Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"przewodnik po rasach psow" - nie polecam :-? To chyba najbardziej subiektywny program o psach jaki kiedykolwiek widzialam - dla nich kazda rasa jest wspaniala/fantastyczna/najlepsza z wszystkich/pedzcie biegiem do hodowcow i kupujcie :-? Przynajmniej ja takie wrazenie odnioslam. Poza tym nie rozumiem dlaczego w odcinku poswieconym huskim w drugiej czesci pokazywali husky-ratownika.. to tak jakby pokazywac ze jamnik tez nadaje sie do wyscigow.. a w odcinku poswieconym akitom wystepowal DPJ..

To fajnie, ze takie programy robia, ale lepiej (dla psow) bylo by faktyczne przedstawianie wad i zalet.. a nie tylko wychwalanie nad niebiosa kazda rase..

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Właśnie na AnimalPlanet jest film o wilkach z ameryki...yyy... nie wiem której :oops: Dopiero teraz przełączyłam i na niego trafiłam. Może będą go jeszcze powtarzać :wink:

Posted

Wczoraj w tele5 -nawet nie wiedziałam, że mam taki kanał był film: Cień Wilka.

Pewnie go już widzieliście, ale ja dopiero wczoraj po raz I i to od połowy, śmiesznawy film :lol:

I oczywiście był tam mały:Tajrak -który miał zostać Wielkim Łowcą i stary Szaman który zamienił się w ptaka i młody Szaman ...

Posted
W tv5 jest chyba wielbiciel haskych, bo ten film jest co miesiac :)

O! To dobrze, może uda mi się w przyszłym miesiącu obejrzeć I połowę :lol:

I uwaga miłośnicy Samoyedów: Samoyedy też tam były!! :)

Posted

media to chyba tez czasopisma; ) czyz nie?!

chcialabym tylko napisac ze podobno od pazdziernika rusza jakies nowy dwumiesiecznik PSY RASOWE.

a w pierwszym numerze cos dla milosnikow haszczakowhttp://www.psyrasowe.webpark.pl/

" (...)w pierwszym numerze cztery rasy: bokser, owczarek niemiecki, seter angielski i sibierian husky(...)"

"Nowością na pewno jest wersja segregatorowa - opisane w kolejnych numerach portrety ras łatwo będzie można umieścić w segregatorze, który dla stałych Czytelników będzie bezpłatny. W ten sposób powstanie jedyna w swoim rodzaju, bogato ilustrowana książka o rasach psów!"

no to tyle...

• 2 months later...
Posted

2 tygodnie temu wrzucałem na kołka opony zimowe i u wulkanizatora wisiał wielgachny plakat z czarnym syberianem...are you ready for winter...Fulda...

Robił wrażenie, szczególnie jego rozmiar... a jak mi zaproponowano kawę to już wogóle swojsko mi się zrobiło.

• 1 month later...
Posted

W styczniowym magazynie "Przyjaciel PIES" jest całkiem spory artykuł o psach grenlandzkich :D - wywiad z Andrzejem Wilczopolskim.

Zaraz potem artykuł o trudnej wyprawie międzynarodowej ekipy przez Antarktykę - zresztą napisany w dość krytycznym tonie, gdyż pomimo, że wszyscy ludzie przeżyli, to jednak wiele psów nie...

Posted

Jakby sie kto pytal, to aktualnie leci na TVP3 film "Ludzie, psy i gory". A dzisial dodatkowo na Animal o 17 ma byc 2-ga czesc filmu przez syberie- -psim zaprzegiem, jakby ktos jeszcze nie ogladal. 8) .

Posted
Jakby sie kto pytal, to aktualnie leci na TVP3 film "Ludzie, psy i gory". A dzisial dodatkowo na Animal o 17 ma byc 2-ga czesc filmu przez syberie- -psim zaprzegiem, jakby ktos jeszcze nie ogladal. 8) .

Ogladalam :biggrina:

Posted

Jakby sie kto pytal, to aktualnie leci na TVP3 film "Ludzie, psy i gory".
A o czym jest ten film ? :)
A dzisial dodatkowo na Animal o 17 ma byc 2-ga czesc filmu przez syberie- -psim zaprzegiem, jakby ktos jeszcze nie ogladal. 8) .
Oglądałam :D