Nitor-Nivalis Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='ira.s']Aby chłodno analizować sam przebieg wystaw wieloletnie obycie jest tu zbędne (ja tu poruszam kwestie, w których nawet postronny obserwator ma prawo zabrać swój głos, więc mi go łaskawie nie odmiawiaj). Co nie zmienia sedna rzeczy, że konkurencja w klasie baby i otwartej przeczyła automatycznemu zwycięzcu, więc nie broń sprawy logicznie przegranej (tak nawiasem mówiąc rodzieranie szat nad drobnym wtrącenie Cyraneczki jest cokolwiek komiczne). Nikt Ci głosu nie odmawia ale jak sam wiesz masz nie wielke doświadczenie i co za tym idzie wiedzę w tej kwestii, także wypadało by od czasu do czasu posłuchać tych co są w temacie trochę dłużej niż ty. Chyba nadal się nie rozumiemy to jest stawka na Koszalin : PSY kl. baby Winter Melody ONCE UPON A TIME kl. młodzieży EXOTIC BOY Galladria Novitaris kl. otwarta Winter Melody TALK ABOUT ME SUKI kl. baby GALLA Eskimoski Domek kl. szczeniąt G.I. JANE Galladria Novitaris kl. pośrednia Lancelot's WINTER MELODY kl. otwarta PEARL OF ICE Galladria Novitaris Cyraneczka napisała że każdy już może czuć się zwycięzca i tak właśnie jest bo jest tylko jeden pies w każdej klasie, więc każdy z tych psów będzie zwycięzcą swojej klasy niezależnie od tego czy później nadal będzie porównywany czy też nie to swoją klasę "wygra". To jest właśnie ta logiczna sprawa !!!! dla wyjaśnienia "swojej klasy" oznacza klasę do której pies jest zgłoszony np Twoja suczka jest zgłoszona do klasy baby jest w niej sama więc zapewne dostanie lokatę I więc zostanie jej zwycięzcą nie zależnie od tego czy póżniej będzie porównywana z psem z tej samej kategorii wiekowej czy też nie - swoją klasę już wygra !!!!!!! Quote
ira.s Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Nitor-Nivalis napisał(a):Chyba nadal się nie rozumiemy... Rzeczywiście trudno jest Nam się dogadać, także będziemy musieli po prostu pozostać przy swoich oddzielnych zdaniach (jakoś będę musiał z tym żyć ;)). P.S. Niestety mam poważniejszy problem z dojazdem niż wcześniej podejrzewałem, także wszystko wskazuje na to, że z tej wymarzonej - bo zaledwie ok. 20-stopniowej - pochmurnej pod wystawy pogody (jakbym się o nią dosłownie wymodlił, a teraz nie mógł z tego dobrodziejstwa nawet skorzystać :() w Koszalinie nie przyjdzie mi jutro skorzystać, także pozostaje mi życzyć większym ode mnie szczęśliwcom udanych startów i życzliwych ocen. Quote
galadria Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 My jednak nie dotarliśmy :( PSY kl. baby Winter Melody ONCE UPON A TIME NAJLEPSZE BABY W RASIE kl. młodzieży EXOTIC BOY Galladria Novitaris ZW.MŁ.,NJWR kl. otwarta Winter Melody TALK ABOUT ME BOB, NOWY CHAMPION POLSKI SUKI kl. baby GALLA Eskimoski Domek NB kl. szczeniąt G.I. JANE Galladria Novitaris NB kl. pośrednia Lancelot's WINTER MELODY CWC, NAJLEPSZA SUKA W RASIE kl. otwarta PEARL OF ICE Galladria Novitaris NB TRZYMAMY KCIUKI ZA FINAŁY. :):):) Quote
Cyraneczka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Gratulacje dla zwyciezców! Dobra robota Ewa i Jose!!! Quote
Nitor-Nivalis Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Winter Melody TALK ABOUT ME BEST OF GROUP, BEST IN SHOW Winter Melody ONCE UPONE A TIME BEST IN SHOW BABY Winter Melody Talk About Me & Lancelot's WInter Melody - III BIS COUPLE. chyba jedna zmniejszych wystaw na jakich byliśmy no i konkurencji w rasie ..... ale było fajnie kameralnie i pogoda dopisała. Agatka szkoda że Was nie było.... Dziękujemy za gratki :) Quote
Zaltana Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ogromne gratulacje dla Ewa i Jose ......and KEVIN!!!!!!:loveu: Quote
galadria Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Super wynik Ogromne gratulacje dla was i Kevina. Quote
Savannah Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Super wyniki, wielkie gratki Ewa, Jose i wszystkie psiaki no a zwl.Kevinek :) Quote
Recommended Posts