Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

urwisek napisał(a):

Moim zdaniem teraz jest jasno i wyraźnie - a jak coś pokręciłem to popraw mnie Frytka :diabloti:

hmmm
faktycznie trochę powstało masło maślane, wyraziściej było by chyba tylko w tabelce.

Ellig
dziękujemy pieniążki dotarły

zrobiłem kilka zdjęć frytce jak się z nami bawiła w domu, trochę słaba jakość i z tymi "oczkami" wygląda na groźnego pas ;)

"a ja już umiem przynosić patyk,chociaż jeszcze nie chętnie go oddaje :P "

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomimo trudności dotarła buda dla Frytki, serdecznie dziękujemy
Ania012 - za budę i,
Opuncji -za transport

:loveu:

Nadal bardzo prosimy, o niepotrzebne materiały na ogrodzenie dla Frytki: słupki, siatka itp.

Posted

Mam nadzieję, że Fryta nie przeraziła się nowym lokum do tego przesiąkniętym zapachem mojej łobuzerii. :cool1:
Opuncja doszły mnie słuchy, że moje psiaki nie popisały się kulturą, za co Cię bardzo przepraszam.:modla: Ja im już wytłumaczyłam, że Ty to ta Pani od Viki i szczyli,:-x patrzyły się z wielkim zrozumieniem, ale raczej z uwagi na to, że miały na sumieniu śmietnik w kuchni.:wallbash:
U mnie trwa demontaż ogrodzenia i może uda mi się uratować troszkę siatki, ale nie będzie tego wiele.
Jak będę wiedzieć dokładnie dam znać.
A jak postępy Frytki?

Posted

Frytka ma się bardzo dobrze, zadomowiła się na dobre u nas , nawet ptaszki po niebie nie mogą latać bo frytka je gania. Nas nie odstępuję na krok :) Zabawy jej tylko w głowie , ale czemu się dziwić to młodziutka sunia.Dorzucamy kilka fotek z nowej kolekcji
"Coś nowego jest na moim podwórzu muszę zobaczyć " :)

"Mam zajęcie lubię sobie coś pogryźć"

Posted

Estrella napisał(a):
No Frytuniu - teraz to masz mega wypasioną budę! :loveu:
prześliczna panienka :) :)

Prawda,ze sliczna jest:)kot tez jest sliczny:)

Na panienke czeka worek karmy, prosze o kontakt....

Posted

To my jesteśmy dumni że ten piesek wybrał nas, Frytka uwielbia najróżniejsze zabawy. To bardzo ruchliwy piesek, jutro postaramy się ja "uchwycić" aparatem i wrzucić jakieś foto
Ellig bardzo,bardzo dziękujemy za karmę.

• 4 weeks later...
Posted

Witam i zarazem przepraszam za długą przerwę spowodowana remontem "naszego-wynajmowanego" domu. Mimo kruchych finansów trzeba było interweniować, bo sufit zaczął się "sypać na głowę,ale to jest temat Frytki więc do rzeczy ;)

Frytka cale dnie spędza z "przyjacielem" (zdjęcie), jest niesfornym pieskiem - już kilka razy przegryzła smycz i popedzila za ptaszkami w pola. Lubi wszystko ganiać motyle, muchy itp.Jest już najwazniejszym czlonkiem rodziny mimo niesfornego charakteru, do pełni szczęści potzrebuje tylko boksu i sterylki gdyż ona i my nie przeżylibyśmy kolejnej "aborcji". Na czas jak nas nie ma przebywa w bardzo dużym pomieszczeniu garażowo-gospodarczym, w upały wogole niechętnie stamtąd wychodzi.Boimy się ze podczas naszej nieobecności może podkopać się pod drzwiami i wyjść, a nasza okolice "nawiedzaja" dwa bardzo groźne psy sąsiada.

Bardzo prosimy o pomoc w materiałach na ogrodzenie wszelkie słupki, siatka są niezbędne dla bezpieczeństwa Frytki.
Dziękujemy za dotychczasową pomoc i wsparcie w trudnych chwilach.

ps zdjęcie jak Frytka spędza wakacje z swoim przyjacielem ;)