Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeslalam fotki do schroniska, zeby sobie obejrzeli obowiazkowo ;) i zobaczyli, ze warto bylo :)

agaga21 napisał(a):
jak ja lubię takie duże psy! umaszczenie ma cudowne! jest w moim typie:loveu:

nie ma to jak duzy facet, no nie? :cool3:

Posted

Pysk się śmieje to widać , bardzo się cieszę,że mój skromny wkład w szczęście pręgusa tak szybko przyniósł efekty . w takich momentach odzyskuję wiarę w sens tego co się dzieje na dogo

• 1 month later...
Posted

no to zaczekamy na jakieś nowiny

zerknęłam na rozliczenie w pierwszym poście i chyba gdzieś Ci umknął jeden przelew ode mnie bo do tej pory poszły cztery

wszystkie są z dopiskiem dla Korby więc łatwo będzie je zlokalizować ;) ... nie zmieniłam na Pręgusa bo ciągle zapominam :oops:

Posted

fioneczka napisał(a):
no to zaczekamy na jakieś nowiny

zerknęłam na rozliczenie w pierwszym poście i chyba gdzieś Ci umknął jeden przelew ode mnie bo do tej pory poszły cztery

wszystkie są z dopiskiem dla Korby więc łatwo będzie je zlokalizować ;) ... nie zmieniłam na Pręgusa bo ciągle zapominam :oops:

Sprawdze to, powinno byc bez problemu lokalizowalne ;)
Faktycznie, juz poprawilam. Przepraszam za pomylke.

• 3 weeks later...
Posted

mail od Marka:
"[FONT=&quot]Witam, Pręgusek jest na dobrej drodze do adopcji, u nas nie mamy z nim żadnego problemu, wręcz przeciwnie dostarcza nam dużo miłości i radości. [/FONT]

Posted

ms_arwi napisał(a):
mail od Marka:
"[FONT=&quot]Witam, Pręgusek jest na dobrej drodze do adopcji, u nas nie mamy z nim żadnego problemu, wręcz przeciwnie dostarcza nam dużo miłości i radości. [/FONT]

Tak się cieszę,kochany Pręgusku.

Posted

Oj, ja tez sie strasznie ciesze Grazynko :) Tak sie balam ze Pregusek da Markowi popalic... albo nawet jak Marek sobie z nim poradzi, to i tak podzieli los Baronka... tymczasem wszystko wydaje sie byc na dobrej drodze :)

Posted

ms_arwi napisał(a):
mail od Marka:

ooo! a jakieś szczegóły?

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

po bardzo dlugich poszukiwaniach wreszcie znalazla sie nasza zguba.w skrucie postaram sie opowiedziec historie enza bo na 100 % to jest nasz pies.enzo byl z nami rok czasu ale zdrowie naszej corki sie pogorszylo i musiala miec tracheostomie ,co wiazalo sie z czestymi odwiedzinami lekarzy i wizytami w szpitalu.postanowilismy ze najlepiej bezie jak oddamy go w dobre rece ,znalazla sie pani z poznania ktora chciala enza .wydawalo si po licznych rozmowach telefonicznych i meilach ze to bedzie dobra osoba dla naszego kochanego psa. z ciezkim sercem i ze lzami w oczach pozegnalismy na dworcu pieska .codziennie dzwonilismy pytajac sie o samopoczucie naszego pieska .ktoregos dnia pani powiedziala ze pies rzucil sie na innego psa i ze straz miejska zabrala jej psa do schroniska .chcielismy pojechac po niego ale niestety pani przestala odbierac nasze telefony a po kilku dniach telefon calkiem umilkl. dlugo szukalismy w internecie enza ale niestety nie znalezlismy .moze przez nasze male doswiadczenie z internetem.a teraz nagle udalo sie go znalesc .tu sa zdiecia pieska

jesli jest jeszcze jakakolwiek szansa aby enzo wrocil do nas to zrobimy wszystko co w naszej mocy aby go odzyskac
prosze o kontakt tel 793177030 lub meila amstaf@autograf.pl