AGA35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Mam przyjemność oznajmić że DYZIO w dniu dzisiejszym jedzie do DS pod Toruniem !!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ale wspaniala wiadomosc......szczescia "maluchu"......:) Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='AGA35']Mam przyjemność oznajmić że DYZIO w dniu dzisiejszym jedzie do DS pod Toruniem !!!!!!!![/QUOTE] Gratuluję, szczęścia życze! Quote
ANETTTA Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='qeram']Cieszę się że tak to się skończyło :-)[/QUOTE]a ja razem z TOBą dzięki Marku i Gagatce dzięki Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='AGA35']Mam przyjemność oznajmić że DYZIO w dniu dzisiejszym jedzie do DS pod Toruniem !!!!!!!![/QUOTE] Super! Powodzenia chłopie... pilnuj się domku! Quote
ANETTTA Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 on podobno nie benius nie benius tylko moskal Quote
qeram Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Podobno właśnie, jak będę u byłych właścicieli to dopytam o te niby papiery. Quote
gagata Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Najświeższe wiadomości o Dyziu: Pańcia zachwycona i zakochana, Dyziek zadowolony z zycia, zapoznaje się z mieszkancami. Uciekać nie zamierza, bo teren ma duzy i sie nie nudzi - w domu zawsze ktos jest i zawsze cos sie dzieje fajnego Quote
ANETTTA Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='gagata']Najświeższe wiadomości o Dyziu: Pańcia zachwycona i zakochana, Dyziek zadowolony z zycia, zapoznaje się z mieszkancami. Uciekać nie zamierza, bo teren ma duzy i sie nie nudzi - w domu zawsze ktos jest i zawsze cos sie dzieje fajnego[/QUOTE] najwazniejsze żę nie ucieka dzięki Gagatko Quote
mona0205 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='gagata']Najświeższe wiadomości o Dyziu: Pańcia zachwycona i zakochana, Dyziek zadowolony z zycia, zapoznaje się z mieszkancami. Uciekać nie zamierza, bo teren ma duzy i sie nie nudzi - w domu zawsze ktos jest i zawsze cos sie dzieje fajnego[/QUOTE] Fantastycznie - nareszcie się chłopak doczekał super domu :-) Quote
sylwia toruń Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Witam . Psiak jest u mnie. Nie próbuje uciekać , choć raz zademonstrował swoją skocznosć .:0 Ale tylko po to by do mnie przybiec.Jak na razie zapoznaje się ze swoją nową rodziną a jest ona dość liczna :). 15 koni ,1 rottweilerka (5 lat) 1 pittbullka ( 4 miesiące) . No i dziś przyjechały 2 kozy :)psa na ich widok zamurowało. Za kilka dni przyjadą 2 owieczki, ciekawe co to będzie. Z suczkami się już zaprzyjażnił, na konie poszczekuje.Ale tak dla zasady........ Niesamowity pieszczoch i prowokator do zabaw.Najlepiej by wgramolił swoje cielsko na kolanka .......Na dniach wstawię jego zdjęcia... Pozdrawiam Quote
zuzlikowa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 sylwia toruń napisał(a):Witam . Psiak jest u mnie. Nie próbuje uciekać , choć raz zademonstrował swoją skocznosć .:0 Ale tylko po to by do mnie przybiec.Jak na razie zapoznaje się ze swoją nową rodziną a jest ona dość liczna :). 15 koni ,1 rottweilerka (5 lat) 1 pittbullka ( 4 miesiące) . No i dziś przyjechały 2 kozy :)psa na ich widok zamurowało. Za kilka dni przyjadą 2 owieczki, ciekawe co to będzie. Z suczkami się już zaprzyjażnił, na konie poszczekuje.Ale tak dla zasady........ Niesamowity pieszczoch i prowokator do zabaw.Najlepiej by wgramolił swoje cielsko na kolanka .......Na dniach wstawię jego zdjęcia... Pozdrawiam No, to sie trafiło chłopakowi ogromne i róznorakie stadko! ...no i miejmy nadzieje, że będzie miał co robić i poczuje sie na tyle ważny w SWOIM miejscu, że nie bedzie nigdzie poza musiał szukać! Trzymam mocno kciuki i na foteczki też czekam! Przecież my Dyzia widziałyśmy tylko jako smarka... a teraz to kawałek mężczyzny już! Quote
mona0205 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Witam . Psiak jest u mnie. Nie próbuje uciekać , choć raz zademonstrował swoją skocznosć .:0 Ale tylko po to by do mnie przybiec.Jak na razie zapoznaje się ze swoją nową rodziną a jest ona dość liczna . 15 koni ,1 rottweilerka (5 lat) 1 pittbullka ( 4 miesiące) . No i dziś przyjechały 2 kozy psa na ich widok zamurowało. Za kilka dni przyjadą 2 owieczki, ciekawe co to będzie. Z suczkami się już zaprzyjażnił, na konie poszczekuje.Ale tak dla zasady........ Niesamowity pieszczoch i prowokator do zabaw.Najlepiej by wgramolił swoje cielsko na kolanka .......Na dniach wstawię jego zdjęcia... Pozdrawiam Ja cudownie czytać takie wieści :-))) czekam na zdjęcia i serdecznie pozdrawiam Quote
ANETTTA Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Sylwia witamy to ja z TOBa rozmawiałam na samym poczatku miło mi cię tu witac ale sie psiakowi trafił super dom zwierzęcy Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Allegro cegiełkowe Alika... http://allegro.pl/bernardyn-ali-baba-8m-na-ofiara-bezmyslnej-milosci-i1508092060.html ... oczywiście na fotki też czekamy... Quote
sylwia toruń Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 przepraszam ale nie mogę wrzucić zdjęcia podaję zatem link do mojego fbl gdzie jest zdjecie dyzia gdzie szaleję z dwiema pannami http://www.photoblog.pl/stajniablackwhite/90458000 oraz drugie zdjęcie http://www.photoblog.pl/stajniablackwhite/91238875 owieczki przyjechały dyziek kozy zaakceptował ale z owieczkami ma na razie problem. Quote
AGA35 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Piękna gęba !!! W końcu szczśliwy i bezpieczny !!!!!!!!! Quote
Recommended Posts