agnieszka32 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Skoro wiedzieliście, że pies trafił do schroniska, to nie rozumiem, dlaczego nie pojechaliście po niego do schronu, tylko dzwoniliście do byłej właścicielki? Quote
chita Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 szok... kontaktowaliscie sie z ms arwi, to ona prowadzi jego adopcje? Quote
agaga21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 pisałam jej na gg ale jest niedostępna. zadzwonię do niej... Quote
dorota33 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 kochani bardzo sie cieszymy ze on zyje jak pisze to mi lzy sie cisna ale prosze nieosadzajcie nas bo naprawde niemielismy wyboru jesli ma ktos num tel do tej pani co prowadzi jego adopcje to bardzo prosze o podanie ,szukalismy go na stronach schronisk i nigdzie niebylo a na ta strone trafilismy przypadkowo bo enzo jest rasy dogo canario a nie amstafem moze dlatego niemoglismy trafic az do dzis moze wiecie panstwo gdzie on sie teraz znajduje chociaz miasto bo my jestesmy z ostrowa wkp na dowod ze nieklami dodaje to zdjecie enza i mojej niepelnosprawnej corci on ja bardzo ale naprawde bardzo kochal zdjecie zaraz dodam Quote
dorota33 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 http://img153.imageshack.us/img153/1420/p2908091311.jpg Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 jestem... i jestem w szoku... ale mysle, ze jesli rodzina chce odzyskac Preguska/Enza... Quote
agnieszka32 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Moim zdaniem to duża szansa dla tego psa - trzeba tylko wszystko spokojnie wyjaśnić ;) Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 pani jutro juz chcialaby pojechac do Marka po Preguska :) Quote
baster i lusi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 oby to był on i znalazł się wreszcie w domu Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 baster i lusi napisał(a):oby to był on i znalazł się wreszcie w domu to na pewno on :) pozostaje trzymac kciuki za powrot do domu! Quote
agnieszka32 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 To jest nie do wiary... Jak dawno państwo oddali psa? Ile czasu on był w schronisku? Trzymam kciuki :) Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 agnieszka32 napisał(a):To jest nie do wiary... Jak dawno państwo oddali psa? Ile czasu on był w schronisku? Trzymam kciuki :) Rok temu jakos. Pani mowila zdaje sie o wrzesniu. A w schronisku nie pamietam juz jak dlugo. Moze kiedys wspominalam na watku. Quote
dorota33 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 szukalismy go pod rasa dogo canario bo takiej jest rasy to jest naprawde niesamowite Quote
baster i lusi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ms_arwi napisał(a):Rok temu jakos. Pani mowila zdaje sie o wrzesniu. A w schronisku nie pamietam juz jak dlugo. Moze kiedys wspominalam na watku. przeczytałam i już wszystko wiem,nie ma minusu.:lol: Quote
fioneczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no właśnie, dopiero po poście Grazynki zerknęłam w pierwszy post dlaczego nic nie pisałaś ze jest taki problem z finansami? ciężko teraz będzie taką kasę "odrobić" ale może jakoś się postaramy ... cholewka no Quote
agaga21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 natalia, czemu nic nie pisałaś? kurcze, ale się dług zrobił... Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 agaga21 napisał(a):natalia, czemu nic nie pisałaś? kurcze, ale się dług zrobił... Zaden dlug... Hotel oplacony byl zawsze, nie martwcie sie tym. Uznajmy, ze dolozylam reszte. Quote
dorota33 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 eniek to bardzo kochany wesoly piesek, zawsze lubial sie bawic i zaczepial jak sie nudzil .dlaczego zdecydowalismy sie na taka rase powodow bylo wiele ale najwazniejszym byl to ze wyczytalismy ze nadaja sie do dogoterapi .jak sie okazalo eniek to bardzo opiekunczy pies kochal nasze dzieci a zwlaszcza martynek nasza niepelnosprawna coreczke ,zreszta ona bardzo lubiala z nim kontakt. enzo pozwalal sie tulic do niego zreszta powiem ze nawet uwielbial .teraz powiem o jego wybrykach nie mozna powiedziec ze nie lubial ale ciekawily go bardzo nakrycia glowy staral sie za wzelka cene sciagac je z glow :) ,jego druga ulubiona zabawa bylo szczypaniepo tylkach:) zawsze jak zona szla do kuchni podlatywal i chaps za tyleka czym wiecej piszczalato tym bardziej mu sie podobalo .ja jestem na ozku i jak wracalem z dworu to zawsze wlazil mi na kolana i obsciskiwal mnie .ja uwazam ze byl dla mnie i dla starszej corki poslusznym psiakiem sluchal sie ,potrafil podawal lapke i prosci ,a jak czasem z nim sie droczylem i mowilem ze ma ladnie poprosic to siadal jak posag na tylku i machal lapkami .psow obcych nie lubial ale moze to dlatego ze jak mial 6 miesiecy zostal zaatakowany przez dobermana i labladora nieodpowiedzialie spuszczonego ze smyczy .dom i podworko to bylo jego terytorium i nie tolerowal obcych .dlugo przezywalismy nasz niefortunna jak sie okazalo w skutkach decyzje . pani ktora go od nas wziela okazalasie bardzo nieodpowiedzialna osoba . domyslamy sie ze poprostu go wypuscila , bo w przeciwnym wypadku dalej by nosl imie enzo .szukalismy po schroniskach w poznaniu i swarzedzu ale nie bylo go w psach do adopcji ,szukalismy tez na stronach z molosami do adopcji .przez zwykly przypadek wczoraj znalezlismy go . cieszymy sie bardzo ze jest , powiem szczerze ze nie myslelismy ze jeszcze onim kiedys uslyszymy i zobaczymy .to jest psiakktory naprawde zasluguje na milosc dzieki wam piesek ma szanse na lepszy dom . dziekujemy wam wszystkim serdecznie .oby wiecej takich szczesciarzy bylo pozdrawiam i dziekuje za wszystko Quote
fioneczka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 jakieś wieści czy pani dotarła do Pręgusa ? Quote
baster i lusi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 fioneczka napisał(a):jakieś wieści czy pani dotarła do Pręgusa ? pani jutro jedzie po Pręgusa. Quote
fioneczka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 baster i lusi napisał(a):pani jutro jedzie po Pręgusa. aaaaaaaaaa :splat: a mi się zdawało że dziś Quote
ms_arwi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 fioneczka napisał(a):aaaaaaaaaa :splat: a mi się zdawało że dziś a bo miala dzis :) dzwonila jednak, ze umowila sie z Markiem na jutro i o 8 jakos planuja wyjechac do Bogatyni. Pani bedzie dzwonic na pewno jak zajada :) Quote
baster i lusi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ms_arwi napisał(a):a bo miala dzis :) dzwonila jednak, ze umowila sie z Markiem na jutro i o 8 jakos planuja wyjechac do Bogatyni. Pani bedzie dzwonic na pewno jak zajada :) to czekamy na wiadomosci z spotkania Pręguska z panią. Quote
Recommended Posts