aganela Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 czekam ,własnie czekam :) i mam nadzieję,że dopilnują dziewczyny wszystko ze steryl. i tak dalej...:) Quote
Aleksa. Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Sunia na pewno będzie wysterylizowana... bajk21 sterylizuję i kastruje każdego 'swojego' pod opiecznego. Trzymam kciuki za transport.:) Quote
bajk21. Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Diana już w nowym domku, dzięki Wapiszonowi, która dała namiary na tę Panią i Abrękadabrze, która ją zawiozła za darmo do Garwolina, bardzo Wam dziękuję, jak również chcę podziękować Osi, która zadeklarowała, że ją zawiezie wieczorem, jeśli nie znajdzie się nikt, kto zawiezie ją wcześniej, mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Ja nawet miałam zamiar ją dać do sterylizacji, żeby miała gdzie przejść od Klamczyńskiego, ale przez sunię z Parvo, na razie nie mam przyjęć piesków. Pani, która ją zaadoptowała, powiedziała, że ją wysterylizuje. Pamiętajcie, że sunia ma 7/8 lat, takich psów nikt nie chce adoptować, a Pani chciała starszą sukę dla swojego ojca. Dziękuję również Anageli za Allegro i wszystkim, którzy kibicowali suni. Dzięki, dzięki, dzięki:modla::modla::modla::sweetCyb: Quote
aganela Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Bajeczko tylko przypilnuj by ją wysterylizowali ,by naprawdę miała niebo i nie zaszła przypadkiem w ciążę,poza tym niech się ' małej ' szczęści!:) Quote
wapiszon Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Patrzcie, jaki zbieg okoliczności:crazyeye: Zosia( nowa Pani Diany) zadzwoniła do mnie w niedzielę, że szuka Onki dla swojego taty. Obiecałam,że wieczorem założę wątek na Dogo i owczarku.pl . Ponieważ byłam zajęta Amelką ( psim dzieckiem bez łapki) napisałam tylko do Bajk21 i .... sprawy się potoczyły :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Jeszcze raz dziękuję Zosiu:multi::multi::multi: Quote
beataczl Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 super , super , super , wszystkiego naj w nowym domku Dianka!!!:multi: Quote
Aleksandra:) Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 hurraa!!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Igam Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czy mamy jakieś wieści o Dianie? Jak domeK? Jak aklimatyzacja? Quote
malagos Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To trzeba zmienic tytuł, bo ten nadal przyprawia o dreszcze :) Quote
wujek & ciocia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='malagos']To trzeba zmienic tytuł, bo ten nadal przyprawia o dreszcze :)[/QUOTE] właśnie :) Quote
Niebieska713 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='malagos']To trzeba zmienic tytuł, bo ten nadal przyprawia o dreszcze :)[/QUOTE] To dobrze,ze sunia ma nowy domek.... Quote
paros Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='malagos']To trzeba zmienic tytuł, bo ten nadal przyprawia o dreszcze :)[/QUOTE] Już zmieniony :lol: Quote
Kenny Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 super, że piękność już w DS :) :multi: :multi: :multi: Quote
Kenny Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 zbieramy na leczenie Zulusia: http://www.dogomania.pl/threads/187455-Zulus-chory-pudelek-w-DT-zbieramy-na-leczenie-( Quote
Recommended Posts