Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ms_arwi napisał(a):
a i uaktualnilam post rozliczeniowy - mam nadzieje, ze teraz jest juz wszystko :)

jeśli tak mówisz :roll:

pamiętaj następnym razem krzyczeć głośno o pomoc ;)

a jak będziesz miała jakieś wieści ze spotkania dawaj znać :p
qrcze ... czy to na pewno on ... czy ich pozna ... ale historia ... oby miała swój szczęśliwy koniec

Posted

ms_arwi napisał(a):
a i uaktualnilam post rozliczeniowy - mam nadzieje, ze teraz jest juz wszystko :)

baster i lusi napisał(a):
to czekamy na wiadomosci z spotkania Pręguska z panią.

witam
jutro jedziemy po niego na 100%
kawal drogi nas czeka ale to niewazne bo enzo zadlugo czekal
napewno dam znac jak nam poszlo modle sie tylko zeby nas poznal ale mysle ze bedzie dobrze

Posted

fioneczka napisał(a):
jeśli tak mówisz :roll:

pamiętaj następnym razem krzyczeć głośno o pomoc ;)

a jak będziesz miała jakieś wieści ze spotkania dawaj znać :p
qrcze ... czy to na pewno on ... czy ich pozna ... ale historia ... oby miała swój szczęśliwy koniec

Nie lubie krzyczec ;) Zreszta, jak tu prosic o pomoc kiedy tyle psiakow jej potrzebuje dookola... A skoro zawsze na przelew za hotel sie znajdowalo, to i krzyczec nie bylo trzeba ;)
Sama jestem ciekawa, czy Panstwa pozna Pregusek :D

Posted

zalogowała się na forum właścicielka Pręgusa
i nie wiem dlaczego nie może napisać postu - jej posty się nie wyświetlają ... wiecie o co chodzi bo ja zgoopłam

ale ja goopek jestem :oops: ... byłam wczoraj taka podekscytowana ze Pręguska odnaleźli właściciele że nawet nie zauważyłam że to właśnie Dorotka napisała post i wstawiła zdjęcia a nie Natalia ... chyba powinnam zwolnić tempo życia i czytania :roll:

Posted

fioneczka napisał(a):
zalogowała się na forum właścicielka Pręgusa
i nie wiem dlaczego nie może napisać postu - jej posty się nie wyświetlają ... wiecie o co chodzi bo ja zgoopłam

witam
jutro wieki dzien

Posted

dostałam wczoraj na maila zdjęcia Pręgusa/Enzo bo Dorota nie mogła zamieścić postu

wrzucam kilka z czasu kiedy był małym szczylkiem i trochę starszy i z niepełnosprawną córcią Dorotki ... widać że był szczęśliwy ... oby był znowu

Posted

Boze mój tak się cieszę:multi: czy można wiedziec co jest córeczce bo widzę inhalator.Tyle tam nieszczęścia:placz: a tyle miłości.dziewczyny może byśmy im jakoś pomogły?Aż mi się łezka w oku zakręciła.My tu jakos wszystkie po przejściach i dlatego tak się cieszymy gdy psiak ma tyle miłosci.:loveu:bo my też bardzo kochamy psy.

Posted

Alicja napisał(a):
:multi: tak bardzo się cieszę
jesteście wspaniali , widać tutaj prawdziwą miłość ludzi do psiaka :loveu:

tak byśmy chcieli by wszystkie psiaki miały takie domki.Natalia ty to masz szczęście to już drugi psiak którego odnależli własciciele,ale o tamtej pani szkoda gadac nie to co CI.

Posted

baster i lusi napisał(a):
tak byśmy chcieli by wszystkie psiaki miały takie domki.Natalia ty to masz szczęście to już drugi psiak którego odnależli własciciele,ale o tamtej pani szkoda gadac nie to co CI.

To prawda, ze to juz drugi psiak, ktorego wlasciciele sie odnalezli, szkoda, ze tamci nie mieli takiego serca jak Panstwo Enzo. Chcialoby sie zeby wszystkie historie konczyly sie tak dobrze :)

Posted

ms_arwi napisał(a):
To prawda, ze to juz drugi psiak, ktorego wlasciciele sie odnalezli, szkoda, ze tamci nie mieli takiego serca jak Panstwo Enzo. Chcialoby sie zeby wszystkie historie konczyly sie tak dobrze :)

zawsze powtarzam nie ważne złote klamki -ważne jest duże serducho.

Posted

agaga21 napisał(a):
może zrzuta na kastrację? mam nadzieję, że starzy-nowi właściciele nie będa się sprzeciwiać.

o tym samym pomyślałam

ja póki co swojej deklaracji nie wycofuję ... myślę ze się przyda

Posted

Natalia trzeba wyjaśnić sprawę szczepień Pręgusa ... jeśli rozmawiałaś z Dorotą to wiesz że u Marka nie było książeczki ani zadnego świadectwa szczepień, że tak powiem ;) zabrali gołego psa ;)

[quote name='ms_arwi']Tak, jutro o 7 rano Pregusek wyrusza po swoje nowe zycie razem z Ania i Sebastianem. Wlasnie dzwonili ze schroniska, ze szykuja mu juz wyprawke kazdego pozadnego psa w postaci ksiazeczki zdrowia i swiadectwa szczepienia, ktore pojada razem z Pregusem :)
Preguska wyadoptuje na siebie, bo jako ze opuszcza on schronisko nie moze widniec w papierach jako pies przebywajacy na miejscu.

więc nie dowieźli czy u Marka zaginęło ?

mam nadzieję że Dorota znajdzie na tyle siły żeby się dziś jeszcze tu odezwać