Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana już w nowym domku, dzięki Wapiszonowi, która dała namiary na tę Panią i Abrękadabrze, która ją zawiozła za darmo do Garwolina, bardzo Wam dziękuję, jak również chcę podziękować Osi, która zadeklarowała, że ją zawiezie wieczorem, jeśli nie znajdzie się nikt, kto zawiezie ją wcześniej, mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Ja nawet miałam zamiar ją dać do sterylizacji, żeby miała gdzie przejść od Klamczyńskiego, ale przez sunię z Parvo, na razie nie mam przyjęć piesków. Pani, która ją zaadoptowała, powiedziała, że ją wysterylizuje. Pamiętajcie, że sunia ma 7/8 lat, takich psów nikt nie chce adoptować, a Pani chciała starszą sukę dla swojego ojca. Dziękuję również Anageli za Allegro i wszystkim, którzy kibicowali suni. Dzięki, dzięki, dzięki:modla::modla::modla::sweetCyb:

Posted

Patrzcie, jaki zbieg okoliczności:crazyeye: Zosia( nowa Pani Diany) zadzwoniła do mnie w niedzielę, że szuka Onki dla swojego taty. Obiecałam,że wieczorem założę wątek na Dogo i owczarku.pl . Ponieważ byłam zajęta Amelką ( psim dzieckiem bez łapki) napisałam tylko do Bajk21 i .... sprawy się potoczyły :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
Jeszcze raz dziękuję Zosiu:multi::multi::multi: