Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
moja jest za czerwiec,to co mu się dostało od Korby z maja nie powinnaś liczyć.Bynajmniej ja tak myślę.A jak wy cioteczki uwazacie?

Bardzo chetnie bym sie przychylila do Twojej sugestii, ale wolalabym znac zdanie wszystkich :) I dziekuje za wplate na transport :)

Ciotki, wspomozcie, bo ja ostatnio zaplacilam za transport boksia z Poznania do Warszawy i jeszcze mi kasy nie oddala Fundacja...

Posted

Rozumiem,ale mnie się wydaje,że to co zostało z Korby i jeszcze deklaracje z czerwca i niedużo braknie na 1 mc pobytu.A tak to nie ma .Może dziewczyny niech się wypowiedzą.Wyślij im na pw.moją decyzję i zapytaj czy one też się zgadzają.

Posted

Natalia oczywiście tak jak pisałam na wątku Korby moja deklaracja przechodzi na Pręgusa

ustawiłam zlecenie stałe na 18 każdego miesiąca

18 maja poszła pierwsza wpłata, teraz idzie kolejna i dla mnie jest jasne że ta z maja jest taką "dodatkową" do czerwcowej, lipcowa będzie w lipcu, sierpniowa w sierpniu itd

nie mogę niestety więcej wpłacić :( ... mam też kilka innych zobowiązań a niestety wypłata nie jest z gumy :(

Posted

Zmiana planow - Pregus pojedzie w przyszla sobote najprawdopodobniej schroniskowym samochodem. Uznalismy dzisiaj, ze tak bedzie najbezpieczniej. Kwestia dogadania z kierownikiem szczegolow. Bede informowac na biezaco! Fioneczko ja wiem, ze wyplaty nie sa z gumy... Ja to zadnej nie dostaje nawet...
Zrobie zatem tak jak mowi baster i lusi - wplaty majowe to tamte, czerwcowe obecnie. Jesli ktos wolalby inaczej, prosze dac znac :)

Posted

Ja podtrzymuję swoją deklarację na Pręgusia (to prezent od Korby) a rozliczenia róbcie jak wam będzie pasowało ,myślę,że nikt nie będzie miał problemów bo to jest takie upierdliwe (ja robię rozliczenie jednego psiaka a zamotam się zawsze...)

Posted

baster i lusi napisał(a):
To może się nie zgodzić na zabranie Pręgusa?Czy chodzi o transport?

Na zabranie sie zgodzi. Ale musi pomoc w transporcie, bo Pregus jest za duzy :)

Posted

Pregus pojedzie schroniskowym samochodem ze swoimi opiekunami w sobote rano :) Kwestia finansowania transportu jeszcze sie wyjasni. Nie wiadomo czy schronisku jako jednostce Zakladow Komunalnych bedzie wolno sfinansowac te podroz. Czekam na informacje :)

Posted

dopiero dotarlam na watek:oops: moja deklaracje podtrzymuje i widze ze wplata na korbe byla za maj (?) wyjezdzam na pare dni ale w przyszlym tyg przeleje za czerwiec i lipiec bo znowu zapomne:oops:

Posted

Dostalam informacje, ze schronisko pokryje koszty transportu! Bardzo sie ciesze :) To nas bardzo odciazy i pozwoli skupic sie na zapewnieniu chlopakowi utrzymania :)

Posted

Tak, jutro o 7 rano Pregusek wyrusza po swoje nowe zycie razem z Ania i Sebastianem. Wlasnie dzwonili ze schroniska, ze szykuja mu juz wyprawke kazdego pozadnego psa w postaci ksiazeczki zdrowia i swiadectwa szczepienia, ktore pojada razem z Pregusem :)
Preguska wyadoptuje na siebie, bo jako ze opuszcza on schronisko nie moze widniec w papierach jako pies przebywajacy na miejscu.