Akrum Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 czyli pani z Poznania już się nie odezwała? ah, szkoda... no ale widocznie Irysku twój domek gdzie indziej jest i czeka :) Quote
zuzka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Zgadza się szkoda .Ludzie dzwonią , piszą ,robią nadzieje a później następuje cisza . Quote
Atomowka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wkurza mnie to ale z drugiej strony, staram się tych ludzi zrozumieć. Jest niestety tyle bid, więc mają w czym wybierać a piszą, żeby się zorientować co i jak. Quote
Awit Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Czyli okruszek spod bloku nadal czeka na kogoś kto się nim zainteresuje.... Quote
patija Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Niestety Pani się nie odzywa nadal, eh mogła nie pisać, że jest zdecydowana i zakochana...... ale widocznie może to nie był właściwy człowiek dla Iryska, skoro tak robi nadzieję, a potem ma to gdzieś...i nawet nie napisze, że jednak rezygnuje. Quote
Awit Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 patija napisał(a):Niestety Pani się nie odzywa nadal, eh mogła nie pisać, że jest zdecydowana i zakochana...... ale widocznie może to nie był właściwy człowiek dla Iryska, skoro tak robi nadzieję, a potem ma to gdzieś...i nawet nie napisze, że jednak rezygnuje. Nieładne zachowanie, lepiej gdyby napisała, że przeprasza, ale musi zrezygnować, nawet bez podawania przyczyny. Ale tak przestać sie odzywać, po sfprmułowaniach typu zakochanie itp... Dorośli ludzie.... Quote
zuzola Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Witam. Odwiedziłam dziś Iryska, jeśli nic nieoczekiwanego nie stanie na przeszkodzie to zamieszka z nami;) Quote
zuzka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 zuzola napisał(a):Witam. Odwiedziłam dziś Iryska, jeśli nic nieoczekiwanego nie stanie na przeszkodzie to zamieszka z nami;) Witamy na wątku mojego kochanego Ircia Quote
zuzola Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dziękuję za miłe powitanie:) Irysek okazał się być niezwykle delikatnym okruszkiem- spodziewałam sie wiekszego pieska. Myślę, że jego umaszczenie, wygląd troszkę przypominajacy owczarka niemieckiego może sugerowac ogladającym zdjęcie (bez perspektywy), że to większy psiak. A to mikrusek, jakiego szukamy. Niezwykle ufny, pozwalał sie głaskać, przytulać, całować... W momentach, kiedy nie czuł się pewnie nieruchomiał- nie warczał, nie łapał ząbkami kontrolnie... W czasie zabawy chwytał mnie zębami za dłoń, 8 letnia córkę też, a 2 letniego synka już nie- tylko go lizał, zrobił tak 3 razy w czasie zabawy- szok. Jesteśmy zdecydowani i niecierpliwie czekamy na wizytę przedadopcyjną- wiem, jak jest ważna, bo kiedyś miałam na dt dwa malutkie kociaki- Biankę i Jaśka, oba w dobrych domach, na szczęście;) Pozdrawiam Kasia Quote
Atomowka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 No to wszyscy czekamy na wizytę i werdykt po. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i żeby Irysek w końcu odnalazł swoje miejsce Quote
zuzka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Oj tak trzymam z Irciem bardzo mocno :kciuki::thumbs::kciuki::thumbs::kciuki::thumbs::kciuki: Quote
__Lara Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ojej, widzę, że super domek na horyzoncie :D :D :D Quote
Akrum Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zuzola widziałam, że buszowałaś na wątku mikropsiaków, a teraz do Iryska zawitałaś :) jak się cieszę, że się na Ircia zdecydowaliście :multi: mam nadzieję, że wizyta przedadopcyjna wypadnie wspaniale i na dniach Irysek będzie już z Wami mieszkał :) trzymam kciuki za wizytę i czekamy z niecierpliwością na wieści :) dobre wieście :evil_lol: Quote
zuzka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No cioteczki wstrzymujemy oddech zaciskamy mocno kciuki :kciuki::kciuki: czekamy z niecierpliwością :-?:-? do wieczora. Dzisiaj wieczorkiem Maciek przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną . Myślę że już Irysek może się szykować do przeprowadzki :multi::multi: . A ja już zaczynam :placz::placz:. Quote
zuzola Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 :lol: czyli powinnam sprzatać, a nie siedzieć przy komputerze.. Quote
zuzka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zuzola napisał(a)::lol: czyli powinnam sprzatać, a nie siedzieć przy komputerze.. Cioteczko pewnie tak już teraz nie masz innego wyjścia :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
ocelot Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 zuzola napisał(a)::lol: czyli powinnam sprzatać, a nie siedzieć przy komputerze.. Oj kochana:) przed Mackiem nic się nie ukryje:) Quote
zuzola Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ocelot napisał(a):Oj kochana:) przed Mackiem nic się nie ukryje:) no to doopa blada raczej, nie zdam, obleję ten test, jak nic... :shake: Się stresuję, a Groxnego Maćka nie ma... może zaocznie zdałam? Eeee, pewnie nie... Quote
zuzka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zuzola napisał(a):no to doopa blada raczej, nie zdam, obleję ten test, jak nic... :shake: Się stresuję, a Groxnego Maćka nie ma... może zaocznie zdałam? Eeee, pewnie nie... :evil_lol: Nie taki :diabloti: straszny jak go malują :evil_lol: , na pewno zdasz teścik nie ma co się stresować . Maciek na pewno się pojawi ale On ma do Was ładny kawałek drogi ( jedzie przez całe miasto z Widzewa na Teofilów ) Quote
zuzola Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Był. Nie wiem. Chyba się udało;) zuzka, mam prośbę. Czy mogłabym odebrać małego w piątek? Chciałabym, żeby wszyscy byli w domu na czas wstępnej aklimatyzacji. Czy mogłabym podjechać chociaż raz (dwa...?) w międzyczasie i wziąc go na spacer? Napisz mi, co i kiedy je, ok? Czy możecie polecić mi taniego weta z Łodzi na kastrację? Czy mozecie podpowiedzieć, jaka szczotkę do czesania warto kupić? Chipowanie ma mniejszy sens niż adresówka? Powinnam mieć kaganiec dla takiego malucha? Jaki? Smycze zamówiłam, skórzaną i 5 metrową automatyczną. Ale się cieszę!!!:loveu: Quote
zuzka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No nie wiem od czego zacząć wiec zacznę od :multi::multi::multi: hura zuzola zdała Quote
Recommended Posts