Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dostalam maila od pana Marka o Pregusku :) Mysle, ze pan Marek nie bedzie mial nic przeciwko, jesli go tutaj zacytuje:

[FONT=Arial][FONT=&quot]Chłopak jest bardzo zdolny ale też bardzo samodzielny, indywidualista. Ogólnie pozytywne cechy jego charakteru przeważają. Jest trudnym psem w układaniu ale ma dobrą pamięć. Jego trudność nie wynika z braku inteligencji ale z oporu nad podporządkowaniem się drugiej istocie. Przez pierwszy tydzień było koszmarnie ale teraz już jest poprawnie, zbudowaliśmy nić porozumienia, jest dobrze. Pregus uwielbia biegać, czasami zachowuje się jak szczeniaczek o wadze 45kg. Apetyt mu dopisuje, nie mamy problemu z prowadzeniem go na smyczy. [/FONT][/FONT]

Posted

A jakieś foteczki zobaczymy? :)

Świetnie że Markowi z nim dobrze idzie, teraz tylko żeby to się przełożyło na na innych ludzi (mam na myśli, żeby nie było powtórki z Barona, odpukać).

Posted

pinkmoon napisał(a):
A jakieś foteczki zobaczymy? :)

Świetnie że Markowi z nim dobrze idzie, teraz tylko żeby to się przełożyło na na innych ludzi (mam na myśli, żeby nie było powtórki z Barona, odpukać).

Chyba wszyscy sie tego troszke boimy... ale z drugiej strony, sprobowac trzeba bylo... Bo jak tu pozwolic takiemu psu zyc wiecznie za kratami kiedy jest nadzieja na lepszy los?

Posted

A ja wlasnie dostalam cos fajnego :D Maila od Marka ze zdjeciami Preguska!
Marek pisze, ze tak wspanialego psa jak Pregusek dawno nie widzial! i ze zdjecia mowia same za siebie :)