ETM Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Jakby jeszcze ktos nie ogladal:aktualnie pieski znowu przez Syberie sobie spaceruja na Planet. 8) BTW. W Ostatnim odcinku powtorkowego (sobota) "Psie serce' glownym bohaterem byl Bimberek (SH). Quote
Paula&Forrest Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 no a w ta niedziele na TVN bedzie film o chlopcu i jego psie, ktory wyglada jak wilk..czyzby SH ;p beda jezdzili na snowboardzie i wogole bedzie fajnie ;p Quote
Hubert1988 Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Film pt."srebrny wilk" kiedys na tvn7 był. Może być :D Quote
agacia Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 W "Moim Psie" jest krotka wzmianka o zawodach w Lasowce :wink: Quote
ETM Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Za chwile w 1-ce jakis filim pod ardzo strasznym tytulem"Morderstwo na szlaku Iditarod'. Quote
Cyraneczka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Film filmem, a tu nasze dogomaniackie psy jutro w gazecie się pojawią!!! W najnowszym "Przyjacielu Psie", który od jutra w kioskach - mała część HUSKYTEAM wraz z właścicielami :-). Co prawda tylko jedno zdjęcie, ale to w końcy NASZE husky w MEDIACH :evil: PS. HUSKYTEAM sorry za kryptoreklamę, ale nie mogłam wytrzymać :evilbat: Quote
ETM Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 za kryptoreklamę Jaka kryptocostam? :o Przeciek ze zrodel dobrze poinformowanych i tyle. 8) Quote
ETM Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Nasze pieski to jednak maja dobrze. Zaraz po komercyjnym kryminale puscili film " Z punktu widzenia konia pociagowego".... Nie lubie kabanosow. Quote
Manu Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Na jedynce był dziś film familijny "Zelażny Will". Film w stylu "Śnieżne Psy", "Kevin Północy" - ale moim zdaniem lepszy od nich ! :D Bardziej prawdziwy (choć nie twierdzę, że całkowicie realistyczny ). Z roku 1994 - może dlatego nie jest taki efekciarski, jak te najnowsze... 8) Szalenie mi się podobał ! :angel: :D Quote
Daisunia Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 OGLĄDAŁAM !! :) superowy filmik .... i Daisy też sie podobał , szczególnie lider zaprzęgu ;) Quote
Szamanka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Ja również ogladałam ten film :) RZeczywiście bardzo fajny :) Tyle pięknych psiaków. Byłam pod wrażeniem tego ekstremalnego wyścigu ;) a i łezka mi się czasem zakręciła :oops: 8) naprawdę dobry film :) Quote
Savannah Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Cyraneczka napisał(a):Film filmem, a tu nasze dogomaniackie psy jutro w gazecie się pojawią!!! W najnowszym "Przyjacielu Psie", który od jutra w kioskach - mała część HUSKYTEAM wraz z właścicielami :-). Co prawda tylko jedno zdjęcie, ale to w końcy NASZE husky w MEDIACH :evil: PS. HUSKYTEAM sorry za kryptoreklamę, ale nie mogłam wytrzymać :evilbat: hehe nie tylko oni, my również byliśmy w gazecie, tzn...Arktogea BLACK WIZARD :D czyli ....my :) Pzdr. Villarica Siberians Quote
mikzzz Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 dziś pierwszy raz od kilku miesięcy odpaliłem telewizor i zobaczyłem teledys bjork...who is it?... a w nim niesamowity biały husky i szary malamut... ...miłe dla oka i dla ucha, polecam Quote
HUSKYTEAM Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Jest topik,to co mam nie wrzucić: w numerze 03/2006 miesięcznika FORBES (o facetach, którym do szczęscia wystacza platynowa karta kredytowa) jest zdjęcie naszego stada. Mimo, że w sesji zdjęciowej brały udział wszystkie futrzaki, tym razem w kadr załapał się KRONOS, HERA i GAJKA. Enjoy Quote
Manu Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jest fajny fotoreportaż na Onecie ! :) Z zawodów, jakie odbyły się na Alasce (Iditarod)... http://wiadomosci.onet.pl/4382,8,0,pokaz.html Quote
danek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Kultowy wyścig. Poczytajcie komentarze. Tragedia w 90%:roll: Quote
Desiderata Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ale najnowsza reklama TIK-TAKa też jest całkiem, całkiem. Quote
HUSKYTEAM Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Eloł, A najnowszy napój typu Ice Tea reklamuje grupa eskimosów na plaży. Jest z nimi jakiś haszczak, znacie go? Pzdr Quote
Ejka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Eloł, A najnowszy napój typu Ice Tea reklamuje grupa eskimosów na plaży. Jest z nimi jakiś haszczak, znacie go? Pzdr czy można już gdzieś tą reklamę zobaczyć, bo jeszcze mi w oko nie wpadła?? Quote
Recommended Posts