paros Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [SIZE="3"]Udało się przedłużyć pobyt do wtorku 15-go czerwca i ani dnia dłużej!!! Najpóźniej 15-go czerwca musimy ją zabrać :-( Każdy pies pragnie mieć kogoś bliskiego i swój dom. Ale niektóre psiaki nie mają szczęścia. Pewnego dnia tracą to wszystko tak jak ta suka. Nieznana jest jej przeszłość. Wyrzucono ją na podwarszawskiej wsi. Błąkała się po wsi, przeganiana i szczuta aż trafiła na kwarantannę do podwarszawskiej lecznicy, którą musi opuścić 12-go czerwca. Nie możemy zabrać jej do przytuliska, bo nie lubi zwierząt. Do ludzi otwarta, kocha ludzi ale do zwierząt jest ostra. Nie mamy osobnego kojca, a jeżeli nie zostanie zabrana 12-go czerwca to trafi do Wołomina albo do jakiegoś schroniska. :cry: Ponieważ nie nadaje się do kojca z innymi psiakami grozi jej ……… :-(:-( Suczka Onka jest już starszą sunią, woli towarzystwo ludzi niż zwierząt i nie lubi być więziona. Na pewno jest świetnym opiekunem. Doskonale spełniała by się w roli psa stróżującego. Nie lubi zamknięcia. [SIZE="3"]Pilnie szukamy dla niej nowego domu albo tymczasu. To dla Diany sprawa życia lub ...... POMÓŻ!!!:modla::modla::modla::modla: Kontakt: tel. 501 980 665 mail: jolantaboczkowska@wp.pl Quote
Aleksandra:) Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 już jestem u Dianeczki ; P ma ona już jakieś ogłoszenia ?? Quote
Niebieska713 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A tak mniej wiecej ile sunia ma lat..? Nie lubi zamkniecia,to czyli domek z kojcem odpada.tak? Quote
paros Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Niebieska713']A tak mniej wiecej ile sunia ma lat..? Nie lubi zamkniecia,to czyli domek z kojcem odpada.tak? Sunia jest starsza, trudno powiedzieć, około 4-5 lat. Kojec może być tylko musi być w nim sama i kojec musi mieć zadaszenie aby nie wyszła. Niewiele o niej wiemy :-( Założyłam jej wątek na Forum Owczarki http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16155&PN=1 [quote name='Aleksandra:)']już jestem u Dianeczki ; P ma ona już jakieś ogłoszenia ?? Zrobiłam jej trochę ogłoszeń w necie i allegro ale cisza :-( Można jej robić ogłoszenia im więcej tym lepiej, bo Diana nie ma czasu :cry: Quote
paros Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Link do allegro Diany, skąd można wziąć tekst :lol: Diana owczarek .... Quote
paros Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Aleksandra95']na gumtree ma? Ma ale z innym tytułem można zrobić :lol: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Diana-owczarek-wyrzucona-jak-smiec-W0QQAdIdZ209872535 Quote
Aleksa. Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SUKA-OWCZARKA-NIEMIECKIEGO-SZUKA-PILNIE-DOMU-INACZEJ-SCHRON-W0QQAdIdZ210684595 chociaż gumtree zrobiłam... Quote
paros Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Zoja odpowiedziała na ogłoszenie, gdzie szukano psa stróżującego, wysłała zdjęcia ale nie otrzymała odpowiedzi. Diana ma strasznie mało czasu ........ Quote
sloneczko76 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 cholercia,strasznie malutko czasu,pokaz sie sliczna na gorze. Quote
Niebieska713 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Czy nikt w okolicy nie moze suni pomoc i ja przygarnac..?:shake: Sunia tak ladnie prosi o schronienie...:placz: Quote
BasiaD Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wracaj Niuniu na poczatek prosić cioteczki o pomoc! Quote
paros Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Beatacz dziękuję za linki :lol: zrobiłam tam ogłoszenia i czekamy na cud... :modla::modla::modla::modla: Quote
beataczl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 to ide zajrzec...;) prosze podpiszcie petycje: Petycja EUROPARLAMENT http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Quote
aganela Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jak Diana ma ok.4-5 lat to nie jest przecież dużo.....i starsze psy znajdują dom.. warto napisać to na allegro,bo ludzi może odstraszać przymiotnik ' starsza'...dla niektórych starsza wydaje się 7-8 lat,a dla niektórych starszy pies to 11-12... Mam jamniczkę która dobiła właśnie 10 lat i wcale nie jest starsza...dalej jest zakręcona... Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 aganela napisał(a):jak Diana ma ok.4-5 lat to nie jest przecież dużo..... warto napisać to na allegro,bo ludzi może odstraszać przymiotnik ' starsza'...dla niektórych starsza wydaje się 7-8 lat,a dla niektórych starszy pies to 11-12... Man jamniczkę która dobiła właśnie 10 lat i wcale nie jest starsza...dalej jest zakręcona... tez tak sadzę... dla mnie osobiscie starsza to tez od 11 - 12 lat Quote
paros Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Udało się przedłużyć pobyt do wtorku 15-go czerwca i ani dnia dłużej!!! Najpóźniej 15-go czerwca musimy ją zabrać :-( Poprawiłam allegro i podałam wiek 4-5 lat. Beataczl poprawiłam też ogłoszenie i przenisłam do innego działu Quote
aganela Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jak dobrze... jeśli zezwolicie to mogę porobić jej ogłoszenia ! Quote
Recommended Posts