Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wątku schronu z Ostrowi maz pojawił sie taki wpis Dogo07:
To ważne !!!!!!!!!!!!!!!
Nie wydawać psa tym osobom !!!
"
Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...

Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA.
W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach.
Dom sprawia wrażenie idealnego.
Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. "

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Li1 przekazała 40 zł na sterylkę Żabki- za co jej bardzo pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:. Pieniążki już zostały przelane na konto Pipi :)

Posted

evita. napisał(a):
Li1 przekazała 40 zł na sterylkę Żabki- za co jej bardzo pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:. Pieniążki już zostały przelane na konto Pipi :)

Bardzo pięknie dziękujemy ciociu Li :buzi:

Posted

Witajcie
Enia przez 6 miesięcy nie otrzymałam propozycji malutkiej suni -mieszkam w bloku i tylko takim gabarytowo suczkom mogę zapewnić tymczas. Dostawałam oferty dużych psów których z wiadomych przyczyn nie mogłam przyjąć- choć wiele razy to wyjaśniałam. Gdy jeszcze mogłam wpłacalam deklaracje wówczas dostawałam coraz więcej próśb o wsparcie finansowe i było dobrze. Dziś nie jestem w stanie wpłacać. Na początku mialam tymczas płatny ale nie było przebicia a brakowało jedzenia- dziś jest za dary+ opieka weta. I dalej pustki... bardziej docenia się inne droższe hotele. Zobaczymy co bedzie dalej. Link wklejony żeby kazdy zobaczył warunki jakie mogę zapewnić. Z mojej strony wszystko do uzgodnienia. Nie mozna się poddawać. A dla Pipi jestem pełna podziwu.
;):lol:

Posted

Igiełko ja Cie rozumiem, bo też mieszkam w bloku, i gdy brałam na DT to też małe suki....niestety sąsiadów się nie wybiera, nawet moje dwie suki mini im przeszkadzają,
czytałam Twój wątek i rozumiem Cię.
Chyba trzeba dać Ci jakąś sunie, jeśli sie sprawdzisz to może faktycznie ustawi sie do Ciebie kolejka? :)
a jak sobie logistycznie wyobrażasz przekazanie żywności? pocztą? i to będzie jakaś lista?

Posted

Igiełka,masz gg? Jeśli tak,to podaję Ci moje gg: 7163414,może będzie łatwiej się porozumieć.Telefony,to w ciągu dnia,wiesz. . . . .

Posted

No właśnie,musisz skrzynkę wyczyścić,czyli usunąć,przynajmniej część wadomości i będzie dobrze.

Posted

miska najważniejsza teraz dla Żabci, no pewnie zaraz na drugim miejscu Pipi:) a ja mam pytanie czy Pipi szuka już tylko DS czy też nadal DT? Pipi jak sądzisz?

Posted

Ja myślę,że można zacząć ogłaszać,bo po sterylce trochę jeszcze u mnie pobędzie.Jak nic się nie trafi z ogłoszenia,to zaklepałam miejsce u Igiełki,to potem tylko namiary w ogłoszeniach się zmieni,jeśli tak można.

Żabunia,to prawdziwy żabolot.Ona nie biega,ona lata.Taka śmieszna,malutka w wysokich trawach.Wszędzie jest pierwsza.Już tak się zadomowiła,że nie ma żadnego z nią problemu.do wszystkich pomieszczeń drzwi otwarte,a ona tylko w kuchni mieszka.Inne psy chodzą,szwendają się,a ona w kuchni,przy mnie ciągle.Jak idę do pokoju,ona siedzi w drzwiach i czeka.Śmiesznie to wygląda.

Posted

enia napisał(a):
je, śpi, spaceruje, posikuje, pilnuje swojej miski :)
Pipi zakochana w niej:loveu:

a sunia w Pipi. Jakie to beda przykre rozstanie później, eh....
Jak ja ogłaszałam jamniora to zawsze jest duży odzew. Ludzie raczej jamniczki lubią, ale te bardzo jamnikowate, nie wiem jak z Zabcia jest bo fotki najlepszej jakosci nie sa. Do ogłoszen przydałyby sie trochę lepsze

Posted

I ja zaglądam co jakiś czas. Od wczoraj mam też swoją nową biedkę, ale o tym później, założę jej wątek w wolnej chwili...
Nie dowiedziałam się - ma allegro, czy nie?
Wyobrażam sobie jak pocieszna jest Żabcia, mam sentyment do jamniśków z osobistych względów:roll:.

Posted

__Lara napisał(a):
Zaglądam do żabci ;)

Dziękujemy,cieszymy się,bardzo nam miło.
Tyle psów u mnie,ale jeszcze takiego nie miałam,który krok w krok za mną chodzi,a jak usiądę,ona obok mnie.Jest cudowną sunią.Nienachalna,ale każdy mój ruch,to łapki na kolanach,choć na chwilę.Pogłaskam,dam buziaka i już zadowolona kładzie się przy nogach i pomrukuje cichutko,wzdycha i mlaska - ze szczęścia.Dianka jest do niej podobna,tylko nie ma takich możliwości jak ona,bo jest na podwórku.No i Dianka,woli Ozzyka,niż mnie.Ale też chodzi za mną.Wszystkie inne jak ja chodzę,to one patrzą tylko,nie chce im się za mną chodzić :evil_lol: