pietrucha204 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Starostwo Powiatowe w Kędzierzynie-Koźlu poszukuje kogos do prowadzenia zajęć dogoterapii w szkole specjalnej w naszym mieście. umowa na cały rok szkolny, płacona wypłata! Czy jest ktoś zainteresowany?? Quote
obserwator.live Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 20 godzin w tygodniu? Cztery dziennie? Z klasami od 6 do 12 uczniów z różnoraką niepełnosprawnością? Jeżeli tak, to oferta dla sadysty! A czy starosta wie, że to metoda bez naukowej weryfikacji? Quote
pietrucha204 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 mogę podac numer do osoby, która mnie poprosiła o zorientowanie się w temacie i jutro mam dac odpowiedź. w szczegóły nie wnikam bu uważam, że nie ma co pzrez pośredników i podam bezpośrednio tel do osoby zgłaszającej. ma to byc osoba z kwalifikacjami (certyfikaty itp?) - ja nie jestem w ogóle w temacie dogoterapii- nie moja dziedzina wiec nie wiem jakie papierki trzeba mieć raczej 1-2 godz w tyg. z tego co wynikało z rozmowy Quote
NatiiMar Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No proszę jak się Kędzierzyn zaczął lansować modnie...:) Quote
Recommended Posts