pinkmoon Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kana, Ty masz widzę ukryty talent do banerków :razz: Super są! Quote
baster i lusi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 moja jest za czerwiec,to co mu się dostało od Korby z maja nie powinnaś liczyć.Bynajmniej ja tak myślę.A jak wy cioteczki uwazacie? Quote
ms_arwi Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 baster i lusi napisał(a):moja jest za czerwiec,to co mu się dostało od Korby z maja nie powinnaś liczyć.Bynajmniej ja tak myślę.A jak wy cioteczki uwazacie? Bardzo chetnie bym sie przychylila do Twojej sugestii, ale wolalabym znac zdanie wszystkich :) I dziekuje za wplate na transport :) Ciotki, wspomozcie, bo ja ostatnio zaplacilam za transport boksia z Poznania do Warszawy i jeszcze mi kasy nie oddala Fundacja... Quote
baster i lusi Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Rozumiem,ale mnie się wydaje,że to co zostało z Korby i jeszcze deklaracje z czerwca i niedużo braknie na 1 mc pobytu.A tak to nie ma .Może dziewczyny niech się wypowiedzą.Wyślij im na pw.moją decyzję i zapytaj czy one też się zgadzają. Quote
fioneczka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Natalia oczywiście tak jak pisałam na wątku Korby moja deklaracja przechodzi na Pręgusa ustawiłam zlecenie stałe na 18 każdego miesiąca 18 maja poszła pierwsza wpłata, teraz idzie kolejna i dla mnie jest jasne że ta z maja jest taką "dodatkową" do czerwcowej, lipcowa będzie w lipcu, sierpniowa w sierpniu itd nie mogę niestety więcej wpłacić :( ... mam też kilka innych zobowiązań a niestety wypłata nie jest z gumy :( Quote
ms_arwi Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Zmiana planow - Pregus pojedzie w przyszla sobote najprawdopodobniej schroniskowym samochodem. Uznalismy dzisiaj, ze tak bedzie najbezpieczniej. Kwestia dogadania z kierownikiem szczegolow. Bede informowac na biezaco! Fioneczko ja wiem, ze wyplaty nie sa z gumy... Ja to zadnej nie dostaje nawet... Zrobie zatem tak jak mowi baster i lusi - wplaty majowe to tamte, czerwcowe obecnie. Jesli ktos wolalby inaczej, prosze dac znac :) Quote
GochaT Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja podtrzymuję swoją deklarację na Pręgusia (to prezent od Korby) a rozliczenia róbcie jak wam będzie pasowało ,myślę,że nikt nie będzie miał problemów bo to jest takie upierdliwe (ja robię rozliczenie jednego psiaka a zamotam się zawsze...) Quote
ms_arwi Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Nie zapominamy o Pregusku! Prosimy trzymac kciuki za pozytywne rozmowy z kierownikiem ;) Quote
baster i lusi Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ms_arwi napisał(a):Nie zapominamy o Pregusku! Prosimy trzymac kciuki za pozytywne rozmowy z kierownikiem ;) To może się nie zgodzić na zabranie Pręgusa?Czy chodzi o transport? Quote
ms_arwi Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 baster i lusi napisał(a):To może się nie zgodzić na zabranie Pręgusa?Czy chodzi o transport? Na zabranie sie zgodzi. Ale musi pomoc w transporcie, bo Pregus jest za duzy :) Quote
agnieszka32 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Moja deklaracja również przechodzi na Pręguska ;) Czy mogę prosić o przypomnienie numeru konta na PW? Zrobiłabym jutro przelew :) Quote
ms_arwi Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Pregus pojedzie schroniskowym samochodem ze swoimi opiekunami w sobote rano :) Kwestia finansowania transportu jeszcze sie wyjasni. Nie wiadomo czy schronisku jako jednostce Zakladow Komunalnych bedzie wolno sfinansowac te podroz. Czekam na informacje :) Quote
ania z poznania Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 To trzymam kciuki za chłopaka :)! Marek już powiadomiony, czeka na Pręguska. Piękny jest, imponujący, na żywo jeszcze większe wrażenie robi. Quote
chita Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 dopiero dotarlam na watek:oops: moja deklaracje podtrzymuje i widze ze wplata na korbe byla za maj (?) wyjezdzam na pare dni ale w przyszlym tyg przeleje za czerwiec i lipiec bo znowu zapomne:oops: Quote
baster i lusi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dziękujemy w imieniu Pręguska.Razem mozemy dużo i tak trzymać. Quote
ms_arwi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Dostalam informacje, ze schronisko pokryje koszty transportu! Bardzo sie ciesze :) To nas bardzo odciazy i pozwoli skupic sie na zapewnieniu chlopakowi utrzymania :) Quote
baster i lusi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Pręgusku za kilka dni TWÓJ WIELKI DZIEŃ. Quote
ms_arwi Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Zrobilam przelew za 1 miesiac pobytu Preguska w hotelu :) Quote
ms_arwi Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Tak, jutro o 7 rano Pregusek wyrusza po swoje nowe zycie razem z Ania i Sebastianem. Wlasnie dzwonili ze schroniska, ze szykuja mu juz wyprawke kazdego pozadnego psa w postaci ksiazeczki zdrowia i swiadectwa szczepienia, ktore pojada razem z Pregusem :) Preguska wyadoptuje na siebie, bo jako ze opuszcza on schronisko nie moze widniec w papierach jako pies przebywajacy na miejscu. Quote
fioneczka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 no Pręgus ... jutro poznasz Marka ... a w niedzielę nie będziesz już świata widział poza nim ;) masz szczęście chłopaku trzymam kciuki za spokojną podróż Quote
Recommended Posts