Frytka Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 urwisek napisał(a): Moim zdaniem teraz jest jasno i wyraźnie - a jak coś pokręciłem to popraw mnie Frytka :diabloti: hmmm faktycznie trochę powstało masło maślane, wyraziściej było by chyba tylko w tabelce. Ellig dziękujemy pieniążki dotarły zrobiłem kilka zdjęć frytce jak się z nami bawiła w domu, trochę słaba jakość i z tymi "oczkami" wygląda na groźnego pas ;) "a ja już umiem przynosić patyk,chociaż jeszcze nie chętnie go oddaje :P " Quote
Frytka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Pomimo trudności dotarła buda dla Frytki, serdecznie dziękujemy Ania012 - za budę i, Opuncji -za transport :loveu: Nadal bardzo prosimy, o niepotrzebne materiały na ogrodzenie dla Frytki: słupki, siatka itp. Quote
Ania012 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Mam nadzieję, że Fryta nie przeraziła się nowym lokum do tego przesiąkniętym zapachem mojej łobuzerii. :cool1: Opuncja doszły mnie słuchy, że moje psiaki nie popisały się kulturą, za co Cię bardzo przepraszam.:modla: Ja im już wytłumaczyłam, że Ty to ta Pani od Viki i szczyli,:-x patrzyły się z wielkim zrozumieniem, ale raczej z uwagi na to, że miały na sumieniu śmietnik w kuchni.:wallbash: U mnie trwa demontaż ogrodzenia i może uda mi się uratować troszkę siatki, ale nie będzie tego wiele. Jak będę wiedzieć dokładnie dam znać. A jak postępy Frytki? Quote
Frytka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Frytka ma się bardzo dobrze, zadomowiła się na dobre u nas , nawet ptaszki po niebie nie mogą latać bo frytka je gania. Nas nie odstępuję na krok :) Zabawy jej tylko w głowie , ale czemu się dziwić to młodziutka sunia.Dorzucamy kilka fotek z nowej kolekcji "Coś nowego jest na moim podwórzu muszę zobaczyć " :) "Mam zajęcie lubię sobie coś pogryźć" Quote
Ania012 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Frytka cudo!!!! Uwielbiam oglądać zdjęcia tak szczęśliwych psiaków. Cieszę się, że miała tyle szczęścia i trafiła do takich ludzi jak Wy. Quote
Estrella Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No Frytuniu - teraz to masz mega wypasioną budę! :loveu: prześliczna panienka :) :) Quote
Ellig Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Estrella napisał(a):No Frytuniu - teraz to masz mega wypasioną budę! :loveu: prześliczna panienka :) :) Prawda,ze sliczna jest:)kot tez jest sliczny:) Na panienke czeka worek karmy, prosze o kontakt.... Quote
Aleksandra:) Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 wiedziała gdzie ma iść :) dobrze że trafiła na takich ludzi jak Wy :D Quote
Frytka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 To my jesteśmy dumni że ten piesek wybrał nas, Frytka uwielbia najróżniejsze zabawy. To bardzo ruchliwy piesek, jutro postaramy się ja "uchwycić" aparatem i wrzucić jakieś foto Ellig bardzo,bardzo dziękujemy za karmę. Quote
Frytka Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Dodaje obiecana sesje :) "Proszę pobaw się ze mną " "Oddaj to moja zabawka" :) Quote
Frytka Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Witam i zarazem przepraszam za długą przerwę spowodowana remontem "naszego-wynajmowanego" domu. Mimo kruchych finansów trzeba było interweniować, bo sufit zaczął się "sypać na głowę,ale to jest temat Frytki więc do rzeczy ;) Frytka cale dnie spędza z "przyjacielem" (zdjęcie), jest niesfornym pieskiem - już kilka razy przegryzła smycz i popedzila za ptaszkami w pola. Lubi wszystko ganiać motyle, muchy itp.Jest już najwazniejszym czlonkiem rodziny mimo niesfornego charakteru, do pełni szczęści potzrebuje tylko boksu i sterylki gdyż ona i my nie przeżylibyśmy kolejnej "aborcji". Na czas jak nas nie ma przebywa w bardzo dużym pomieszczeniu garażowo-gospodarczym, w upały wogole niechętnie stamtąd wychodzi.Boimy się ze podczas naszej nieobecności może podkopać się pod drzwiami i wyjść, a nasza okolice "nawiedzaja" dwa bardzo groźne psy sąsiada. Bardzo prosimy o pomoc w materiałach na ogrodzenie wszelkie słupki, siatka są niezbędne dla bezpieczeństwa Frytki. Dziękujemy za dotychczasową pomoc i wsparcie w trudnych chwilach. ps zdjęcie jak Frytka spędza wakacje z swoim przyjacielem ;) Quote
Recommended Posts