tripti Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 patija napisał(a):nie miał sprawdzanego czipa, myślę że jak by weci mieli to by mu sami sprawdzili, bo wiedzieli że znaleziony. fajne zdjęcia, wygląda na zadowolonego:) a nie ma mimo wszystko możliwości sprawdzenia tego chipa? może akurat? czasami ludzie gubią psy bez zamiaru ich porzucenia... Quote
Akrum Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zdjęcia śliczne, widać że się od razu zaaklimatyzował u Was :) Dla Iryska pakiecik ogłoszeń zrobiłam: http://www.eoferty.com.pl/maly_piesek_szuka_nowego_domu_irys_189733.html www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.kupiepsa.pl www.kokosy.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupie.pl www.pajeczyna.pl www.mammisia.pl www.adopcjapsa.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.gumtree.pl www.przylepa.pl www.zgubiono.pl www.ogloszenia-24h.pl www.cafeanimal.pl www.olx.pl www.psiamania.pl www.zwierzeta.i-bazar.pl www.oglosze.pl www.oglosili.pl Quote
Kana Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Śliczne z niego maleństwo !! Na pewno znajdzie kochający domek! Quote
mshume Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 podsylam pewnemu domkowi z Wroclawia, to jest klon ich suni (za TM), moze sie uda :) Quote
ocelot Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 mshume napisał(a):podsylam pewnemu domkowi z Wroclawia, to jest klon ich suni (za TM), moze sie uda :) Oby:)zaciskam kciuki mocno..... Quote
patija Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 to ja tez zaciskam mocno :) a tak po za tym to kastracja go niech lepiej czeka jak najszybciej, jak mi dziś poleciał za suczką to musiałam go gonić, bo poleciał za nią i zapomniał o mnie. Nie reagował już na moje wołania, ani nic. Na szczęście nóżki ma krótkie i nie rozwija dużych prędkości. ;) w każdym razie na razie koniec chodzenia wolno... Może on za jakąś suczką pogonił i się zgubił?? Tylko nikt nie dzwoni... Quote
patija Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Maluch śpi po długim spacerku, szczęśliwy bo jego sierść ochrania go przed komarami. ja niestety jestem już kompletnie w kropki. Ale najważniejsze, że w końcu utrafiłam w jego gusty żywieniowe:cool3: Kurczaczek jak mi się zachce, wieprzowinka blee.. suche no od czasu do czasu, puszka - a spadaj z tym dziadostwem, nawet szyneczka go nie interesowała i już się zaczęłam zamartwiać, że on je tyle co nic, a dziś ugotowałam mu serduszko wołowe i wsunął, aż mu się uszy trzęsły, a ja mu dokładałam, dokładałam....ze szczęścia:lol: a wczoraj zjadł gotowanego kalafiora, wegetarianin mały ;) Quote
patija Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 bardzo wysublimowany ;) dziś znowu wybrzydza:niewiem: a po za tym cisza, nikt nie dzwoni, ani starzy właściciele, ani może nowi właściciele....;( choć 3 osoby go obserwują na allegro, więc jest mała nadzieja Quote
patija Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 jęzorek ma mięciutki i aksamitny, i pilnie szuka domku, niestety muszę go w tym tygodniu wydać gdzieś dalej:shake: bo mąż się nie zgadza, po części go rozumiem bo mamy głupią sytuacje mieszkaniową, a po za tym wracam do pracy w tym tygodniu i psiak będzie przez większość czasu sam a ja chyba zacznę ze stresu obgryzać paznokcie w pracy, zastanawiając się czy się z kotami nie pozabijał, bo niestety coraz bardziej mu się podoba ich straszenie, role się odwracają, przedtem to one na niego wyskakiwały jak wchodził gdzie nie powinien a teraz one siedzą na lodówce i boją się zejść. na pewno z czasem by się zaakceptowali, ale na razie ich stosunki się pogarszają:roll: jak jestem w domu to wystarczy, że powiem podniesionym trochę głosem Irys i on od razu zostawia koty, ale jak nikogo nie będzie w domu.... a tak z dobrych wieści to taka właśnie, że przynajmniej w domu to on jest super grzeczny i posłuszny, i uwielbia aportować pluszaki, robi to na prawdę super, przynosi zabawkę i oddaje i czeka na następny rzut. eh trudno mi sobie wyobrazić wydanie go :shake: mam nadzieję, że uda mu się od razu znaleźć dom stały, żeby już nie przenosił się z kąta w kąt. Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kochany Irysek :) miałam nadzieję, że ktoś przez weekend zadzwoni, że albo znajdą się starzy właściciele, albo ktoś z ogłoszeń zechce dać nowy domek Iryskowi, on jest taki słodki :) i widzę, że na nowych zdjęciach już ma ładniejsze oczka, już nie ma tak załzawionych jak wtedy, gdy się pojawił. Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kurcze a oglądalność ogłoszeń jest spora, bo właśnie sprawdziłam. dużo wejśc było... i zero odzewu :( Quote
Sankja Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Czy on ma ogłoszenia? Wpisujcie w tytuł MINI piesek albo MIKRO piesek a w treści zaznaczcie, że szuka DT. Quote
Niebieska713 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 A daliscie go na MIKROPSIAKI? A czy bedzie kastrowany? Quote
patija Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 jest na mikropsiakach, ma sporo ogłoszeń dzięki akrum:multi::klacz: i wyróżnione allegro, ale nadal zero odzewu :shake: a kastrację pewnie na pewno będzie miał, ale kiedy....jego przyszłość to jedna wielka niewiadoma, w każdym, razie dziś ciocia Nusia przekaże nam tabletkę na odrobaczanie i preparat na pchły itp. więc to będzie miał niedługo już z głowy. mam nadzieję że tabletkę łyknie tak grzecznie, jak grzecznie znosi kropelki do oczu ;) Quote
Recommended Posts