Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najświeższe wiadomości o Dyziu:
Pańcia zachwycona i zakochana, Dyziek zadowolony z zycia, zapoznaje się z mieszkancami. Uciekać nie zamierza, bo teren ma duzy i sie nie nudzi - w domu zawsze ktos jest i zawsze cos sie dzieje fajnego

Posted

[quote name='gagata']Najświeższe wiadomości o Dyziu:
Pańcia zachwycona i zakochana, Dyziek zadowolony z zycia, zapoznaje się z mieszkancami. Uciekać nie zamierza, bo teren ma duzy i sie nie nudzi - w domu zawsze ktos jest i zawsze cos sie dzieje fajnego[/QUOTE]

najwazniejsze żę nie ucieka

dzięki Gagatko

Posted

[quote name='gagata']Najświeższe wiadomości o Dyziu:
Pańcia zachwycona i zakochana, Dyziek zadowolony z zycia, zapoznaje się z mieszkancami. Uciekać nie zamierza, bo teren ma duzy i sie nie nudzi - w domu zawsze ktos jest i zawsze cos sie dzieje fajnego[/QUOTE]

Fantastycznie - nareszcie się chłopak doczekał super domu :-)

Posted

Witam . Psiak jest u mnie. Nie próbuje uciekać , choć raz zademonstrował swoją skocznosć .:0 Ale tylko po to by do mnie przybiec.Jak na razie zapoznaje się ze swoją nową rodziną a jest ona dość liczna :). 15 koni ,1 rottweilerka (5 lat) 1 pittbullka ( 4 miesiące) . No i dziś przyjechały 2 kozy :)psa na ich widok zamurowało. Za kilka dni przyjadą 2 owieczki, ciekawe co to będzie. Z suczkami się już zaprzyjażnił, na konie poszczekuje.Ale tak dla zasady........ Niesamowity pieszczoch i prowokator do zabaw.Najlepiej by wgramolił swoje cielsko na kolanka .......Na dniach wstawię jego zdjęcia... Pozdrawiam

Posted

sylwia toruń napisał(a):
Witam . Psiak jest u mnie. Nie próbuje uciekać , choć raz zademonstrował swoją skocznosć .:0 Ale tylko po to by do mnie przybiec.Jak na razie zapoznaje się ze swoją nową rodziną a jest ona dość liczna :). 15 koni ,1 rottweilerka (5 lat) 1 pittbullka ( 4 miesiące) . No i dziś przyjechały 2 kozy :)psa na ich widok zamurowało. Za kilka dni przyjadą 2 owieczki, ciekawe co to będzie. Z suczkami się już zaprzyjażnił, na konie poszczekuje.Ale tak dla zasady........ Niesamowity pieszczoch i prowokator do zabaw.Najlepiej by wgramolił swoje cielsko na kolanka .......Na dniach wstawię jego zdjęcia... Pozdrawiam

No, to sie trafiło chłopakowi ogromne i róznorakie stadko! ...no i miejmy nadzieje, że będzie miał co robić i poczuje sie na tyle ważny w SWOIM miejscu, że nie bedzie nigdzie poza musiał szukać!
Trzymam mocno kciuki i na foteczki też czekam! Przecież my Dyzia widziałyśmy tylko jako smarka... a teraz to kawałek mężczyzny już!

Posted

Witam . Psiak jest u mnie. Nie próbuje uciekać , choć raz zademonstrował swoją skocznosć .:0 Ale tylko po to by do mnie przybiec.Jak na razie zapoznaje się ze swoją nową rodziną a jest ona dość liczna . 15 koni ,1 rottweilerka (5 lat) 1 pittbullka ( 4 miesiące) . No i dziś przyjechały 2 kozy psa na ich widok zamurowało. Za kilka dni przyjadą 2 owieczki, ciekawe co to będzie. Z suczkami się już zaprzyjażnił, na konie poszczekuje.Ale tak dla zasady........ Niesamowity pieszczoch i prowokator do zabaw.Najlepiej by wgramolił swoje cielsko na kolanka .......Na dniach wstawię jego zdjęcia... Pozdrawiam

Ja cudownie czytać takie wieści :-))) czekam na zdjęcia i serdecznie pozdrawiam

• 4 weeks later...