GochaT Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 mam jedno pytanie deklaracje na pręgusa wysłać na to samo konto co dla Korby ,ponieważ w pierwszym poście nie ma żadnego numeru??? Quote
baster i lusi Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ja przelewałam na to samo,bo na Korbę a teraz na Pręgusa zbiera ms_arwi Quote
ms_arwi Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 nie moge zaktualizowac pierwszego postu, bo nie dziala kiedy chce zapisac... Quote
agaga21 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ms_arwi napisał(a):nie moge zaktualizowac pierwszego postu, bo nie dziala kiedy chce zapisac... jak zrobisz zaawansowaną edycję to zaskoczy . sprawdziłam. Quote
ania z poznania Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 W sobotę zadzwonię do Marka to dowiem się o postępy Pręguska. Quote
ms_arwi Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 A ja dostalam maila od pana Marka o Pregusku :) Mysle, ze pan Marek nie bedzie mial nic przeciwko, jesli go tutaj zacytuje: [FONT=Arial][FONT="]Chłopak jest bardzo zdolny ale też bardzo samodzielny, indywidualista. Ogólnie pozytywne cechy jego charakteru przeważają. Jest trudnym psem w układaniu ale ma dobrą pamięć. Jego trudność nie wynika z braku inteligencji ale z oporu nad podporządkowaniem się drugiej istocie. Przez pierwszy tydzień było koszmarnie ale teraz już jest poprawnie, zbudowaliśmy nić porozumienia, jest dobrze. Pregus uwielbia biegać, czasami zachowuje się jak szczeniaczek o wadze 45kg. Apetyt mu dopisuje, nie mamy problemu z prowadzeniem go na smyczy. [/FONT][/FONT] Quote
baster i lusi Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 One tak mają,sprawdzają na co mogą sobie pozwolić.To typy uparciucha. Quote
ms_arwi Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Zrobilam przelew za Preguska Markowi :) Dzisiaj zrobie rozliczenie w pierwszym poscie, bo tak to zawsze jak probowalam to nie dzialalo :mad: Quote
pinkmoon Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 A jakieś foteczki zobaczymy? :) Świetnie że Markowi z nim dobrze idzie, teraz tylko żeby to się przełożyło na na innych ludzi (mam na myśli, żeby nie było powtórki z Barona, odpukać). Quote
ms_arwi Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 pinkmoon napisał(a):A jakieś foteczki zobaczymy? :) Świetnie że Markowi z nim dobrze idzie, teraz tylko żeby to się przełożyło na na innych ludzi (mam na myśli, żeby nie było powtórki z Barona, odpukać). Chyba wszyscy sie tego troszke boimy... ale z drugiej strony, sprobowac trzeba bylo... Bo jak tu pozwolic takiemu psu zyc wiecznie za kratami kiedy jest nadzieja na lepszy los? Quote
pinkmoon Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Oczywiście :) Trzeba wierzyć że Pręgus wykorzysta swoją szansę, ja mu bardzo tego życzę ;) Quote
ageralion Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Pregusek napewno zjadzie swojego ludzia, zobaczycie :) Quote
ms_arwi Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Uaktualnilam post rozliczeniowy Preguska. Quote
ms_arwi Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 A ja wlasnie dostalam cos fajnego :D Maila od Marka ze zdjeciami Preguska! Marek pisze, ze tak wspanialego psa jak Pregusek dawno nie widzial! i ze zdjecia mowia same za siebie :) Quote
Recommended Posts