Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

patija napisał(a):
nie miał sprawdzanego czipa, myślę że jak by weci mieli to by mu sami sprawdzili, bo wiedzieli że znaleziony.

fajne zdjęcia, wygląda na zadowolonego:)

a nie ma mimo wszystko możliwości sprawdzenia tego chipa? może akurat? czasami ludzie gubią psy bez zamiaru ich porzucenia...

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja tez zaciskam mocno :)
a tak po za tym to kastracja go niech lepiej czeka jak najszybciej, jak mi dziś poleciał za suczką to musiałam go gonić, bo poleciał za nią i zapomniał o mnie. Nie reagował już na moje wołania, ani nic. Na szczęście nóżki ma krótkie i nie rozwija dużych prędkości. ;) w każdym razie na razie koniec chodzenia wolno...
Może on za jakąś suczką pogonił i się zgubił??
Tylko nikt nie dzwoni...

Posted

Maluch śpi po długim spacerku, szczęśliwy bo jego sierść ochrania go przed komarami. ja niestety jestem już kompletnie w kropki.
Ale najważniejsze, że w końcu utrafiłam w jego gusty żywieniowe:cool3: Kurczaczek jak mi się zachce, wieprzowinka blee.. suche no od czasu do czasu, puszka - a spadaj z tym dziadostwem, nawet szyneczka go nie interesowała i już się zaczęłam zamartwiać, że on je tyle co nic, a dziś ugotowałam mu serduszko wołowe i wsunął, aż mu się uszy trzęsły, a ja mu dokładałam, dokładałam....ze szczęścia:lol: a wczoraj zjadł gotowanego kalafiora, wegetarianin mały ;)

Posted

bardzo wysublimowany ;) dziś znowu wybrzydza:niewiem:
a po za tym cisza, nikt nie dzwoni, ani starzy właściciele, ani może nowi właściciele....;(

choć 3 osoby go obserwują na allegro, więc jest mała nadzieja

Posted

jęzorek ma mięciutki i aksamitny,
i pilnie szuka domku, niestety muszę go w tym tygodniu wydać gdzieś dalej:shake:
bo mąż się nie zgadza, po części go rozumiem bo mamy głupią sytuacje mieszkaniową, a po za tym wracam do pracy w tym tygodniu i psiak będzie przez większość czasu sam
a ja chyba zacznę ze stresu obgryzać paznokcie w pracy, zastanawiając się czy się z kotami nie pozabijał, bo niestety coraz bardziej mu się podoba ich straszenie, role się odwracają, przedtem to one na niego wyskakiwały jak wchodził gdzie nie powinien a teraz one siedzą na lodówce i boją się zejść.
na pewno z czasem by się zaakceptowali, ale na razie ich stosunki się pogarszają:roll:
jak jestem w domu to wystarczy, że powiem podniesionym trochę głosem Irys i on od razu zostawia koty, ale jak nikogo nie będzie w domu....
a tak z dobrych wieści to taka właśnie, że przynajmniej w domu to on jest super grzeczny i posłuszny, i uwielbia aportować pluszaki, robi to na prawdę super, przynosi zabawkę i oddaje i czeka na następny rzut.
eh trudno mi sobie wyobrazić wydanie go :shake:
mam nadzieję, że uda mu się od razu znaleźć dom stały, żeby już nie przenosił się z kąta w kąt.

Posted

kochany Irysek :)
miałam nadzieję, że ktoś przez weekend zadzwoni, że albo znajdą się starzy właściciele, albo ktoś z ogłoszeń zechce dać nowy domek Iryskowi, on jest taki słodki :)
i widzę, że na nowych zdjęciach już ma ładniejsze oczka, już nie ma tak załzawionych jak wtedy, gdy się pojawił.

Posted

jest na mikropsiakach, ma sporo ogłoszeń dzięki akrum:multi::klacz:
i wyróżnione allegro,
ale nadal zero odzewu :shake:
a kastrację pewnie na pewno będzie miał, ale kiedy....jego przyszłość to jedna wielka niewiadoma,
w każdym, razie dziś ciocia Nusia przekaże nam tabletkę na odrobaczanie i preparat na pchły itp. więc to będzie miał niedługo już z głowy.
mam nadzieję że tabletkę łyknie tak grzecznie, jak grzecznie znosi kropelki do oczu ;)