Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakby jeszcze ktos nie ogladal:aktualnie pieski znowu przez Syberie sobie spaceruja na Planet. 8)
BTW. W Ostatnim odcinku powtorkowego (sobota) "Psie serce' glownym bohaterem byl Bimberek (SH).

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Film filmem, a tu nasze dogomaniackie psy jutro w gazecie się pojawią!!!
W najnowszym "Przyjacielu Psie", który od jutra w kioskach - mała część HUSKYTEAM wraz z właścicielami :-). Co prawda tylko jedno zdjęcie, ale to w końcy NASZE husky w MEDIACH :evil:

PS. HUSKYTEAM sorry za kryptoreklamę, ale nie mogłam wytrzymać :evilbat:

Posted

Nasze pieski to jednak maja dobrze. Zaraz po komercyjnym kryminale puscili film " Z punktu widzenia konia pociagowego"....
Nie lubie kabanosow.

• 1 month later...
Posted

Na jedynce był dziś film familijny "Zelażny Will". Film w stylu "Śnieżne Psy", "Kevin Północy" - ale moim zdaniem lepszy od nich ! :D Bardziej prawdziwy (choć nie twierdzę, że całkowicie realistyczny ).
Z roku 1994 - może dlatego nie jest taki efekciarski, jak te najnowsze... 8)
Szalenie mi się podobał ! :angel: :D

Posted

Ja również ogladałam ten film :) RZeczywiście bardzo fajny :) Tyle pięknych psiaków. Byłam pod wrażeniem tego ekstremalnego wyścigu ;) a i łezka mi się czasem zakręciła :oops: 8)

naprawdę dobry film
:)

• 3 weeks later...
Posted

Cyraneczka napisał(a):
Film filmem, a tu nasze dogomaniackie psy jutro w gazecie się pojawią!!!
W najnowszym "Przyjacielu Psie", który od jutra w kioskach - mała część HUSKYTEAM wraz z właścicielami :-). Co prawda tylko jedno zdjęcie, ale to w końcy NASZE husky w MEDIACH :evil:

PS. HUSKYTEAM sorry za kryptoreklamę, ale nie mogłam wytrzymać :evilbat:

hehe nie tylko oni, my również byliśmy w gazecie, tzn...Arktogea BLACK WIZARD :D czyli ....my :)
Pzdr.
Villarica Siberians

• 4 months later...
Posted

dziś pierwszy raz od kilku miesięcy odpaliłem telewizor i zobaczyłem teledys bjork...who is it?... a w nim niesamowity biały husky i szary malamut...

...miłe dla oka i dla ucha, polecam

• 6 months later...
Posted

Jest topik,to co mam nie wrzucić: w numerze 03/2006 miesięcznika FORBES (o facetach, którym do szczęscia wystacza platynowa karta kredytowa) jest zdjęcie naszego stada. Mimo, że w sesji zdjęciowej brały udział wszystkie futrzaki, tym razem w kadr załapał się KRONOS, HERA i GAJKA.

Enjoy

• 2 months later...
Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Eloł,

A najnowszy napój typu Ice Tea reklamuje grupa eskimosów na plaży. Jest z nimi jakiś haszczak, znacie go?

Pzdr

czy można już gdzieś tą reklamę zobaczyć, bo jeszcze mi w oko nie wpadła??