Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wapiszon napisał(a):
Podesłałam Joli na adres z 1 postu namiar na znajomą, która chce przygarnąć sunie ONKA

Wapiszon dziękuję w imieniu Diany :Rose:
Aganela dziekuję za ogłoszenia :Rose:
Sunia ma 2 allegra, Twoje i moje :evil_lol:

Jola (nick Bajk21) rozmawiała z tą panią i wysłała jej zdjęcia Diany. Pani ma się zastanowić i dać znać. Nie pisałam aby nie zapeszyć, był jeden telefon - dzwonił facet i miał nawet przyjechać ale nie odezwał się :shake: I nikt więcej nie interesował się sunią :-(
Jola mówiła, że udało jej się załatwić hotelik i sponsorowanie opłaty za pobyt suni na tydzień, więc będzie miała jeszcze trochę czasu na szukanie domu. Ale czas szybko płynie..... :shake:

Posted

Klamczyński zgodził się przetrzymać sunię do czwartku, a dzięki Wapiszonowi, Diana ma dom stały w Lublinie, ale jest problem, ponieważ trzeba by było ją dowiezć jutro przynajmniej do Garwolina, a tam przejąłby ją syn nowej właścicielki.
KTO MÓGŁBY DOWIEZĆ DIANĘ JUTRO DO GARWOLINA?

Posted

Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby to bul prawdziwy, dobry dom dla Diany. Piszę tak, bo ostatnio dobre domy też rozstawały sie z przygarniętymi psiakami.
Dziękuję Zosiu :)

Posted

bajk21. napisał(a):
Myślę, że dom jest dobry, ale jeśli nie znajdzie się ktoś chętny do przewiezienia do Garwolina jutro, to nie wiem co będzie z nią dalej.

Ja niestety codziennie od rana do popołudnia w pracy i nie mogę w chwili obecnej wziąć dnia urlopu :( ale gdyby ktoś się znalazł, to dorzuciłabym 50 pln na paliwo.

Posted

Jedyne, co przychodzi mi do głowy w spr. transportu to "papatkiole" - w realu ADAM- oferuje płatny transport, płaci sie od km. Ale "papatkiole" wyjeżdza z Łodzi i trzebaby zapłacić za cała trasę: Łódź-m-ce pobytu Diany-Garwolin-Łódź.

Posted

to moze ci nowi wlasciciele troche pomoga? jak moi rodzice adoptowali sunie z Ostrowa to byla zaplacona cala suma za transport przez nich

Posted

Właśnie dowiedziałam się, że sunia transport będzie miała (dzięki oczywiście ofiarności jednej z Dogomaniaczek :multi: )

tak, oni pokrywają część - z Garwolina do domku, ale do Garwolina prosili o transport. I nie o pieniążki chodziło, lecz czas, bo sunia konkretnie dziś musi być przetransportowana