Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irysku wyglądasz cudnie, tylko nie uciekaj proszę:mad:
też się dziwię, że nie ma odzewu w jego sprawie :/ super mały psiak, prawie bez wad i nic....:-(

miłego odpoczynku :)!! psiaki się wybiegają :)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie jest lato. ludzie teraz się niestety pozbywają psów a nie adoptują. Irysku życzę Ci tego jedynego wymarzonego domku jak najszybciej. Śliczny jest, taki słodki pyszczek ma

Posted

Witamy i cieplutko pozdrawiamy .
Od tygodnia jestm ze swoją czterołpkową drużyną na działce ,Irysek sprawuje się bez żautów .Niestety fotki będą dopiero po powrocie do domu bo tu z ledwością moge wejść na dogomanie bo jest koszmarny zasięg.

Posted

Irysek jest taki grzeczny i śliczny, że zasługuje na naprawdę super domek. Mam nadzieję, że już nie długo go znajdzie....

ROZLICZENIE:

Wpłaty czerwiec:
+311,75zł - pieniążki po Rysiu
+30zł - deklaracja stała jeszcze po Ryśku za miesiąc V -->Nusia z mamą
+20zł - deklaracja stała Iryska za miesiąc VI -->Nusia z mamą

Wpłaty lipiec:
+50zł - Paweł1w25 dek. st. za VII
+30zł - patija dek. st. za VII
+20zł - p.Ania T. dek. st. za VII

RAZEM: 461,75zł

WYDATKI:
-248zł - opłata za DT za okres 18.06-18.07

STAN KONTA: 213,75zł

Posted

Ups, dopiero teraz przeczytałam, Twoje pytanie, bo Irys gdzieś uciekł na druga stronę subskrypcji.

przelałam pieniążki za kolejny miesiąc hotelikowania Iryska za okres od 19.07. - 18.07. czyli 248zł.
brakującą kwotę pożyczyłam z konta męża heh ;) a w następną niedziele, powinnam być na spacerku,... chyba że znowu będą upały ;)

Posted

patija napisał(a):
Ups, dopiero teraz przeczytałam, Twoje pytanie, bo Irys gdzieś uciekł na druga stronę subskrypcji.

przelałam pieniążki za kolejny miesiąc hotelikowania Iryska za okres od 19.07. - 18.07. czyli 248zł.
brakującą kwotę pożyczyłam z konta męża heh ;) a w następną niedziele, powinnam być na spacerku,... chyba że znowu będą upały ;)

Patrycja ja mam pieniądze dla Irysa od P. Bożeny. Ile brakowało?

Posted

Wiem, wiem Aniu że masz pieniążki dla Iryska, dlatego nie wołam, ze mamy długi, brakuje kasy itp ;);):)
A było u mnie 214zł, zapłaciłam 248zł czyli 34zł.
Dziękujemy także CiotceE w imieniu Iryska ;)
ciekawe co u niego, jak wróci z działki to mu będzie pewnie brakować takiego wybiegu ;)
stale 3-4 osoby go obserwują na allegro i aż dziwne, że nic.... :/