Akrum Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ja też trzymam mocno kciukasy :) żeby się udało, w końcu Irysek to cudniasty psiak :) Quote
patija Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 I pani z Poznania odpisała :) Ale bardzo jej zależy, żeby Irys był zaszczepiony (i odrobaczony, ale to już ma za sobą) na wirusówki bo ma kota o którego się martwi. Trzeba by się dowiedzieć od Zuzki ile u jej weta by kosztowały i zaszczepić chłopaka. A ja się już zamartwiam, że się z kotem nie dogada i będzie nieciekawie. Z moimi się tolerowali i nikomu włos z głowy nie spadł, ale są KOTY i koty i różne charaktery, moje akurat dość są potulne ;) To trzeba będzie na wizycie przed adopcyjnej obgadać porządnie ;) (nie ma na szczęście chyba nic przeciwko takiej wizycie :)) No to zaraz jej napisze o odrobaczaniu, szczepieniach i mam nadzieje, że potem już pójdzie z górki i Pani będzie super odpowiedzialna i kochająca itd... :) Quote
Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cóż ja mogę napisac, nadal trzymam kciuki. Szczepic chłopaka i niech spada do domu w końcu! Quote
Akrum Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ojej... no to mam nadzieję, super :) ale jeszcze się nie cieszę, bo wiadomo jak to jest, najpierw wizyta, potem kilka dni na zadomowienie i przełamanie lodów z kotem i jak potem będzie wszystko ok, to się będę dopiero cieszyć. to co, szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty w Poznaniu, tak? Quote
zuzka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Mój wet jest dobry ale drogi wirusówka u niego kosztuje 60 zł .Ja z psiakami jestem na działce do środy więc jak by co to w czwartek mogę z Irciem iść . Quote
Tymonka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Bardzo proszę o zaglądanie : http://www.dogomania.pl/threads/190902-Psiaki-ze-spały-bardzo-proszą-o-pomoc-!!!!!!!?p=15190808#post15190808 Quote
NusiaiJa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 zuzka napisał(a):Mój wet jest dobry ale drogi wirusówka u niego kosztuje 60 zł .Ja z psiakami jestem na działce do środy więc jak by co to w czwartek mogę z Irciem iść . do zrobienia zastrzyku nie musi być dobry wet. 60zł.... :( kiedy nie mamy pieniążków..... Quote
Akrum Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 i co, i co - jak się mają sprawy z organizacją domku dla Iryska? już ktoś jest uszykowany na wizyte przedadopcyjną? Quote
patija Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Niestety Pani znowu się nie odzywa i wystawia nasza cierpliwość na próbę. A tak poza tym nasz wolontariusz Maciek jutro zorientuje się w cenach wirusówek u innych wetów. Wiem, że teraz niby by starczyło pieniążków, ale ten domek to jak widac nie jest na 100% bo Pani coś zwleka z ostateczną decyzją chyba. Nie wiem pisała, że jest nim zauroczona i w sumie zdecydowana, ale miała kilka pytań i potem znowu kilka pytań i nie wydaje mi się żeby miała się czymś zniechęcić.... Zaszczepić i tak by Iryska trzeba było, a im więcej zaoszczędzimy tym lepiej, dla niego, albo dla innego psiaka który dostałby te pieniążki w spadku (gdyby Irys znalazł domek). Tak myślę. Teraz kase mamy, a potem możemy nie mieć, nigdy nie wiadomo, a ja jestem za szukaniem oszczędności ;) Jutro jak się dowiem jak z tymi szczepieniami to napisze do niej, przypomnę się ;) Poza tym zrobiłam dziś przelew za DT Iryska za okres od 19.08 do 18.09. Zostało 113zł , Quote
Akrum Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 oh...dziwna sprawa... dlaczego ludzie robią takie nadzieje,a potem milczą... Szkoda... ale może to jednak nie jest ten domek dla Iryska... może jeszcze musi poczekać. przy okazji zapraszam na mój bazarek z nowymi ciuszkami w rozmiarach 42-46 :) http://www.dogomania.pl/threads/191001-Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!-Do-31.08-godz.-22-00 Quote
zuzka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No gdzie się myszko schowałaś ? Może z daleka cię myszko upilnuję. Ale nudne to pilnowanie zdrzemnę się troszkę Quote
Akrum Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 hahaha fajna opowieść o polowaniu na myszkę :) Quote
Awit Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jaki piękny, jaki elegancki, a jakie ma śliczne piórka przy uszkach i łapeczkach:-) On jeszcze czeka na swój domek...? Quote
patija Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Irys jest przepiękny! I już zaszczepiony! :) Maciek poszedł z nim do weta gdzie od razu został obejrzany. I psiak jest zdrowy i wesoły oraz bardzo kocha inne psy. U pani wet najpierw trochę był zestresowany, ale jak tylko zobaczył innego psa to szalał z radości:) Szczepienie kosztowało 35zł, ale tu należą się OGROMNE podziękowania dla Maćka który postanowił mu to szczepienie zafundować !!!! Wielkie, wielkie DZIĘKUJĘ! :) Naprawdę dziwne, że takie cudo tak długo szuka domu :( ale niedługo koniec wakacji, może w końcu coś się ruszy. Quote
Recommended Posts