ania z poznania Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 http://img62.imageshack.us/img62/6366/img7352r.jpg Ale numer, Pręgus spacyfikowany :crazyeye::crazyeye:????? http://img708.imageshack.us/img708/7734/img7427x.jpg Tego właśnie potrzebował! Quote
agaga21 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 jak ja lubię takie duże psy! umaszczenie ma cudowne! jest w moim typie:loveu: Quote
ms_arwi Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Przeslalam fotki do schroniska, zeby sobie obejrzeli obowiazkowo ;) i zobaczyli, ze warto bylo :) agaga21 napisał(a):jak ja lubię takie duże psy! umaszczenie ma cudowne! jest w moim typie:loveu: nie ma to jak duzy facet, no nie? :cool3: Quote
ania z poznania Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 agaga21 napisał(a):jak ja lubię takie duże psy! umaszczenie ma cudowne! jest w moim typie:loveu: No i takiego jeszcze nie masz :razz:?? Quote
agaga21 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 jak sie zaprzyjaźni z baronkiem to biorę obydwa ;) Quote
ania z poznania Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 O, tak, myślę, że są już z Baronem i Dixonem bardzo zaprzyjaźnieni................ :diabloti: Quote
fioneczka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 jest przepiękny ... i szczęśliwy tak mi się wydaje Quote
GochaT Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pysk się śmieje to widać , bardzo się cieszę,że mój skromny wkład w szczęście pręgusa tak szybko przyniósł efekty . w takich momentach odzyskuję wiarę w sens tego co się dzieje na dogo Quote
ms_arwi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Melduje, ze doszly wplaty od GochyT, agnieszki32 i fioneczki :) Quote
chita Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 poszlo moje 30zl na pregusa...przepraszam ze dopiero teraz ale mi wylecialo calkowicie:oops: sa jakies nowe wiesci o psiaku, jakies postepy:cool3:? Quote
ms_arwi Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 nic nie wiem nowego, ale napisze maila do Marka z zapytaniem :) Quote
fioneczka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 no to zaczekamy na jakieś nowiny zerknęłam na rozliczenie w pierwszym poście i chyba gdzieś Ci umknął jeden przelew ode mnie bo do tej pory poszły cztery wszystkie są z dopiskiem dla Korby więc łatwo będzie je zlokalizować ;) ... nie zmieniłam na Pręgusa bo ciągle zapominam :oops: Quote
ms_arwi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 fioneczka napisał(a):no to zaczekamy na jakieś nowiny zerknęłam na rozliczenie w pierwszym poście i chyba gdzieś Ci umknął jeden przelew ode mnie bo do tej pory poszły cztery wszystkie są z dopiskiem dla Korby więc łatwo będzie je zlokalizować ;) ... nie zmieniłam na Pręgusa bo ciągle zapominam :oops: Sprawdze to, powinno byc bez problemu lokalizowalne ;) Faktycznie, juz poprawilam. Przepraszam za pomylke. Quote
ms_arwi Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 kiang napisał(a):staford baster wrocil znowu :):(: naprawde? co bylo tym razem powodem...? Quote
ms_arwi Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 mail od Marka: "[FONT="]Witam, Pręgusek jest na dobrej drodze do adopcji, u nas nie mamy z nim żadnego problemu, wręcz przeciwnie dostarcza nam dużo miłości i radości. [/FONT] Quote
baster i lusi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ms_arwi napisał(a):mail od Marka: "[FONT="]Witam, Pręgusek jest na dobrej drodze do adopcji, u nas nie mamy z nim żadnego problemu, wręcz przeciwnie dostarcza nam dużo miłości i radości. [/FONT] Tak się cieszę,kochany Pręgusku. Quote
ms_arwi Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Oj, ja tez sie strasznie ciesze Grazynko :) Tak sie balam ze Pregusek da Markowi popalic... albo nawet jak Marek sobie z nim poradzi, to i tak podzieli los Baronka... tymczasem wszystko wydaje sie byc na dobrej drodze :) Quote
agaga21 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ms_arwi napisał(a):mail od Marka: "[FONT="]Witam, Pręgusek jest na dobrej drodze do adopcji, u nas nie mamy z nim żadnego problemu, wręcz przeciwnie dostarcza nam dużo miłości i radości. [/FONT] ooo! a jakieś szczegóły? Quote
ms_arwi Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Poki co nie znam szczegolow, Marek napisal tylko tyle. Ale mnie to i tak napawa optymizmem :) Zapytam nad czym jeszcze pracuja z Preguskiem :) Quote
baster i lusi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 moja deklaracja poszła,co u pręguska Quote
dorota33 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 po bardzo dlugich poszukiwaniach wreszcie znalazla sie nasza zguba.w skrucie postaram sie opowiedziec historie enza bo na 100 % to jest nasz pies.enzo byl z nami rok czasu ale zdrowie naszej corki sie pogorszylo i musiala miec tracheostomie ,co wiazalo sie z czestymi odwiedzinami lekarzy i wizytami w szpitalu.postanowilismy ze najlepiej bezie jak oddamy go w dobre rece ,znalazla sie pani z poznania ktora chciala enza .wydawalo si po licznych rozmowach telefonicznych i meilach ze to bedzie dobra osoba dla naszego kochanego psa. z ciezkim sercem i ze lzami w oczach pozegnalismy na dworcu pieska .codziennie dzwonilismy pytajac sie o samopoczucie naszego pieska .ktoregos dnia pani powiedziala ze pies rzucil sie na innego psa i ze straz miejska zabrala jej psa do schroniska .chcielismy pojechac po niego ale niestety pani przestala odbierac nasze telefony a po kilku dniach telefon calkiem umilkl. dlugo szukalismy w internecie enza ale niestety nie znalezlismy .moze przez nasze male doswiadczenie z internetem.a teraz nagle udalo sie go znalesc .tu sa zdiecia pieska jesli jest jeszcze jakakolwiek szansa aby enzo wrocil do nas to zrobimy wszystko co w naszej mocy aby go odzyskac prosze o kontakt tel 793177030 lub meila amstaf@autograf.pl Quote
Recommended Posts