baster i lusi Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 GochaT napisał(a):A jesli chodzi o kastracje to pieniążek jak najbardziej poleci tylko nie wiem czy mogę wpłacić na to samo konto co zawsze???????? ja wpłacałam na konto to co zawsze Quote
ms_arwi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Wszystkie pieniazki przelane na moje konto przez Was pojda na kastracje Enzo - pisalam to juz chyba, ale napisze jeszcze raz na wszelki wypadek. Quote
dorota33 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 agaga21 napisał(a):ja dopiero dzis zrobiłam przelew. witam was slicznie dziekujem za pomoc w sfinansowaniu kastracji u enza jest wszystko w dobrze zadomowil sie na calego dzieli luzko z mezem oczywiscie to maz ma problem zeby sie w nim polozyc a nie enzo jest naprawde kochany wpuszcza do domu pielegniarki co przyjezdzaja do naszej corci no ale na dworze to on jest panem i wladca calego parku mysle ze choc troche mu to przejdzie po tej kastracji. z weterynarzem umowilam sie w ten sposob ze dzis dzwonie a jutro jest zabieg takze niema problemu Quote
ms_arwi Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Na kastracje Pręguska mamy 100 zł :) Quote
baster i lusi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ms_arwi napisał(a):Na kastracje Pręguska mamy 100 zł :) troche mało ale dobre i to Quote
ms_arwi Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 baster i lusi napisał(a):troche mało ale dobre i to poki co tyle, moze uzbiera sie wiecej :) Quote
fioneczka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 dziewczyny wycofały swoje deklaracje z chwilą pójścia Enzo do domu? (tak zazwyczaj jest) ale tu sytuacja jest "inna" pytałaś może na PW :oops: Quote
baster i lusi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 fioneczka napisał(a):dziewczyny wycofały swoje deklaracje z chwilą pójścia Enzo do domu? (tak zazwyczaj jest) ale tu sytuacja jest "inna" pytałaś może na PW :oops: ja wpłaciłam deklaracje za listopad Quote
chita Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ja moja podtrzymalam;) dzis robie przelew. Quote
GochaT Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ja wyślę swoja deklaracje i coś dodatkowo na kastrację ale powiedzcie dziewczyny skoro on jest juz w domu to na co pójdą kolejne deklaracje??? Quote
fioneczka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 na dzień dzisiejszy chodziło o pomoc w kastracji Pręgusa ... moja deklaracja na listopad poszła na konto kastracji a od przyszłego miesiąca inny psiak ją dostanie Quote
baster i lusi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 fioneczka napisał(a):na dzień dzisiejszy chodziło o pomoc w kastracji Pręgusa ... moja deklaracja na listopad poszła na konto kastracji a od przyszłego miesiąca inny psiak ją dostanie tak moją dostał Quatro Quote
GochaT Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No to mogę na przykład swoja deklaracje ofiarować Czesiowi czy ktoś decyduje , który pies potrzebuje najbardziej kaski(bo się zamotałam)? Quote
baster i lusi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 GochaT napisał(a):No to mogę na przykład swoja deklaracje ofiarować Czesiowi czy ktoś decyduje , który pies potrzebuje najbardziej kaski(bo się zamotałam)? czesiowi akuratnie brakuje stałych byłoby mi miło Quote
ms_arwi Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Doszla deklaracja chity - mamy 115 zl na kastracje Preguska. Quote
baster i lusi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='GochaT']No to mogę na przykład swoja deklaracje ofiarować Czesiowi czy ktoś decyduje , który pies potrzebuje najbardziej kaski(bo się zamotałam)? Czesio ma zebrane całośc deklaracji na hotel ,ale ten psiak ma mało Amstaff uratowany przed igłą, brakuje pieniędzy na utrzymanie Bruna w hotelu. Pomocy Quote
Czaruś Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Baster i lusi dziękuje..... Czy ktoś wspomoże Bruna deklaracjami?? Brakuje nam 200 zł :( To wątek: http://www.dogomania.pl/threads/186501-Amstaff-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85-brakuje-pieni%C4%99dzy-na-utrzymanie-Bruna-w-hotelu.-Pomocy Quote
ms_arwi Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Czy Pani Dorota moglaby powiedziec jak wyglada sprawa z kastracja Enzo w tej chwili? My mamy 115 zl... Quote
dorota33 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ms_arwi napisał(a):Czy Pani Dorota moglaby powiedziec jak wyglada sprawa z kastracja Enzo w tej chwili? My mamy 115 zl... witam znalazlam jeszcze tanszego wetka on kasuje od 150 do 180 ale ,ze nie trzeba bedzie nic wiecej robic powiem tak ja niestety zyje tylko z opieki to jest to co placa na dzieci niepelnosprawne z rodzinnym drugiej corci dostaje niewiele ,maz ma rente najnizsza za wyjazd po enzusia placimy jeszcze do dzis bo dalam pierscionek do lombardu ale najwazniejsze ze on wrocil do domu jesli tylko bede mogla to napewno go wykastruje ale to napewno zalezy od sytuacji finansowej prosze nas zrozumiec ...... eniek jest tak kochany ze dla niego wszystko zrobimy co dobre ale ........no finanse Quote
baster i lusi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 cioteczki dorzucmy jeszcze po dyszce edit.przelałam 20 zł Quote
GochaT Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dobra to ja przelewam 30 na jego kastrację i mam pytanko czy dziewczyny z dogo zaglądają do niego??? Quote
ms_arwi Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Pani Doroto, czy moze mi Pani przeslac na prywatnym swoj numer konta z danymi do przelewu? :) Mysle, ze szybko uzbieramy potrzebna sume i jeszcze w tym tygodniu pieniazki znajda sie u pani na koncie. Quote
ms_arwi Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Dzis doszly wplaty od: baster i lusi 20 Ania wolontariuszka ze schroniska 50 Gocha T 30 Zatem mamy na kastracje [B]215 zł :loveu:[/B], co w zupelnosci powinno pokryc koszt zabiegu Pręguska - mysle, ze moge calosc przelac pani Dorocie na konto - to co zostanie, zostanie pani Dorocie na ewentualne lekarstwa dla Pręguska po zabiegu albo na karme... Zgadzacie sie ze mna? Quote
baster i lusi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='ms_arwi']Dzis doszly wplaty od: baster i lusi 20 Ania wolontariuszka ze schroniska 50 Gocha T 30 Zatem mamy na kastracje [B]215 zł :loveu:[/B], co w zupelnosci powinno pokryc koszt zabiegu Pręguska - mysle, ze moge calosc przelac pani Dorocie na konto - to co zostanie, zostanie pani Dorocie na ewentualne lekarstwa dla Pręguska po zabiegu albo na karme... Zgadzacie sie ze mna?[/QUOTE] ja jestem na tak Quote
Recommended Posts