paros Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 wapiszon napisał(a):Podesłałam Joli na adres z 1 postu namiar na znajomą, która chce przygarnąć sunie ONKA Wapiszon dziękuję w imieniu Diany :Rose: Aganela dziekuję za ogłoszenia :Rose: Sunia ma 2 allegra, Twoje i moje :evil_lol: Jola (nick Bajk21) rozmawiała z tą panią i wysłała jej zdjęcia Diany. Pani ma się zastanowić i dać znać. Nie pisałam aby nie zapeszyć, był jeden telefon - dzwonił facet i miał nawet przyjechać ale nie odezwał się :shake: I nikt więcej nie interesował się sunią :-( Jola mówiła, że udało jej się załatwić hotelik i sponsorowanie opłaty za pobyt suni na tydzień, więc będzie miała jeszcze trochę czasu na szukanie domu. Ale czas szybko płynie..... :shake: Quote
aganela Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 paros tak cześto jest ,że ludzie nawet obiecują a potem cisza.......zresztą pewnie sama dobrze wiesz,bo mniemam,że masz lepsze doświadczenie w adopcjach,na wątku Trymera,dziewczyny chcą go oddać do środkaraczej ;) znalazłam jeszcze takie coś;http://www.dogomania.pl/threads/185772-ON-z-Pułtuska-bezpieczny-bardzo-potrzebne-deklaracje-wpłat/page53 Quote
bajk21. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Klamczyński zgodził się przetrzymać sunię do czwartku, a dzięki Wapiszonowi, Diana ma dom stały w Lublinie, ale jest problem, ponieważ trzeba by było ją dowiezć jutro przynajmniej do Garwolina, a tam przejąłby ją syn nowej właścicielki. KTO MÓGŁBY DOWIEZĆ DIANĘ JUTRO DO GARWOLINA? Quote
Aleksa. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Super:multi::multi::multi::multi:(tfu,tfu) Quote
wapiszon Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby to bul prawdziwy, dobry dom dla Diany. Piszę tak, bo ostatnio dobre domy też rozstawały sie z przygarniętymi psiakami. Dziękuję Zosiu :) Quote
aganela Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 oby to był super domek (tfu,tfu)!!!!! Mam nadzieję,że wysterylizują Diankę,jeśli jeszcze nie była...? Quote
bajk21. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Myślę, że dom jest dobry, ale jeśli nie znajdzie się ktoś chętny do przewiezienia do Garwolina jutro, to nie wiem co będzie z nią dalej. Quote
Aleksandra:) Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 :( ja niestety nie letnia i bez prawka tym bardziej... Quote
Igam Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 bajk21. napisał(a):Myślę, że dom jest dobry, ale jeśli nie znajdzie się ktoś chętny do przewiezienia do Garwolina jutro, to nie wiem co będzie z nią dalej. Ja niestety codziennie od rana do popołudnia w pracy i nie mogę w chwili obecnej wziąć dnia urlopu :( ale gdyby ktoś się znalazł, to dorzuciłabym 50 pln na paliwo. Quote
aganela Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 podnoszę!!! Może ktoś zobaczy i wspomoże !!!:multi::multi: Quote
Ania i Kajber Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jedyne, co przychodzi mi do głowy w spr. transportu to "papatkiole" - w realu ADAM- oferuje płatny transport, płaci sie od km. Ale "papatkiole" wyjeżdza z Łodzi i trzebaby zapłacić za cała trasę: Łódź-m-ce pobytu Diany-Garwolin-Łódź. Quote
IVV Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 to moze ci nowi wlasciciele troche pomoga? jak moi rodzice adoptowali sunie z Ostrowa to byla zaplacona cala suma za transport przez nich Quote
Igam Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Właśnie dowiedziałam się, że sunia transport będzie miała (dzięki oczywiście ofiarności jednej z Dogomaniaczek :multi: ) tak, oni pokrywają część - z Garwolina do domku, ale do Garwolina prosili o transport. I nie o pieniążki chodziło, lecz czas, bo sunia konkretnie dziś musi być przetransportowana Quote
IVV Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 super!!! to kiedy jedzie dziewczyna do domu? a co ze sterylka?????????? Quote
malagos Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To dziś jedzie? ... Czy juz moze w drodze.... Quote
aganela Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 to w takim razie mogę ściągnąć suni allegro ?? skoro jedzie do domku ?:cool3: Quote
Igam Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Poczekaj proszę aż dostaniemy odpowiedź od Bajk21, że wszystko OK Quote
Recommended Posts