Becia66 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Pipi'][B] .Gdybym mogła,nigdy bym jej nie oddała. ile razy ja to powtarzałam.... Bardzo cięzko rozstać się z niektórymi, potem trafia następny i kolejny - a wsród nich zawsze taki co bliżej sercu... Quote
Pipi Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 U Żabci wszystko ok.Tylko domku brak,nikt nie dzwoni. Jest już gotowa do adopcji.Charakter tylko trochę jej się zmienił.To istny szataniuk.Nawet przez okno potrafi wyjść.Bardzo by chciała cały czas być z człowiekiem.Jest bardzo aktywna,biega,szaleje,zabawom nie ma końca.Nadrabia niewolę w jakiej żyła.Tak bardzo się cieszy,że jest wolna. . . Quote
kizimizi Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 kochana psinka! Skoro sie ejszcze nie znalazł tzn. ze takeigo fajnego nie ma. Na pewno neidługo sie beda o lalunię bić :) Quote
Pipi Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Z przyczyn ode mnie niezależnych zmieniłam mój nr. telefonu komórkowego.PROSZĘ WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE CIOCIE O ZAPISANIE NOWEGO NUMERU: 721544369 Bardzo przepraszam Quote
evita. Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Pipi napisał(a):Z przyczyn ode mnie niezależnych zmieniłam mój nr. telefonu komórkowego.PROSZĘ WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE CIOCIE O ZAPISANIE NOWEGO NUMERU: 721544369 Bardzo przepraszam Dobrze, że informujesz ;) Myślę, że trzeba zmienić też numer na ogólnym wątku, bo był tam podany no i powiadomić koniecznie dziewczyny od ogłoszeń. Quote
agaciaaa Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 __Lara napisał(a):Ma dużo ogłoszeń? Na poprzedniej stronie są linki do ogłoszeń. Pipi napisał(a):Z przyczyn ode mnie niezależnych zmieniłam mój nr. telefonu komórkowego.PROSZĘ WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE CIOCIE O ZAPISANIE NOWEGO NUMERU: 721544369 Bardzo przepraszam Kurczę, to trochę się pośpieszyłam z ogłoszeniami. No trudno, zmienię gdzie się da, jakby co podawałam też tel. domowy. Quote
Pipi Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Agaciaaa,przepraszam,nie dało się inaczej.Długo trwało,aż zdecydowałam się na zmianę numeru.Nie mogłam juz nic zrobić,żeby go zachować.Jeszcze przez kilka dni będzie aktywny,ale jak długo nie wiem.Poprostu jeden człowiek zrobił mi wielkie świństwo i nie zasilanie karty jest jedynym sposobem,żeby odzyskać to co jest mi winien.Przepraszam Quote
agaciaaa Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Pipi napisał(a):Agaciaaa,przepraszam,nie dało się inaczej.Długo trwało,aż zdecydowałam się na zmianę numeru.Nie mogłam juz nic zrobić,żeby go zachować.Jeszcze przez kilka dni będzie aktywny,ale jak długo nie wiem.Poprostu jeden człowiek zrobił mi wielkie świństwo i nie zasilanie karty jest jedynym sposobem,żeby odzyskać to co jest mi winien.Przepraszam Nie ma sprawy, rozumiem. Quote
agaciaaa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Numer zmieniłam wszędzie gdzie się dało, teraz trzymam mocno kciuki, żeby telefon nie milczał.... Przepraszam za offa... [FONT=Verdana]Zapraszam wszystkich na wątek dwóch "drobinek" i bardzo proszę o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/189175-Dwie-8-tygodniowe-drobinki-szukaj%C4%85-DT-na-cito![/FONT] Quote
protzlav Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zapraszam na wątek mojej nowej podopiecznej Maggie !!! http://www.dogomania.pl/threads/190220-Gdzie-jesteś-Mój-Ukochany-Ludziu-(wątek-Maggie)?p=15123283#post15123283 Pozdrawiam !!! (D.) Quote
Pipi Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Dziękuję,wszystko dobrze.Jest najedzona,bezpieczna,wolna i szczęśliwa.Tylko już za długo jest z nami.Nikt nie dzwoni,nie pyta nawet :shake:.To jest taka fajna suczka.Jest bardzo aktywna,szaleje cały dzień,prawie wcale nie śpi.Potrzebny jest dom,raczej z podwórkiem i z drugim pieskiem.Kotów nie krzywdzi,ale potrafi przeganiać te,które uciekają.Te,które ją ignorują,zaprasza do zabawy.Kocha wszystkich i wszystko.Tylko dzieci nie cierpi i to jest nie bardzo dobre.Miałam jednych ludzi,którzy zastanawiali się,czy ją wziąć,bo się spodobała,ale mają dwoje dzieci.Wzięli szczeniaka ze schroniska,bardzo podobnego do Żabki.Dzieci są różne,te akurat tak kochają,że szczeniak ucieka i zaczyna gryźć. . . . . Przydałby się dla niej dt,gdzieś bliżej cywilizacji,bo u mnie nie ma ona szans.Tylko trzy pieski poszły ode mnie do adopcji z ogłoszeń.Reszta z dt i hotelików.Nie wiem,co za licho :roll: Quote
kizimizi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 i jak tam Zabcia sie miewa? Tak dawno nikt do tej Panienki ślicznej nei zaglądał .. Quote
Randa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Żabka u Pipi jak ryba w wodzie, energiczna z niej babeczka:lol: Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 no wlasnie, tez zastanawialam sie ostatnio co z Zabka? Quote
Pipi Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Dziękuję, Żabcia miewa się dobrze. Bardzo by chciała do nowego domku, lecz telefon milczy jak zaklęty. Szkoda, bo ktos miałby prawdziwego przyjaciela. Jest trochę bałaganiarą, ale tylko jak zostaje sama / mam na myśli bez człowieka /. Nauczyłam ją, że jak wychodzę na kilka godzin / czasem się zdarzy /, to przywiązuję ją na smycz i wtedy bardzo jest grzeczna i wcale nie protestuje, nawet to lubi chyba, bo grzecznie idzie na posłanko i czeka. Bardzo dobry sposób na niegrzeczne pieski. Po za tym jest najukochańszym piesem na świecie. Jest bardzo aktywna, nie nadaje się do domu w którym musiałaby służyć jako pieseczek kanapowy, bo wtedy bardzo by cierpiała. Musi szaleć, dużo biegać, bawić się. To sunia raczej do domku z ogródkiem, lecz spać - koniecznie w łóżku ;) . Szkoda, że nikt jej nie chce. Pozdrawiamy Was Cioteczki, ja i Żabcia i cała ferajna. Wczoraj przybył do nas "nowy" pieseczek Żulik. Za chwilę pokażę go na wątku " jedno serce . . . ." Quote
Randa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A wątek jamnikowy ma Żabcię na uwadze? Ona jest naprawdę prześliczna, jamnikowata i bardzo żywiołowa Quote
Pipi Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Randa']A wątek jamnikowy ma Żabcię na uwadze? Ona jest naprawdę prześliczna, jamnikowata i bardzo żywiołowa[/QUOTE] Odwiedzam jamniowy wątek, ale ona juz dawno w tyle została i bez odzewu. Może się przypomnimy????? Quote
Recommended Posts