Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
ja dopiero dzis zrobiłam przelew.

witam was
slicznie dziekujem za pomoc w sfinansowaniu kastracji u enza jest wszystko w dobrze zadomowil sie na calego dzieli luzko z mezem oczywiscie to maz ma problem zeby sie w nim polozyc a nie enzo jest naprawde kochany wpuszcza do domu pielegniarki co przyjezdzaja do naszej corci no ale na dworze to on jest panem i wladca calego parku mysle ze choc troche mu to przejdzie po tej kastracji. z weterynarzem umowilam sie w ten sposob ze dzis dzwonie a jutro jest zabieg takze niema problemu

Posted

ms_arwi napisał(a):
Czy Pani Dorota moglaby powiedziec jak wyglada sprawa z kastracja Enzo w tej chwili? My mamy 115 zl...

witam
znalazlam jeszcze tanszego wetka on kasuje od 150 do 180 ale ,ze nie trzeba bedzie nic wiecej robic
powiem tak
ja niestety zyje tylko z opieki to jest to co placa na dzieci niepelnosprawne z rodzinnym drugiej corci dostaje niewiele ,maz ma rente najnizsza za wyjazd po enzusia placimy jeszcze do dzis bo dalam pierscionek do lombardu ale najwazniejsze ze on wrocil do domu jesli tylko bede mogla to napewno go wykastruje ale to napewno zalezy od sytuacji finansowej prosze nas zrozumiec ...... eniek jest tak kochany ze dla niego wszystko zrobimy co dobre ale ........no finanse

Posted

Pani Doroto, czy moze mi Pani przeslac na prywatnym swoj numer konta z danymi do przelewu? :) Mysle, ze szybko uzbieramy potrzebna sume i jeszcze w tym tygodniu pieniazki znajda sie u pani na koncie.

Posted

Dzis doszly wplaty od:
baster i lusi 20
Ania wolontariuszka ze schroniska 50
Gocha T 30

Zatem mamy na kastracje [B]215 zł :loveu:[/B], co w zupelnosci powinno pokryc koszt zabiegu Pręguska - mysle, ze moge calosc przelac pani Dorocie na konto - to co zostanie, zostanie pani Dorocie na ewentualne lekarstwa dla Pręguska po zabiegu albo na karme... Zgadzacie sie ze mna?

Posted

[quote name='ms_arwi']Dzis doszly wplaty od:
baster i lusi 20
Ania wolontariuszka ze schroniska 50
Gocha T 30

Zatem mamy na kastracje [B]215 zł :loveu:[/B], co w zupelnosci powinno pokryc koszt zabiegu Pręguska - mysle, ze moge calosc przelac pani Dorocie na konto - to co zostanie, zostanie pani Dorocie na ewentualne lekarstwa dla Pręguska po zabiegu albo na karme... Zgadzacie sie ze mna?[/QUOTE]
ja jestem na tak