ms_arwi Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Pregus dotarl na miejsce :) Ania i Sebastian porozmawiali szczerze o Pregusie i jego problemach z Markiem i... sa dobrej mysli :) Teraz pozostaje nam trzymac kciuki za postepy Pregusa i zbierac pieniazki na jego edukacje ;) Quote
baster i lusi Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Bardzo się cieszę,Pręgusku życzę powodzenia.Tylko z deklaracjami cienko.Cioteczki kto jeszcze pomoże psiakowi? Quote
fioneczka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 mam nadzieję ze w przyszłym tygodniu Marek znajdzie trochę czasu żeby spotkać się ze mną i Moną ... może uda mi się poznać psiaki które są u niego a i Pręguska tym samym :p Quote
baster i lusi Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 fioneczka napisał(a):mam nadzieję ze w przyszłym tygodniu Marek znajdzie trochę czasu żeby spotkać się ze mną i Moną ... może uda mi się poznać psiaki które są u niego a i Pręguska tym samym :p Wymiziaj je odemnie,szczególnie Baron leży mi na sercu,on już tak długo czeka. Quote
fioneczka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 baster i lusi napisał(a):Wymiziaj je odemnie,szczególnie Baron leży mi na sercu,on już tak długo czeka. noooo Baronka to ja raczej nie wymiziam ... on mnie ostatnio chciał wymiziać jak do kojca podeszłam ... ojjj mizianko by było jak trzeba :diabloti: Quote
ania z poznania Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Asiu, no pomiziaj Baronka, ja też Cię proszę :diabloti: Quote
baster i lusi Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 fioneczka napisał(a):noooo Baronka to ja raczej nie wymiziam ... on mnie ostatnio chciał wymiziać jak do kojca podeszłam ... ojjj mizianko by było jak trzeba :diabloti: Boże w takim razie co z nim bedzie?Bo od Barona zaczęła sie moja styczność z dogo i bardzo leży mi na sercu,że taki nieadopcyjny. Quote
baster i lusi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ania z poznania napisał(a):Asiu, no pomiziaj Baronka, ja też Cię proszę :diabloti: Aniu nie wiedziałam,że z Ciebie taka ,,zołza",chcesz narazić cioteczkę na niebezpieczeństwo,bo ja nie wiedziałam,że Baronek tak ma.Asiu popatrz na niego z daleka nie słuchaj Ani. Quote
ania z poznania Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja "zołza" :crazyeye::diabloti:? A gdzie tam, Marek mówi, że Asia ma talent do piesków, da radę :evil_lol:! Quote
baster i lusi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ania z poznania napisał(a):Ja "zołza" :crazyeye::diabloti:? A gdzie tam, Marek mówi, że Asia ma talent do piesków, da radę :evil_lol:! Oj ANIU ,ANIU. Quote
agnieszka32 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ania z poznania napisał(a):Ja "zołza" :crazyeye::diabloti:? A gdzie tam, Marek mówi, że Asia ma talent do piesków, da radę :evil_lol:! Jasne, że Asia da radę. :razz: Tylko taka dobra rada dla Fioneczki - Asiu może ubierz się na to spotkanie z Baronkiem jakoś tak.... no wiesz - np. w zbroję, albo w skafander kosmonauty?:evil_lol: I wtedy - miziu miziu Baronka bo brzusiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Albo potarmoś za fafelki :diabloti::evil_lol:! Quote
ania z poznania Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Najświeższe wiadomości od Marka: "Pręgusek jest dużym i pięknym psem. Jest bardzo niesforny, rozhuśtany emocjonalnie o bardzo mocnej dominującej psychice. Powoli się dogadujemy. Praca z nim będzie ciężka i długa ale myślę, że końcowy efekt będzie pozytywny." Quote
ms_arwi Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Aniu, dziekuje za informacje o Pregusku :) Wiem, ze jest psem trudnym, ze bedzie potrzebowal czasu... stabilizacji, pokazania mu, co wolno, a czego nie. Ale dla mnie najwazniejsze, ze Marek widzi dla niego szanse, ze moga sie dogadac. Ze moze byc dobrze :) Quote
ania z poznania Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Na pewno, to przecież dopiero dwa dni..... Quote
marta23t Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 miło się czyta take dobre wieści. oby teraz już tylko lepiej Quote
baster i lusi Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Przypominamy ,Pręguś potrzebuje deklaracji.Może jakaś cioteczka jeszcze pomoże? Quote
ania z poznania Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Rozmawiałam z Markiem, początki były tragiczne :roll:, nakręcał się na smycz, wyrywał się, chciał dominować, ale już jest lepiej, budują hierarchię, do Pręguska dociera już, że nie on jest szefem. Quote
ageralion Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Niestety Pregusek trafil na "silniejszego" przeciwnika i z gory skazany byl na porazke w swych zapedach dominatorskich :evil_lol: Quote
GochaT Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Fajne info tylko domek też musiałby być konsekwentny (ja odpadam w tej kwestii), swoja deklarację prześlę ok pierwszego no i ciotki namawiam do wsparcia pregusa Quote
chita Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 natalia przelalam ci na konto 70zl-dwa miesiace deklaracji i 10 za bazarek dla hektora,pisalam na pw;) Quote
baster i lusi Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Co u Pręguska,są jakieś nowe wieści?:lol: Quote
Recommended Posts