Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]Udało się przedłużyć pobyt do wtorku 15-go czerwca i ani dnia dłużej!!! Najpóźniej 15-go czerwca musimy ją zabrać :-(

Każdy pies pragnie mieć kogoś bliskiego i swój dom. Ale niektóre psiaki nie mają szczęścia. Pewnego dnia tracą to wszystko tak jak ta suka. Nieznana jest jej przeszłość. Wyrzucono ją na podwarszawskiej wsi. Błąkała się po wsi, przeganiana i szczuta aż trafiła na kwarantannę do podwarszawskiej lecznicy, którą musi opuścić 12-go czerwca.
Nie możemy zabrać jej do przytuliska, bo nie lubi zwierząt. Do ludzi otwarta, kocha ludzi ale do zwierząt jest ostra. Nie mamy osobnego kojca, a jeżeli nie zostanie zabrana 12-go czerwca to trafi do Wołomina albo do jakiegoś schroniska. :cry: Ponieważ nie nadaje się do kojca z innymi psiakami grozi jej ……… :-(:-(
Suczka Onka jest już starszą sunią, woli towarzystwo ludzi niż zwierząt i nie lubi być więziona. Na pewno jest świetnym opiekunem. Doskonale spełniała by się w roli psa stróżującego. Nie lubi zamknięcia.
[SIZE="3"]Pilnie szukamy dla niej nowego domu albo tymczasu. To dla Diany sprawa życia lub ...... POMÓŻ!!!:modla::modla::modla::modla:
Kontakt:
tel. 501 980 665
mail: jolantaboczkowska@wp.pl

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niebieska713']A tak mniej wiecej ile sunia ma lat..? Nie lubi zamkniecia,to czyli domek z kojcem odpada.tak?

Sunia jest starsza, trudno powiedzieć, około 4-5 lat. Kojec może być tylko musi być w nim sama i kojec musi mieć zadaszenie aby nie wyszła. Niewiele o niej wiemy :-(

Założyłam jej wątek na Forum Owczarki http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16155&PN=1

[quote name='Aleksandra:)']już jestem u Dianeczki ; P
ma ona już jakieś ogłoszenia ??

Zrobiłam jej trochę ogłoszeń w necie i allegro ale cisza :-(
Można jej robić ogłoszenia im więcej tym lepiej, bo Diana nie ma czasu :cry:

Posted

Zoja odpowiedziała na ogłoszenie, gdzie szukano psa stróżującego, wysłała zdjęcia ale nie otrzymała odpowiedzi.
Diana ma strasznie mało czasu ........

Posted

jak Diana ma ok.4-5 lat to nie jest przecież dużo.....i starsze psy znajdują dom.. warto napisać to na allegro,bo ludzi może odstraszać przymiotnik ' starsza'...dla niektórych starsza wydaje się 7-8 lat,a dla niektórych starszy pies to 11-12...
Mam jamniczkę która dobiła właśnie 10 lat i wcale nie jest starsza...dalej jest zakręcona...

Posted

aganela napisał(a):
jak Diana ma ok.4-5 lat to nie jest przecież dużo..... warto napisać to na allegro,bo ludzi może odstraszać przymiotnik ' starsza'...dla niektórych starsza wydaje się 7-8 lat,a dla niektórych starszy pies to 11-12...
Man jamniczkę która dobiła właśnie 10 lat i wcale nie jest starsza...dalej jest zakręcona...

tez tak sadzę... dla mnie osobiscie starsza to tez od 11 - 12 lat

Posted

Udało się przedłużyć pobyt do wtorku 15-go czerwca i ani dnia dłużej!!! Najpóźniej 15-go czerwca musimy ją zabrać :-(

Poprawiłam allegro i podałam wiek 4-5 lat.

Beataczl poprawiłam też ogłoszenie i przenisłam do innego działu