak: Naprawdę trudno mi odgadnąć co kierowało ludźmi, którzy oszukiwali nas podczas rozmów telefonicznych... Dziś Smuti już wie, że warto było czekać ! Na allegro wypatrzyła go Pani Renata, właścicielka przemiłej i uroczej podhalanki Buby. Nowa rodzinka poznała białaska poprzedniej niedzieli. On nie miał wątpliwości- przylgnął do Agnieszki od razu. Oto pamiątkowe zdjęcie: W poniedziałek Ani@ wybrała się z wizytą przedadopcyjną, której wynik był w dużej mierze do przewidzenia. W czwartek zawieźliśmy Smucia na miejsce. :-) Pani Renata ze łzami w oczach powitała nowego członka rodziny, potem Buba pozwoliła mu wejść na swój teren i było tak: Quote
Saphira Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wspaniały domek znalazłyście Smutaskowi. Mam nadzieję, że teraz dostanie weselsze imię. Quote
ani@ Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Muszę podziękować Camarze i Elzie za wielkie zaangażowanie w znalezienie domu dla Smutasa Świetna robota ! Na forum może to wydawać się łatwe ... pyk i jest domek ale tak naprawdę do wiele czasu spędzonego przed komputerem, za kierownicą samochodu i ze słuchawką przy uchu ! Kasiu dzięki za danie Smutaskowi DT ! a dom Smutador ma z najwyższej półki - pełen ciepła i miłości do zwierząt i ludzi ! Pani Renato dziękuję ! I gratuuluję nowego wspaniałego psiaka ! Quote
Marta67 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 super :D matko Smuciu ma domek! nie spodziewałam się tego szczerze mówiąc... a jednak. życie nas zaskakuje :) wybaczcie za off ale ten szczeniak też ma nadzieję na taki super dom jak Smucio ;) http://www.dogomania.pl/threads/191664-Powtórka-Tili!-Kolejny-szczeniak-do-adopcji-grozi-mu-giełda!!!? Quote
mc_mother Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Oj, ani@- akurat na dogo ludzie dobrze wiedzą co to znaczy znaleźć dom ;) Pani Renacie składam wielki ukłon i podziękowanie:) Mam nadzieję, że będziecie razem szczęśliwi:) Uważam, że wielkie podziękowania należą się oprócz osób wymienionych przez anię także Rita60 za zawiadomienie nas o Smutasku, pomoc w zabraniu ze schronu, ogłoszenia i wsparcie. Dziękuję Kochana:) Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Boziu....... superr......:) poryczalam sie z radosci...... Quote
rita60 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Bosze ale wiadomosc:multi:,tak sie ciesze malenki/ oczy mi sie spociły:oops:/badz szczesliwy i zycze ci,zeby ten domek juz był taki na zawsze. Dzieki dziewczyny. Quote
mc_mother Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Polecamy się i prosimy o info, gdyby coś białego pojawiło się w schronisku ;) Quote
rita60 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 mc_mother napisał(a):Polecamy się i prosimy o info, gdyby coś białego pojawiło się w schronisku ;) Oczywiscie,trzymam reke na pulsie:razz: Quote
Szarotka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Smutek juz szczesliwy w swoim domu :):) Teraz czas na Juranda. Quote
ElzaMilicz Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Nie wnerwiaj mnie [B]Toyota[/B]! :eviltong: Tu patrz na ekspres: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190629-cudna-podhalanka-w-starogardzkim-schronie-juz-w-DOMU!/page2?p=15281431#post15281431[/url] :razz: Wszystko można, byle razem. A Ciebie już o transport nie mogę prosić, i dobrze wiesz dlaczego. :placz: Quote
Szarotka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 E tam Toyota pewnie uwielbia wozic bialasy. Quote
Recommended Posts