paros Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 aganela napisał(a):jak dobrze... jeśli zezwolicie to mogę porobić jej ogłoszenia ! Zrób, dziękuję :lol: Quote
aganela Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 także jutro,czyli w niedz.postaram się sprostać zadaniu,a mam jeszcze pytanko-czy będzie możliwa pomoc w transporcie(do ogłoszeń),ma sterylkę-bo na aukcji chyba nie jest napis...?Oraz czy linki aktywacyjne do ogłoszeń mogę przesłać na meila podanego do adopcji suni? Quote
paros Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='aganela']także jutro,czyli w niedz.postaram się sprostać zadaniu,a mam jeszcze pytanko-czy będzie możliwa pomoc w transporcie(do ogłoszeń),ma sterylkę-bo na aukcji chyba nie jest napis...?Oraz czy linki aktywacyjne do ogłoszeń mogę przesłać na meila podanego do adopcji suni? Nie wiem czy potrafię odpowiedzieć na pytania, wydaje mnie się że jest wysterylizowana ale dzisiaj jest już za późno aby dzwonić do Bajk21. Bajk21 ma ostatnio za dużo spraw na głowie, psiaki w lecznicy.... że dopiero wieczorem siada do komputera i już trudno jej wszystko ogarnąć. Dlatego linki aktywacyjne możesz podać na mnie na gucho@poczta.onet.pl albo do siebie. Quote
bajk21. Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dziewczynki, wróciłam z festynu, jestem zmęczona, bo wczoraj wiozłam maleńką ,sunię w bardzom ciężkim stanie do lecznicy i wróciłam do domu o trzeciej rano dzisiaj, a dzisiaj cały dzień byłam na szantach, ale musiałam tutaj zajrzeć, proszę postarajcie się zainteresować jak najwięcej osób tą sunią, może znajdzie się jakaś pomoc dla niej, może wśród znajomych, może ktoś coś podpowie, bardzo mi zależy, bardzo chcę jej pomóc, ale nie mogę jej do siebie wziąść, bo nie mam gdzie, a ona nie lubi innych psów. Sunia do ludzi jest otwarta, nie była wysterylizowana, bo przebywała tylko na obserwacji. Jak będę miała wolne miejsce w lecznicy to mogę ją wysterylizować, na razie mam w lecznicy trzy psy i nikt już nie przyjmie mi ani jednego. POMÓŻCIE JEJ PROSZĘ. Quote
Aleksandra:) Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jeej :( niestety nie mam jak jej pomóc ;(;( Quote
Ana04 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mało czasu zostało... Naprawdę nikt nie może jej pomóc? :shake: Quote
wapiszon Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Podesłałam Joli na adres z 1 postu namiar na znajomą, która chce przygarnąć sunie ONKA Quote
paros Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 aganela napisał(a):jak dobrze... jeśli zezwolicie to mogę porobić jej ogłoszenia ! Aganela dziekuję za ogłoszenia :Rose: wszystkie linki, które przychodziły aktywowałam Quote
aganela Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Podnoszę!!!!! czy jest jakieś światełko dla suni ? Jutro już 15 ty....;(...... ps.Anashar napisałą by zglosić owczarki na ; http://owczarki.eu/psiaki tam ponoć zagląda więcej osób...tylko ja tam nie mam konta i warto też zalogować ją na http://www.adopcje.org/ (niestety też tam nie jestem zarejestrowana..;() ps.żeby jeszcze pomóc Dianie zrobiłam jej 2 dni temu dodatk.allegro;http://allegro.pl/item1079538715_suka_owczarek_niemiecki_pilnie_dom_zagryza_ja.html tak mi jakoś psina biedna zaległa na sercu...oby coś jej to dało... Quote
Niebieska713 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cholercik,Cioteczki moze jest jakis AWARYJNY Dt w tej okolicy??? Bo co bedzie z sunia??? Quote
Recommended Posts